Fluoride en de ……..

Hallo en een Goede zaterdag voor jullie als bezoeker toegewenst.

We weten allemaal wel wat Fluoride NU eigenlijk doet ,en  ook nog een andere kant heeft dan wat ze ons laten zien en wat we eigenlijk weten maar vooral willen weten hierover .( op wikipedia staat veel hierover en kun je verder zelf-onderzoek doen als je dat wil , ik wil je graag kennis laten maken met deze info.)

Ja of ja waar of waar ??!!

Zoals we weten en wat ons verteld wordt dat gaan we eerst even  onder de loep leggen oké.

Naamloos-3 ( Take Care 4 )

Fluoride zit in / wordt toegevoegd aan ons Water  ; Door veel al de gebruikswijze hoe wij er mee omgaan , maar ook wat er langzaam mee gemengd gaat worden wat niet anders kan . Eigenlijk heel logich als je over na denkt en vooral hoe zij het hieronder beschrijven geeft een andere kijk erop. lees maar eens;

Fluoride wordt gegenereerd als een afval bijproduct van de fabricage van glas, staal, aluminium en fosfaat kunstmest. In de jaren 1930 en ’40, werden sommige fabrikanten accumuleren fluoride. De groeiende voorraad van dit afval werd besmet met  lokale water, nadelige gevolgen voor vee en gewassen in de buurt van aluminium en kunstmest planten.

Op zoek naar een rendabele manier te ontdoen van deze giftige stof, begonnen ze te natriumfluoride markt als rattengif. Het is effectief voor het doden van ratten, maar dat hield niet genoeg van het te verkopen.( regenwater dat weg loopt !! de straten zuiver maakt !! door dat de regen neerdaalt en weg loopt in de riool !! )

Als de leiders van de groeiende transnationale elkaar grijpende Zakelijk Koninkrijk (aka, de ‘TIK’) overwogen het effectieve gebruik van fluoride in het water door de Duitse nazi’s voor mind control, het verminderen van de weerstand van de mensen om hun beleid, en het maken van hun propaganda meer effectieve, werd besloten deze in de Verenigde Staten streven.en in Tandpaste.

Zorgvuldige statistische studies in de jaren 1970 door John Yiamouyiannis, PhD., Biochemicus en specialist in epidemiologie (de studie van de bevolking gezondheid statistiek), toonde geen merkbaar voordeel voor de tanden van fluoridering van water.
Aan de andere kant, Dr Yiamouyiannis vond een duidelijke toename van kanker in steden waar het water gefluorideerd. Zijn bevindingen werden ondersteund door Dr Dean Burk van het National Cancer Institute, 1977 die bepaald zijn studies die door dan 10.000 sterfgevallen reeds door gefluorideerd water. (Dit artikel van de activistpost.com kun je verder geheel lezen hieronder bij de bronvermelding .)

deze pracht tekening is van ; http://casescorner.com/id12.html

Oeps . dat is nogal wat of nie dan .

Ja je ruikt het als je water in een kan doet en zet het op de aanrecht dan ruik je het , opdeze manier kan het veelal verdampen doe er een Bergkristal ,Ammetist in (ruwe steen kan ) . en laat maar staan dat zo drink mijn water al jaren jajajaja en dat scheelt een hoop .

Alle kleine dingen van simpelheid dragen bij aan een goede gezondheid toch ?!

Wat ik nu aan het uittesten ben is een magnetische bal die we willen gaan promoten in onze webwinkel door aan tebieden zodat het voor jullie ook een bijdragen kan leveren aan duurzame energie en gezondheid mooi toch en heel simpel. Deze mooie groene  hoekige bal is voor in de wasmachine, vaatwasser, afwas water als je met de hand afwast . Zo gebruik je minder wasmidddel en is schoner en geeft meer glans en behoud het van kleur dat is al het resultaat wat ik merk en gezien heb. Als je het voor de kan legt op de aanrecht en als je slim bent en je hebt een pot thee gezet dan zet die in de buurt. Door d emagentiche werking en draaien in molucullen die zich begeven in het water die worden zo omgezet dat de gifstoffen vele malen minder aanwezig zijn en zelfs verdwijnen. Hé en het smaakt zoeter jeeeee lekkerrrrrrrr. Hou daarom ons in d egaten en onze webshopy maar we laten het wel aan je weten als je het bij ons kopen kunt Oké.

