De zonsverduistering van 8 April blijkt een Psyop

https://t.me/RinusVerhagen/27096

De zonsverduistering van 8 April blijkt een Psyop, om alles in werking te zetten, en met de staat van beleg te beginnen, die dan de massa arrestaties van corrupte Moordende Globalisten, Satanisten tot gevolg heeft.
https://t.me/RinusVerhagen/27096
Als er werkelijk de zon wordt geblokt zal het door iets anders zijn dan de Maan.
Ik begrijp jullie ongeduld, zit zelf ook op hete kolen en meer zaken aan mijn hoofd die de aandacht vergen in het heden en haalbaarheid binnen de mogelijkheden die we hebben.
Het Midden oosten neemt nu de regie in handen, Iran gaat Deep State Israël Zionisten een koekje van eigen deeg geven. https://t.me/patriotten/42240
Alle politici van America met een dubbel paspoort blijken pedofielen te zijn die in Israël Zionisten bescherming genieten.
Als zelfs de Joden in Israël als volk opstaan tegen hun politici en eigen leger is het gedaan.
Het lijkt me sterk dat je dan kunt spreken over antisemitisme als je eigen bevolking je kwade GENOCIDE agenda doorziet.
We zien een teken aan de want dat de corrupte staat, die niet bestaat, het monopolie op de waarheid heeft. https://t.me/RinusVerhagen/27118
De NAZI Opportunisten Service (NOS) van Staats Propaganda heeft de bevolking net zo mee verraden als de Satanische kliek uit de Politiek. https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/
Waar blijven de rapporten over de oversterfte na het inzetten van het Bio-Wapen de C19 dodelijke injectie?
Iedereen die nog achter dit Nazi pedokabinet blijft staan zal of de 1000 euro van Rutte hebben gekregen of het kwartje van Kok retour gestort gekregen.
Er moet in bezet Nederland BV een ratten nest zijn van Pedofielen, want als je naar de vermiste kinderen gaat vragen, blijkt dit door het OM als een misdaad te behandelen.
De link van het Misdaad kartel met de Clinton Foundation en Postcode loterij heeft duidelijk laten zien waar we mee te maken hebben, het Pedo afschuim der aarde.
Dus lieven mensen verwacht het lang verwachten DE VERLOSSING van ons kwaad, de Satanische krachten die 90% van de mensheid wil vermoorden, dit doen op leugens en desinformatie.
Vanaf 8 April komt het zichtbare deel pas tot uiting heb ik het vermoeden, we zien nu ook alles in een stroomversnelling komen, en de feiten de leugens aan het inhalen zijn.
Daar Nederland niet bestaat, eisen we een bewijs van de Corrupte politiek voor het vredesverdrag van Duitsland, deze bestaat immers niet.
De NSB van toen is de huidige vader van de Zionisten politiek wat door Hitler op 18 mei 1940 is ingevoerd tot heden.
Ter eren van Willy de onnozelaar en zijn kwaadaardige Heks, zal vanaf maandag 8 April een uitreiking gaan beginnen van oranje lintjes, die verstikkend kunnen werken, waardoor Fake Koningsdag komt te vervallen en er een einde komt aan WW2 als alle Nazi’s zijn verwijderd.