HET NIEUWS IS NEP. DE OORLOG IS ECHT.

Het moest zo zijn.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de VS, hebben de Witte Hoeden van het Amerikaanse leger DE VOLLEDIGE MACHT om de CABAL/[ DS] Boze monarchen neer te halen die de Amerikaanse regering honderden jaren hebben geleid en hun volledige identiteit verborgen hielden door corruptie en infiltratie in alle sectoren van het leger,… 3 LETTER agentschappen, politieke leiders en door een doolhof van wereldmacht die hen op afstand hield van vervolging en opsluiting/dood een EINDE aan hun GLOBALISATIE AGENDAS.
Op dit moment zijn de militaire operaties van de V.S. in het midden (het meeste gedaan) van het verzamelen van alle DEEP STATE . en INFILTRATOREN in alle sectoren van de drie takken van de Amerikaanse regering.
//// Deze taak van het vinden van alle INFILTRATORS. MOLEN. SLAPERS. DUBBEL/DUBBEL AGENTEN. Binnenlandse buitenlandse AGENTEN en provocateurs…..>>>>> De gestolen verkiezingen van 2020 en 2022 ( waren allemaal Militaire OPERATIES om te zien wie ALLE samenzwoeren in TREASON, de[ DS] MILITAIRE COUP van de verkiezingen.

De VOLLEDIGE OPERATIES van> GAME THEORY<
laat de DEEP STATE hun virus vrij. Onderwerpt de wereld in een PLANDEMIE en probeert dan opzettelijk miljoenen te doden met een bio-wapen vaccin en vernietigt het Amerikaanse leger……. Dit alles valt samen met de verkiezingsinterferentie en verraad…

de uiteindelijke operatie om UKRAINE ten val te brengen. (is allemaal verbonden met de dood van de koningin en haar controle over landen met gemeenschappelijke rijkdom en het is allemaal verbonden met de dood van Evelyn ROTHSCHILDs/ >>>> het faillissement van BLACKROCK en White HATS operaties wereldwijd om het FIAT CENTRAL BANKING SYSTEM neer te halen…… MET/De hulp van DUITS MIL. White HATS & Elites trotseren de NAVO en maken zich klaar om zich aan te sluiten bij Russisch / China BRICS ( THEY WILL GERMANY MONEY TO FOR FORM A NEW EU NATION AND CURRENCY) … DUITSLAND had de ROTHSCHILDS BANKEN afgesneden en dat was de reden dat de VATICAAN AL hun bezittingen terug wilde.
Nu ITALIË de NAVO-HEER van KAZARIJE SILENTIEEL ONTKENT en het publieke protest tegen de NAVO begint, komt de val van de NAVO..EU. KOMT ER VERWARRING TUSSEN DE EU-LANDEN.

TURKIJE VS. GRIEKENLAND [ NAVO, vs NAVO ]
TURKIJE VERLAAT NATO OM TOE TE TREDEN TOT BRICS

DE VAL VAN DE CABAL IN DE EU.
OUDE LANDEN hadden deuren geopend voor het Amerikaanse leger om alle INFILTRATOREN/ SPIEGEN/ VREEMDE BRONNEN BINNEN CONUS (CONTINENTALE VERENIGDE STATEN) te zien via de Amerikaanse BANKING systemen en ELITE.[ DS] NETWERKEN VAN DE CABAL KRACHT, PLANNEN EN VOLLEDIG AGENDA in de afgelopen 5 JAAR………. Met TRUMP die in het geheim de VERENIGDE STATEN in 2018 in een STATE OF EMERGENCY plaatste/ondertekende en de CONTINUITY OF GOVERNMENT PROCEDURES activeerde, Waardoor MILITAIRE OPERATIES werden geopend voor > het DEVOLUTIEPLAN dat momenteel HAPPENING EN STEADILY IN PLAATS IS………… De militaire operaties van het Wereldverbond zijn in volle gang, BINNEN DE STORM VAN DE CENTURY.

Voor het eerst in de geschiedenis… De VS heeft alles wat nodig is om de KAZARIAN FULL MAFIA, >>>>>>>>>>>>>> ROCKEFELLERS, DU PONTs, ROTHSCHILDS…
BUSH, OBAMA. BIDEN. [KENNEDY ( De slechte kant van de familie Kennedy) ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT FBI ECT ECT ECT ECT ECT CIA ECT ECT ECT ECT PENTAGON DS FORCES ECT ECT ECT ECT……….

Alle gebeurtenissen waarvan u getuige bent in de wereld zijn verbonden met de STORM.

HEB VERTROUWEN

Je hebt meer dan je weet.

[VS. [NATO]

Met de val van de NAVO en landen die ontrouw blijven aan het regime…
Een krachtig scenario is op komst.