Er zijn al apperatjes op de markt die je op je waterleiding kunt bevestigen en ertussen kunt zetten maar deze is zo gemakkelijk te verplaatsen en vooral mee tenemen. Dus ???????

Deze is van de 15-2-2014 hé dat is vandaag dus hoe vers en resent wil je het  graag hebben ?? hahaha.

Vertaal ik even deze is van Staitimes.com;

PARIJS (AFP) – Twee volksgezondheid waarschuwen deskundigen op zaterdag over de dwerggroei effecten die een breed scala van industriële chemicaliën, waaronder tandpasta ingrediënt fluoride, kan hebben op de ontwikkeling van kinderen de hersenen, in een rapport een aantal genaamd paniek zaaien.

Het paar, de heer Philippe Grandjean van de Harvard School of Public Health en de heer Philip Landrigan van Icahn School of Medicine in New York, zei dat het aantal chemische stoffen waarvan kind ontwikkeling van de hersenen belemmeren zijn verdubbeld van zes in 2006-12 vandaag.

****** In een evaluatie in 2006, had het paar ethanol, lood, methylkwik, polychloorbifenylen, arseen en tolueen als ‘ontwikkelings neurotoxische’ geïdentificeerd *****

Sindsdien hebben studies aangetoond eens zes tot gevaarlijk zijn: mangaan, fluoride, chloorpyrifos, dichloordifenyltrichloorethaan, tetrachloorethyleen en polybroomdifenylethers, zei dat de nieuwe beoordeling

(Bron ; http://web.archive.org/web/20140407121323/http://www.straitstimes.com/breaking-news zie onder voor meer info )

Tandpasta ja daar zit het ook in, ik gebruik al jaren natuurlijke Tandpasta oké je moet er wel even aan wennen,maar het gaat toch om en voor jezelf dus …. wat GUN je je , en wat wil je met je leven en gezondheid doen en geven maar ook belangrijk ervaren.  Wij hebben ook Tandpasta in de verkoop zowel van Alfons Ven als Neem die we binnen kort aan willen gaan bieden aan jullie .

Hier kun je zelf even kijken maar ook proberen waarom niet .

http://www.youtube.com/watch?v=-CqR8UmAvZQ&feature=player_detailpage.

Dit alles zet je toch aan het denken en  voor deze rommel daar betaal je geld voor ook nog dus je houd ziekte zelf instaand eigenlijk kort door de bocht gezegd ja toch ?? of wordt je om de tuin geleid – misleid- bedrogen en web vol leugens ; dat is geheel aan jouw hoe jij het ervaart  en beleeft maar ook hou ga je er mee om en wat wil je veranderen en kun je dat veranderen en zo ja ; hoe !!! dus ook hier zit een grote verandering die aan het schudden en sjaken is letterlijk en figuurlijk . Zowel economisch als wereldwijd in beweging is onderschat dit stukje niet ??!!!!

Zo ik wens je een fijne zaterdag toe die lekker waait en storm geeft . Maar kijk uit dat je niet weg waait ?

Warme Hart Groet

Bronvermelding en meer om te leren  zie hier ;

http://www.straitstimes.com/breaking-news/technology/story/chemicals-may-be-eroding-child-iqs-disputed-study-20140215

http://www.activistpost.com/2013/08/fluoride-public-enemy-poison-1.html

http://nl.wikipedia.org/wiki/Fluoride