De NWO elite is in een treurstemming in Europa.

Rinus Verhagen
Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, baard en tekst

Macron wordt door de onderdrukte bevolking gejaagd zodat hij vanuit het theater moet vluchten, om de woede van de bevolking te ontvluchten.

De Koningin van Berlin Angela Hitler spreek haar angst uit dat Brexit de eerste dominosteen is, daar nog 5 landen de fascistische EU willen verlaten, waar de bevolking tegen de EU zal stemmen bij de volgende verkiezingen.

Mark Rutten huilt, omdat een van zijn belastingslaven drijvers die veel gezinnen kapot gemaakt heeft door creatief belastingregels opzettelijk verkeerd heeft toegepast.

Politieke partij Demonen Satanisten (D66) wil de jeugd aan de drugs hebben, en drugs legaliseren, met als gevolg, dat de jeugd bewust vernietigd moet worden, en hun toekomst een normaal gezinsleven zal uitbannen.

De opgedrongen nieuwkomers van Islam migranten, hebben zo een makkelijkere prooi van de weerloze Nederlandse jeugd die stond gemaakt wordt om de drugs afzet van fake koning Willy van Amsberg verder van inkomen te voorzien.

We kunnen dus duidelijk zijn dat de landen van Europa bewust kapot gemaakt worden door de globalisten om ons te onderwerpen aan een valse opgelegde overtuiging van vrijheid, met het Islam zwaard in onze nek.

Volgens Q is dit een week om te onthouden, het schot rond de wereld is gegeven, waardoor de aanstaande veranderingen de wereldbevolking laten ontwaken.

Poetin heeft reeds de goudstandaard aangekondigd en Rusland GESARA compatibel gemaakt, en een basisinkomen voor de bevolking aangekondigd.

Er gaat een aardverschuiving komen die de mensheid nog nooit in deze omvang heeft beleefd.

Geen enkel mens op aarde heeft bewust een contract aangegaan met de overheid of toestemming gegeven om zijn inkomen voor 89% aan de globalisten af te dragen.

We zijn misleid geworden, en tot werkslaven gedegradeerd, om de parasieten elite te dienen, entiteiten die het niet goed met ons voor hebben, maar de macht willen behouden.

We zijn verhandeld als vee, door de geboorte akten handel in combinatie met het corrupte Fiat geldsysteem.

De huidige elite is zich er nu heel erg van bewust omdat de NWO door de alliantie stelselmatig ontmanteld wordt, buiten dat alle misdaden die ze tegen ons hebben gepleegd nu openbaar gaan worden, zijn de machteloos gemaakt, daar Centrale banken geen geld meer uit het niets kunnen maken.

De fondsen die voor de wereldbevolking ter beschikking komen op dit moment, worden door de QFS beheerd, waar de elite geen grip op zal hebben of misbruik meer kunnen uithalen in opdracht van hun duistere meesters die hun via chantage onder dwang gehouden hebben om de misdaad tegen ons wereldbevolking te plegen.

Het vertrouwen is meer als geschonden door de misdaden en valse vlaggen van terreur die de elite tegen ons heeft gericht om ons in de angst te houden en hun opgelegde beperkingen van onze vrijheid te accepteren.

We gaan dit nu allemaal zien, niemand kan tegen zijn wil, dingen verplicht worden die hem en zijn bestaansrecht schaden.
Net zoals Obama bewust de economie van de US heeft afgebroken om de bevolking te onderwerpen aan staatsterreur, zien we dit nu ook helder in Europa gebeuren.

We hebben ons laten misleiden, door belasting te betalen om zo onze eigen ondergang te financieren in het verleden.

Door dit in te zien, gaan we ons weren om de terreur misdaad tegen ons bestaan te stoppen, op een geweldloze manier met behulp van de QFS en de mensen die de fondsen voor projecten krijgen.

Alle actie die de regeringen doen tegen onze belang kunnen we zelf stoppen door de transitie mogelijkheden en de fondsen die we gaan gebruiken om de Cabal regeringen te ontmantelen.

Op dit moment 22 Januari 2020 is met heel druk om op de achtergrond er voor te zorgen dat de fondsen vrijkomen en afspraken gemaakt kunnen worden om de transitie te financieren met goud gedekte waarde, en herwaardering van de valuta’s.

Er komen humanitaire projecten, waar de bevolking uit de armoede gehaald worden, arbeidsplaatsen worden gecreëerd tegen netto betalingen boven op een onvoorwaardelijk basisinkomen.

Iedereen die werkt gaat geen inkomsten belasting of opgedrongen verzekering meer betalen, waardoor de Cabal regering hun inkomen verliezen en het volksverraad om een fascistische federale EU politiestaat op te leggen niet meer betaalbaar is.

Bedrijven die werknemers hebben kunnen de loonkosten door deze wereldfondsen laten betalen voor de gewerkte uren.

Dit maakt dat deze bedrijven veel goedkoper aanbiedingen kunnen doen, waardoor de werkgelegenheid zal toenemen, maar de offerte veel lager zullen zijn door geen hoge loonkosten zelf te hoeven betalen, dit maakt dat de BTW (VAT) veel lager zal zijn waardoor veel Ambtenaren en politici geen inkomen meer kunnen hebben zoals ze nu door machtsmisbruik hebben kunnen betalen.

De globalisten zullen zeker meer gaan huilen als ze berecht gaan worden voor hun verraad en misdaden tegen de wereldbevolking.

Macron, Merkel, Rutte, en fake koning Willy de onnozele gaan zware tijden tegemoet door het verlies van status, gelden door onteigening van hun verdient gestolen judas geld.

Babylon in Brussel gaat vallen, zwakzinnigen als Guy Verhofstadt en overige Nazi’s zal het zelfde lot ondergaan als de verraders in de landelijke Cabal Bilderberg politiek in Europa.

Door gelijke behandeling zal niemand van hun buitengesloten worden voor de berechting door een tribunaal wegend de Genocide / Ecocide misdaden tegen de menselijkheid dieren en aarde die ze gepleegd hebben uit Satanische overtuiging dat zij uitverkoren waren, om ons uit te rotten.

We hebben de mogelijkheid om bij de AIIB een verzoek in te dienen die de rekeningen van overheden doet bevriezen, om ze zo binnen 24 uur buiten gevecht te zetten.

Deze realiteit zal zich nu aan de Bilderberg Cabal opdringen, het besef dat het spel over is en zij nooit meer de gelegenheid gaan krijgen om anderen kwaad te doen uit eigenbelang en machtsmisbruik.

Laat het tot je door dringen we hebben gewonnen, we zullen ze nooit meer volgen als makke schapen naar de slachtbank van het Globalisme.

Politie, leger, ambtenaren en politici gaan geen inkomen meer krijgen, het zij dat hun werk overbodig is, of hun loyaliteit niet bij de bevolking ligt, waardoor het staatsterreur geweldmonopoly van de corrupte overheid komt te vervallen.

Wie niet loyaal is aan de bevolking zal geen inkomen hebben, dan is de verandering en het elimineren van de onderdrukking snel een feit.

Het corrupte politieke rechtssysteem met occulte zwarte toga Rechters gaan zien dat de wetten die zij hebben hanteert voor Europa vanaf de tweede wereldoorlog enkel een middel was om de bevolking te onderdrukken op basis van willekeur en niet rechtsgeldige wetten.

Niemand wordt verplicht om mee te doen met een vrije menselijke samenleving, maar wel buitengesloten aan deze samenleving die zij verachten, zonder een bestaansrecht voor zich zelf te hebben, het is een keuze met het mes op de keel, graag of niet.