Deze verdeling van de NAVO kan niet gestopt worden. De NAVO zal tegen zichzelf strijden.
GRIEKENLAND. VS. TURKIJE

Het komende conflict is geen kwestie van OF het zal gebeuren… maar WANNEER?

De NAVO is in beroering omdat TURKIJE chaos creëert binnen de NAVO (als je me hebt gevolgd vertel ik je al een lange tijd dat er een oorlog is binnen de NAVO > INFIGHTING< die zal leiden tot de COLLAPSE / herstructurering van de NAVO…. Ik heb het afgelopen jaar gedetailleerde informatie gegeven over TURKIJE. ……)////
Nu maakt Turkije zich klaar om grote stappen te zetten om de NAVO te ontwrichten.
Achter de schermen: Rusland/China steunt TURKIJE… en het neerhalen van de NAVO is het plan (de NAVO is het leger van de diepe staat, net als de VN… die DAVOS.WEF beschermen. ROTHSCHILDS EU. OUDE ELITES DS)///….

_Het komende conflict van TURKIJE EN GRIEKENLAND
[ NAVO] vs. [ NAVO] is GESCHIKT om verdeeldheid te zaaien onder de EU. NAVO landen die samen TRILJOENEN geïnvesteerd hebben in TURKIJE banken. Economie. Scheepvaart. Wapenprogramma’s ….. Duitsland onder de meesten heeft honderden miljarden geïnvesteerd in hun bondgenoot Turkije….. DUITSLAND heeft de meeste Turkse burgers in zijn land (Duitsland mag zijn bondgenoten niet verliezen om verschillende redenen). Inclusief het creëren van een enorme burgerlijke onrust in eigen land als ze tegen TURKIJE gaan in een NAVO vs NAVO-oorlog……)////


Zoals je nu hebt gezien…… De afgelopen jaren heb ik u verteld dat PUTIN, XI. MODI. BIN SALMAN +TRUMP…. Werken allemaal samen.

NU PUTIN. XI. MODI. BIN SALMAN erkennen allemaal publiekelijk hun ALLIANTIE binnen BRICS…………..*>> TRUMP zal te zijner tijd publiekelijk in beeld komen om vrede onder de wereld te creëren en SUB-BRICS ALLIANTIE te verbinden…… EIGEN V.S. DIGITAAL GOUD ACHTER CURRENCY dat ook werkt naast BRICS………. Deze twee verschillende CURRENCIES ZULLEN in de toekomst in wereldvrede OPERATIES verbinden.
De GOUDEN ERA

HET BESTE MOET NOG KOMEN

DE NUCLEAIRE GEBEURTENIS > BEDREIGING<
VERTROUWEN 🎥///

DIT EVENT is het verband met het beroven van de Amerikaanse belastingbetalers.
Het echte verhaal achter de DNC. NATO. VN. DAVO’s ROTHSCHILDS….DS PLAN is om MILJARDEN te ROBEN<

Terwijl er al 100 miljard aan Amerikaans belastinggeld naar OEKRAÏNE is gegaan (witwasoperaties)… De echte agenda is verbonden met Globalist carbon tax green pass en de tweede is 1.2 Trillion die de [ DS] militairen en [ DS] U.S. gov. Sector willen krijgen.

Deze 1,2 triljoen is eigenlijk meer dan 3 triljoen.
3 triljoen, maar MSM rapporteert alleen het minimum.

Aangezien de White HATS militairen de tweede gestolen verkiezingen volgen en alles hebben wat ze nodig hebben… Ze volgen ook de komende 1,2 triljoen aan witwasoperatie ////.

Deze 1,2 biljoen zal de ondergang zijn van de CABAL die de slechte kant van het Amerikaanse leger controleert ( [DS] GENERALS loyaal aan de CABAL) en hun tegenhangers over de hele wereld….

Achter de schermen; BIDEN/ Obama wil honderden miljarden investeren in BRICS en DAVO’s WEF.
DAVO’S.WEF. KAZARIAANS plan om een triljoen te gebruiken om het NIEUWE DIGITALE VALUTA SYSTEEM VAN de V.S. te creëren, GEDEKT DOOR GOUD ( Maanden geleden had ik jullie ALLEMAAL gewaarschuwd en verteld dat de diepe staat in de V.S. een valse digitale valuta zal creëren, gedekt door niet-bestaand goud…………). En ik vertelde jullie dat dit allemaal zou mislukken……….> Het TWEEDE ECHTE GOUD GEDEKTE SYSTEEM VAN DE V.S. WILT NIET VAN EFFECT KOMEN TOTALL 2025/////// als COTTON.CRUZ. TRUMP DESANTIS. LAKE.Gabbard …>KASH< >>>>
[DURHAM] . MILITAIRE INTELLIGENTIE BATTALIES, MACHTIGE WITTE HATEN MAKEN HUN LAATSTE BEWEGINGEN OM DE CABAL DEEP STATE TE ONTDEKKEN. DE CABAL DEEP STATE BINNEN DE MILITAIRE STAAT (dit deel van het plan is verbonden met de val van de EU. NAVO die al gebeurt////


