De farce van Brussel en elke False Flag inzet.

De farce van Brussel en elke False Flag inzet.

Goedemorgen folks.

En hebben jullie je gisteren ook compleet voor de gek laten houden door de gevestigde media en onze volks vertegenwoordigers.

Nou dan hebben jullie naar een slechte B-film gekeken.

Ik zag het gelijk dat het een in elkaar gestoken opzet was om onrust te zaaien en angst, want daar leven zij van, van de angst van jullie, word eens wakker slaapkoppen.

luchthaven-brussel-zaventem

Foto:1

Als ik naar deze foto kijk moet ik lachen, dit kan niet de jongen is aan het rond kijken en zijn een aanfluiting van de eerste orde, hoeveel zullen zij hiervoor betaald krijgen??

Deze foto is of ze een stofje in haar oog heeft en de jongen lanterfanterd er langs, dat kan niet. Er is geen paniek lichamelijk en op hun gezichtsuitdrukkingen, lijkt wel iemand die een wandeling aan het maken is met verf op de kleren.

Een iemand die nul, nul verstand hiervan heeft.

zaventhem1

Als ik deze foto bekijk, slachtoffers hahaha wat een aanfluiting links ons crisis figuur van alle False Flags in America,  de rechtse daar klopt geen zak van gezien hoe de kleren er uit zien, dat klopt totaal niet.

Je zou brandwonden moeten hebben over je lichaam dit is duidelijk te veel werk geweest en helemaal niet wetende hoe dit te doen, en dan zit je er zo niet bij zoals zij.
Die scherts figuren kunnen zich helemaal niet inleven, volgens mij weten zij niet hoe je dat schrijft en wat dat betekend.

Geen angst op het gezicht en in hun ogen, bij echte LOTUSSEN zie je wel iets anders, ik ga hier niet in details praten, om slapende niksnutten niet wakker te maken.

Ik weet waar ik het over heb.

Links duidelijk te zien zij geniet van het feit dat zij zogenaamd weer direct na de nep aanslag belt dit kan niet, daar staat je hoofd niet naar een zeer slechte vertoning.

gewondeZaventum

Foto:2

Wat is er fout aan deze foto?

Nou alles nep bloed druppels her en der die op de grond en die bij de kar horen duidelijk bij elkaar en weten niet hoe te doen, de man met telefoon geeft al aan dat de hele opzet een farce is.

De koffer onder zijn hoofd?? klopt nie, knie opgetrokken ook nie hahaha hoe duidelijk heb je het nodig.

https://youtu.be/Sv26tUhCNcM

Als ik het gehampel zie van de hulpdiensten valt me de broek uit, zij weten niet hoe te handelen, wat een provisorisch in elkaar gezet vertoon, wie trapt daar nog in.????

Luister goed en kijk observeer.

https://youtu.be/02QtbT6YWtk

https://www.youtube.com/watch?v=kni2DuJFReY

Hoe kan Dailymail deze beelden al om 3 uur lokale tijd online zetten???
Terwijl volgens alle pers iets voor 8 uur de eerste twee terroristen bommen tot ontploffing brachten!! Om 8:05 = 13. wake-up folks weiger om hieraan mee te doen.

 

Zo en jullie je maar afvragen wie is hij om deze opmerkingen te maken.

Nou ik ben 10 jaar lang LOTUS geweest (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding Slachtoffer) een opleiding die 2 jaar duurt, tijdens de opleiding vallen er ook af omdat deze best  pittig is. Dus je mag gerust zeggen een ervaringsdeskundige op dit gebied.
Mee gestopt i.v.m. MS

 

MAY THE LIGHT BE WITH YOU, MY FRIENDS

 

http://www.ina-makoce.com/news/the-day-after/

 

 

beyond the matrix