De WEF fascisten hebben de strijd verloren.


Een NWO van de Globalisten gaat er niet komen.
De Volgende massa executie Plandemie, zal de bevolking op scherp zetten, niet meer de frasen en leugens van de Regeringen met hun natte droom de CBDC.
Daar Banken geen geld meer kunnen produceren uit het niets is het doek voor de Cabal reeds gevallen.
De CBDC is een digitale Fiat valuta, dus vals geld.
Werd voorheen alles uit onze geboorte akten betaald, waarvan het Vaticaan het goud in beheer had, dit is leeg gehaald door de alliantie.
De Cabal is Blut, multinationals die met gratis waardeloos geld hun eigen aandelen hebben gekocht, zullen hun bedrijven ten onder zien gaan als de rente moeten betalen wat niet met ongedekt geld kan is mijn idee.
De Dollar is nu niet meer te gebruiken omdat het niets waard is, net als de Euro.
Olie producerende landen blijven olie verkopen, maar niet meer met betaling van waardeloos Fiat geld.
De 204 of 209 landen gaan terug naar eigen valuta, dus wij naar de Gulden of Florijn.
Dat betekend ook dat de corrupte ongekozen EU geen macht meer hebben als de bevolking via de fondsen het vermogen van het land beheren.
Afrika gooit de westerse bedrijven eruit die de landen plunderen.
Dit zorgt voor inkomsten verlies voor de westerse Cabal.
De QFS geeft de genade slag in de Cabal nek, waarbij iedereen die aan de onteigeningsvoorwaarde voldoet zijn gestolen vermogen kwijt zal zijn.
Met Gesara worden we allemaal soeverein als Land en de bevolking individueel.
De valse FJB zal afgezet worden, dit is in gang gezet.
Als hij weg is kunnen we meer beweging gaan zien in het verwijderen van mede Globalisten als Rutte en zijn misdaad gangsters.
Gesara is een militaire operatie, die deze keer zorgen dat de Cabal niet weer GESARA kunnen uitstellen als met 9/11 is gebeurd in 2001.
Alle uitschrijvingen in de KvK lijken het gevolg te zijn van het faillissement van Washington DC waar landen als bedrijven staan ingeschreven maar ook bedrijven in deze landen.
Zie de VS incorporatie als een holding waar onderliggende bedrijven in de boedeldeling zitten van het faillissement, dit kan de rede zijn waarom veel uitschrijvingen zijn in de Kvk.
De Haagse schurken hebben de bevolking de stuipen op het lijf gejaagd met Covid 19 en een gefabriceerde propaganda die er op gericht was om zoveel mogelijk angst onder de bevolking te brengen dat veel mensen een gevaarlijke cocktail van troep ingespoten hebben gekregen en ziek of aan gestorven zijn.
Het moet nu toch wel voor velen duidelijk zijn dat een volgende vals verhaal niet meer geloofd zal worden.
Iedereen die mensenhandel heeft gepleegd, zoals Deurwaarders en valse Rechters wachten zware tijden voor hun rol in het onderdrukken van de bevolking op basis van list en bedrog.
De kunstmatige gecreëerde angst zal deze keer niet meer werken de bevolking is aan het ontwaken.
Iedereen die schuldig is hulp bij de genocide zou van mij in een ruimte gestopt mogen worden een week voor de voltrekking van zijn vonnis, met de groeten van Bill Gates zijn steekmuggen.
Na een week zien ze er uit als een pindarotsje, vol met jeukbulten, want als men met 20 man in deze ruimte samenzit maar een vliegenmepper geven, wat een geweldig schouwspel zal geven.
Natuurlijk verse aanvoer van muggen om het feest aan de gang te houden, ik ziet het geheel voor me.
Bijna iedereen is gefocust op wat nu gebeurd, slechts weinigen zijn met de voorbereidingen voor de toekomst bezig.
Mensen met gezond verstand en daadkracht zullen invulling geven aan de nieuwe toekomst en het verloop van de transitie.
Mocht deze keer de verlossing inderdaad voor 1 Nov. 23 gebeuren en het feit dat Biden dan weg is, zou dit een realistische timing kunnen zijn.
Het leger zal in de overgang periode het bestuur van het land overnemen, om binnen 120 dagen verkiezingen mogelijk te maken, maar wat valt er te kiezen, van de bestaande politici deugd er geen enkelen, iedereen heeft mee gedaan met het toneel stuk op onze kosten.

Rinus Verhagen