HET IS EEN LANGE REIS GEWEEST VOOR MILJOENEN Q VOLGERS DIE DE MILITAIRE OPERATIES HEBBEN GEVOLGD VOOR DE 8 JAAR DURENDE REIS. Dat eindigt op 20 januari 2025.

We gingen door Epstein EXPOSURE. CLINTONS MOORDEN. CIA CONNECTIES. NAAR OBAMA’S WITWASPRAKTIJKEN, NAAR OEKRAÏENSE WITWASPRAKTIJKEN, NAAR WERELDELITES DIE BLOOTGESTELD WORDEN… NAAR DE PANDEMIE. DE BIO-WAPENS VACCINS. TOT OORLOG. DIE IN EEN NUCLEAIRE IMPASSE KOMT. RAND VAN BIJNA-DOOD BESCHAVING> GEBEURTENIS<

Blijf sterk. We zitten in de storm.
Jullie zijn in de gebeurtenissen geloodst met voorbereidingen……..////.

HEB VERTROUWEN IN DURHAM….. HIJ BRENGT DE HAMMER… Hij controleert meer dan 240.000…
Verzegelde aanklachten.>>>>>>>EPSTEIN LIJST
VIDEOS. SERVERS. BANKGEGEVENS ZIJN IN VEILIG BEZIT.

.
Er is een reden dat TRUMP CHEYENNE Mountain Mil… Basis. En Biden. Clintons. OBAMA. 3 LETTER agentschappen. DAVOS.un. NATO KAN NIET IN OF TOEGANG KRIJGEN TOT DEZE MILITAIRE BASIS.

U.S. ELECTIE schandaal is slechts het topje van de speer naar het openen van de volledige corruptie.

SLEUTELS<

Achter de schermen;

Terwijl de speciale politiemacht (die rechtstreeks samenwerkt met militaire eenheden) in SERBIA twee regionale grenzen naar Kosovo sloot, gaat de EU door met het creëren van een conflict met SERBIA, dat alle verzoeken van de EU om Rusland en import te sanctioneren heeft afgewezen. EU-militairen hebben het [DS] plan om een oorlogsconflict in SERVIË te creëren, onderuit gehaald.

Nu de spanningen in Siberië hoog oplopen, is het [DS] AGENDA om een oorlog met Rusland te creëren en de Europese landen die Rusland steunen te onderwerpen, op een kritiek punt aangekomen.

(zoals u weet, heeft CHNIA maanden geleden persoonlijk raketten via Turkse militaire bases aan SERBIA geleverd en honderden containers met wapens in de afgelopen twee jaar….////)
Dit wees op gebeurtenissen die zouden leiden tot de huidige momenten van de EU in een open proxy-oorlog met RUSLAND.)


Achter de schermen: BIDEN en zijn ADMIN hebben de Amerikaanse elite banken verteld hun geld binnen Russische banken te houden, investeringen…. 🤔

Mohammad Bin Salman zal XI persoonlijk ontmoeten over de toetreding tot BRICS //) Deze publieke alliantie heeft Amerikaanse bankiers en oliemaatschappijen in paniek gebracht.

Met de inbeslagname van meer dan 160 oligarchen in Oekraïne door Poetin doet Rusland invallen bij Amerikaanse banken, BIDEN en Clinton misdaadfamilies die via deze in beslag genomen activa banden hebben met banken in Oekraïne (MSM bericht niet) is de diepe staat in paniek en proberen BIDEN en Obama Clinton administratie een geheime deal te sluiten met Rusland om geld binnen de BRICS te krijgen.

Achter gesloten deuren onderhandelt de VS al met RUSLAND over volgende NUCLEAR-vredesakkoorden.


Er moeten nog vele gebeurtenissen gebeuren en plaatsvinden>>>>> ALLE Amerikaanse generaals. Admiraals. Kolonialen en ook>.De commandant van US Strategic Command, Charles Richard die toezicht houdt op het Amerikaanse kernwapenprogramma, waarschuwde dat China veel sneller kernwapens ontwikkelt dan de VS en noemde de kwestie een “near-term problem,”

( Dit alles leidde tot het SCARE EVENT….
U bent al lang gewaarschuwd voor deze gebeurtenis en ook voor alle huidige gebeurtenissen……)////


NCSWIC