EBS-waarschuwing!!!

De staat van beleg is afgekondigd in honderden Amerikaanse steden! 10-daagse black-out, GITMO’s geheime tribunalen en de uitrol van inwisselcentra en Quantum Financial Cards! EBS-waarschuwing!!! De staat van beleg is afgekondigd in honderden Amerikaanse steden! 10-daagse black-out, GITMO’s geheime tribunalen en de uitrol van inwisselcentra en Quantum Financial Cards! – Gazetteteller

Het leger is gestationeerd in ongeveer 300 tot 360 steden en bereidt zich voor op de schokgolf van de aankondiging van Brunson Brothers, die draait om de terugkeer van Donald Trump en de afzetting van Joe Biden. Deze strategische plaatsingen zijn niet bedoeld om burgers te beschermen, maar om potentiële opstanden te smoren en verhalen te controleren.
De afgelopen tijd hebben er maar liefst 8.000 arrestaties plaatsgevonden in Californië, met nog eens 3.000 in het noordoosten van de VS, vooral geconcentreerd in de regio New England.
Navy Seals slaagden erin ruim 300 kinderen , sommigen zo jong als peuters, te redden uit een olietanker voor de kust van San Francisco. Helaas hebben 15 van deze onschuldige zielen het niet gered. Deze kinderen werden overgebracht naar een slagschip waar ze momenteel zorg en aandacht krijgen.
Het is onzeker of de Martial Law zijn duistere hand over jouw stad zal uitstrekken. Interessant genoeg zou je kunnen opmerken dat de steden die al onder deze militaristische greep vallen, steden zijn met een aanzienlijke aanwezigheid van Antifa/BLM.
Het Emergency Broadcast System (EBS) arriveert met een black-out die lijkt op een catastrofale gebeurtenis, dus voorbereidingen zijn essentieel. Starlink, de entiteit die de EBS zal aansturen, zorgt ervoor dat zijn berichten onuitwisbaar zijn.
Onze levens zullen tot stilstand komen, omdat we mogelijk drie tot tien dagen lang geen toegang meer hebben tot het internet. Een robuuste voorbereidingscontrolelijst bevat essentiële zaken zoals schoon drinkwater, voldoende voedselvoorraden en medicijnen. Zorg er ook voor dat u contant geld bij de hand heeft, want onze moderne gemakken kunnen ons wel eens verraden.
Zodra de griezelige stilte van de EBS voorbij is , zullen je tv, telefoon en zelfs internet weer tot leven komen en de Disclosures onthullen, een reeks uitzendingen die de structuur van ons begrip heel goed opnieuw kunnen definiëren. Deze uitzendingen, opgesplitst in blokken van acht uur en continu doorlopend, zullen licht werpen op wat er is gebeurd, inclusief een glimp van militaire tribunalen en zelfs openbare executies.
Geografische verschillen zullen de duur van deze uitzendingen bepalen . Steden die doordrenkt zijn van vermeende corruptie, zoals Los Angeles en New York, kunnen te maken krijgen met een langere kijkperiode.
Inwisselcentra zijn toegangspoorten om onze geldelijke rechten op Gesara (wereldwijd) en Nesara (VS) te claimen via de Quantum Financial Access-kaart.
Wells Fargo heeft de mantel op zich genomen om alle bankrekeningen te spiegelen op dit futuristische Quantum Financial System (QFS). Dit garandeert de veiligheid van ons geld, inclusief 401ks en pensioenfondsen. Een waarschuwing voor degenen met makelaarsplatforms: maak uw geld over voordat ‘de lichten uitgaan’, aangezien deze niet zijn gespiegeld zoals bij traditionele banken.
Voor Zim-houders en humanitairen wordt uw reis geleid door uw postcode. Inwisselingscentra zijn 24 uur per dag actief en geven prioriteit aan uitwisselingen op basis van de door goud gedekte waarde van valuta’s als Zim, Dinar, Dong en de Dollar.
Niet alle obligaties zijn welkom; alleen degenen die langer dan vijf jaar een Special Keep Receipt (SKR) hebben, komen in aanmerking.
Uitbetalingen van obligaties zijn van 3 tot 25 jaar.
In Amerika fluctueert de koers van vreemde valuta, vooral Zim . Hoewel er wordt gepraat over een flinke 80% aftrek voor humanitaire projecten van Zims, staat het verhaal bol van de speculaties.

Het betreden van een inwisselingscentrum is geen eenvoudig proces, vooral als iemands verleden besmet is met misdrijven. Een misdrijf, doorgaans bestraft met een jaar gevangenisstraf, is geen automatische diskwalificatie. Toch vereisen de complexiteiten van Redemption dat misdadigers hun vertegenwoordiging aan een advocaat toevertrouwen. Deze juridische bemiddelaar dient als brug tussen hun besmette verleden en de belofte van een nieuwe financiële toekomst.
Willekeurige investeringen of donaties kunnen leiden tot de inbeslagname van fondsen. Bij Redemption Centers krijgen individuen een uitgebreide gids van 55 pagina’s met een lijst van entiteiten die zijn toegestaan ​​voor investeringen en entiteiten die verboden terrein zijn.
NDA-bom: humanitairen gedwongen te tekenen bij afspraken in het verlossingscentrum! – Gazetteteller
De wachttijd van minimaal 90 dagen voordat humanitaire projecten worden opgestart , is een cruciaal moment. Dit is geen ijdele tijd; het is een cruciale fase voor planning, strategiebepaling en interne voorbereiding. Voor veel humanitairen is dit ook een tijd om hun persoonlijke omstandigheden te stabiliseren, aangezien velen zich in niet ideale leefomstandigheden bevinden. Deze wachtperiode is een strategische pauze, die ervoor zorgt dat deelnemers niet alleen financieel, maar ook mentaal en emotioneel klaar zijn voor de taken die voor hen liggen.
De gevolgen van het verbreken van de geheimhoudingsverklaring zijn ernstig en ondubbelzinnig . Het verbeuren van humanitaire fondsen is niet alleen maar een straf; het is een duidelijke herinnering aan het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die elke deelnemer krijgt. Deze strikte houding getuigt van de ernst waarmee QFS en haar dochterondernemingen de distributie en het beheer van deze fondsen benaderen.
De rol van de Militaire Alliantie in dit proces voegt een laag van intriges en complexiteit toe. Hun betrokkenheid bij het assisteren bij het indienen van aanvragen voor humanitaire projecten suggereert een gecoördineerde, strategische benadering van de mondiale wederopbouwinspanningen. Dit partnerschap tussen financiële en militaire entiteiten duidt op een grotere, meer omvattende visie op mondiale wederopbouw en vernieuwing.