Draaikolk gevoel.

Good Morning Goede Morgen  vrienden en bezoekers,

Ken je dit gevoel, het gevoel van een Draaikolk !

Ik wel ,eergisteren had ik het ook ,duizelig ,rommel in de buik, hoofdpijnen, en geen energie in een keer poef weg. Heb gerust en me weer verbonden en toen ging het weer. Het was een schommel effect. Gister was het niet meer zo heftig.

Vandaag laat ik me verrassen hoe het verloop mag gaan plaats vinden,doordat er veel beweging is zowel open in Moeder Aarde, in het Energetisch veld om ons heen is dat ook in ons te voelen,en voor de gene die gevoelig zijn extra. Ik draai er ook niet om heen het kan heel vervelend zijn en vooral als je al wat depri buien en gedachten hebt is dit een en meerdere zware dagen .

draaikolk

And only by linking POSITIVE things that the negative can be DELINKED.

Ik werd gister dan ook verschillende malen gebeld met deze mededelingen van gevoelens en reacties van personen die ik ondersteun maar ook die ons hadden gevonden, en er vragen over hadden. Ik merkte het ook aan mijn vader die de Vasculaire Dementie heeft was het ook te merken hij was vaak in tijd van 13/15 jaar die leeftijd ,het was kermis bij mijn ouders en dat merkte hoe hij zich gedroeg . Maar we hebben gelachen en ik zag dingen van hem die ik nog nooit gezien had dus ik heb zienlijk genoten,zoals ieder van ons.Maar ik wilde zeggen dat deze mensen er ook gevoelig voor zijn ze voelen vele male sterker als een ander,want ze gaan terug in de  tijd.  Ze verblijven als het waren in een andere Dementie.

www.wanttoknow.nl

energetish veld

Dit behandelen we ook in de workshop DeSchumann Resonantie. ( 31 aug. en 1 sept, 2 daagse workschop kijk bij agenda)

Aan de Dieren was het ook te merken die trokken zich al terug en hielden zich rustig ,zij zijn altijd in OVERGAVE aan het Moment ///// daar kunnen wij nog veel van leren ///////

Maar goed dat wilde ik even aan geven ,het is turbulent geweest en een gevoel van een draaikolk.

Energetisch gesproken gebeurt  Nu ook heel veel gebeurt.

www.jonblackmon.com

Earths_Electromagnetic_field

indigopixie.blogspot.com

Earth-Magnetic-Field

En aan gezien dat onze Moeder Aarde nog net een stootje nodig heeft om recht te komen en in de juiste positie te staan zoals ze altijd is geweest in balans dus , is het nog wat turbelens-achtig en het gevoel aan beleving en wat we ervaren of we in een draaikolk zijn belandt.

Maar wauw dat we Nu op dit bijzondere moment hier aanwezig mogen zijn vind je ook niet ??

Ik hoop dat er een beetje duidelijkheid in wat je beleeft en ervaart en voelt is gekomen en anders je weet ons te vinden.

En anders begroeten we je op het aan komend weekend .

Warme Hart Groet