DE AFREKENING IS BEGONNEN

Dec.16, 2022
GTB 789.

MIJN GEVOEL…; DE AFREKENING IS BEGONNEN..,,!!!!!!

Ja, mijn gevoel zegt het. De grote afrekening is begonnen.
Trump heeft de aanval geopend en in feite de mensen tot weerstand opgeroepen.
Hij heeft publiekelijk nu de aanval geopend op de censuur en de fake Media. De Deepstate heeft hij al duidelijk een paar maal genoemd en ook dat Q geen conspiracy of een verhaaltje is. Q is real….!!!!
De waarheden rollen nu naar buiten. De Nationale Garde is nu overal actief, zij zijn officieel onder het legerbeheer gesteld. Overal vinden nu arrestaties plaats. De aanval op de Rothschilds is ingezet, de BIS en de Rockenfellors worden nu opgejaagd. Niet bevestigde Internet bronnen geven aan dat Minister President Rutte van Nederland reeds vervangen is in november 2020 door een cloon, een avater, of dubbelganger, niet geverifieerde foto’s laten een enkelband zien. Aanvallen in het europesche parlement worden nu aan de lopende band gemeldt. Commissies rebelleren en roepen op tot waarheidsvinding. In de United States worden nu voor het Hoogsgerechtshof “president” Biden en “vice president” Harris aangeklaagd alsmede 388 congresleden wegens verraad en verzuiming van door de grondwet hen opgelegde verplichtingen.
In Zuid Amerika trekt het volk nu de straten op. Bolsonaro is weer voorlopig door het leger als president neergezet. Men jaagt nu op Lula, die ondergedoken is Legereenheden in de US nemen de bewaking over van de zuiderlijke grens van de Verenigde Staten.
Martial Law schijnt in werking getreden te zijn, zonder veel lawaai. Gisteren werden er meer dan duizend militaire vliegtuigen met responders aan waargenomen in een tijdsbestek van 3 uren.
Alle havens worden bewaakt door marine schepen , die op de rede liggen voor de havens en alles electronisch monitoren.
Overal op de wereld sluiten nu centrale banken een voor een….
168 landen hebben zich nu aangemeldt voor deelname aan de Nieuwe BRICS geldeenheid. Olietransacties worden niet meer afgerekend met oliedollars, maar in andere valuta’s.
De aanvallen op Big Pharma gebeuren nu openlijk en de CEO’s van Moderna, BionTech, Pfizer, Johnson & Johnson zijn gearresteerd, of op de vlucht geslagen of ondergedoken. Medewerkers van hen aan de top worden nu overal gearresteerd.
Zij worden nu openlijk beschuldigd van genocide…..
U ZIET, MEN WORDT NU OVERAL ACTIEF, HET DUURD NIET LANG MEER. DE ZON IS VOOR ONS OPGEGAAN EN IS NIET MEER TE STOPPEN.
GOD IS MET ONS EN MET ONZE GEEST…..
GTB.