Franse politie (Whitehats)

Frankrijk bereikt dezelfde dag de WK-finale als de Franse politie (Whitehats) het hoofdkwartier van Macrons politieke partijkantoren binnenvalt. De invallen van dinsdag maken deel uit van onderzoeken naar het gebruik van adviesbureaus tijdens de winnende presidentiële campagnes van Macron in 2017 en 2022, zeggen openbare aanklagers.

En 5 dagen geleden doorzocht de Belgische politie (Whitehats) de kantoren van het Europees Parlement als onderdeel van een ENORM onderzoek naar vermeende omkoping en corruptie in verband met (Q)atar. De VP van het Europees Parlement en 5 anderen zijn nu gearresteerd in de (Q)atar Corruptie schandaal. De Belgische politie (Whitehats) heeft sinds vrijdag 20 huiszoekingen uitgevoerd, waaronder 19 bij privéwoningen (wiens privéwoning?) en één bij de kantoren van het Europees Parlement. De Griekse autoriteiten hebben opdracht gegeven tot de inbeslagname van activa van een Europarlementariër Eva Kaili die betrokken was bij het onderzoek naar omkoping. Ze is ook uit het EU-parlement gezet. De politie heeft in één huis computers, mobiele telefoons en € 600.000 (£ 515.000) in contanten in beslag genomen, evenals € 150.000 in een flat van Europarlementslid Eva Kaili en “enkele honderdduizenden euro’s” uit een Brusselse hotelkamer. Wie en wat staan ​​er op die apparaten?

EU-vicepresident Eva Kaili was een glamourmeisje van de EU en had een hechte band met Satanic Pedo Richard Branson en bleef in 2017 op zijn eiland.

Ik durf te wedden dat een hoop Deep State zweetemmers zijn en senior EU-leiders zijn op dit moment in absolute paniek, vooral die gemene teef EU-president Ursula von der Leyen die nauwe banden heeft met Satanische Rothschild pedo – Macron. Willekeurige habbenings

👀

… er zijn 3 journalisten en een paar migrerende werknemers die zijn omgekomen tijdens het WK, waarvan er één is omgekomen bij een val uit het Lusail-stadion. Op 26 november breekt er een enorme brand uit nabij het Lusails (Q)atar stadion. Absoluut geen toeval dat dit allemaal gebeurt tijdens het WK – je voelt zeker iets GROOTS aan het opbouwen