CRAZY

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, we leven in een CRAZY WORLD. Veel is al vast gelegd op film ,ik zal er een greep uitdoen wat zich NU, en al afgespeeld heeft of nog heel actief indirect zijn uitwerking heeft op ALL WAT LEEFT EN ADEMT DUS ; WIJ (de mensheid) ,DIEREN,PLANTEN,MOEDER AARDE, HET UNIVERSUM ??!!

Citeer een stukje uit de Dailymail van gister dat g

Niet minder dan 71 procent van de senior rechters, bijna twee derde van de senior strijdkrachten officieren, meer dan de helft van de senior diplomaten, en meer dan een derde van het kabinet deelgenomen aan een betalende school. David Cameron bijgewoond Eton en Oxford.

Landelijk is ongeveer zeven procent van de Britse bevolking woonde een prive-school.

daar hoort dit gedeelte eigenlijk ook bij, het wordt los geschreven en gepubliceerd maar wel degelijk een link met elkaar hebben op de een of andere manier ?!  Dat is wat we gister te lezen of te horen kregen NEE,niet via de nieuws kanalen die ander kanalen de BIMBAMMERS .lees zelf maar en doe het in de Helicopterblik dan krijg je overzicht van de stand van zaken.

Oke citeer er een stukje uit dat b;

De schaamteloze buck-passing bleef zelfs als detectives werden aangespoord om eindelijk jagen het kind verkrachters – voornamelijk van Aziatische afkomst – die ze mogen ontsnappen rechtvaardigheid voor 16 jaar. Onder de ambtenaren schouderophalend af verantwoordelijkheid was politie en misdaad commissaris Shaun Wright, die koppig trotseerde eisen voor zijn ontslag van de minister van Binnenlandse Zaken.

wat dacht je van de kop ;

We zullen de schuld niet te nemen! 1.400 meisjes misbruikt en verkrachters

zijn los – maar Rotherham misbruikschandaal ambtenaren STILL afschuiven

 

Read more:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2736136/We-won-t-blame-1-400-young-girls-abused-rapists-loose-officials-charge-Rotherham-abuse-scandal-continue-pass-buck.html#ixzz3BfUKb1Te

Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=bdzWcrXVtwg

 

 

 

Ja, als je het zo gaat bekijken is het te gek voor woorden en eigenlijk zijn er geen woorden voor, alles wordt weerspiegeld maar ZIE JIJ DE SPIEGELING ?!!

Daarom sluit ik dit gedeelte met deze mooi weerspiegeling graag af.

In ieder van ons zit dit moois, pure liefde, vriendelijkheid, zachtheid, warmte, eerlijkheid, respectvol en verantwoording dragen over je eigen daden ,woorden en heel je zijn. ZO SIMPEL IS HET, niet meer en niet minder, zowel boven als onder.

 

White love for You ALL

 

BRON EN MEER INFO ;

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2736238/How-narrow-Oxbridge-elite-dominates-UK-public-life-More-75-senior-judges-half-cabinet-attended-university.html

 

http://www.rawstory.com/rs/2014/08/27/blackwater-gunned-down-iraqi-civilians-as-they-tried-to-flee-us-says-as-case-goes-to-jury/?

 

http://www.klokkenluideronline.is/2014/08/operatie-ab-en-ron-ebola-naar-duitsland/

 

http://www.davidicke.com/headlines/