Dank voor u reactie

Geachte heer Van der Staaij.

Beste Cees, naar aanleiding van

Bedankt voor je reactie op mijn bericht.

Feit is echter dat het standpunt van de SGP in het kabinet geen inbreng heeft.

Het kan niet zo zijn dat een Satanist bepaald waar de bevolking moet ondergaan in het belang van de Nieuwe Wereldorde zo als Rutte het zelf ook heeft gezegd.

Met de Dodenherdenking heeft Willem von Amsberg, zijn excuus aan geboden om het vluchten van zijn overgroot moeder Wilhelmina.

Dit is een bekentenis dan de brief aan Maxima klopt en Nederland niet meer bestaat.

Helaas heeft hij ook verzuimt te zeggen dat door het vluchten van Wilhelmina, het koninkrijk en grondwet zijn opgeheven per 13 mei 1940, volgens de toen gelden de grondwet artikel 21.

Dit maakt dat alle wetten en verdragen die refereren na een niet bestaande grondwet, en niet bestaande staat een groot bedrog zijn.

Ook al is de SGP een oppositie partij, als men eerlijk is, maakt men een statement dat alles een frase wat vanaf 5 mei 1945 tot heden.

Dat de ingevoerde bestuur structuur door Hitler op 18 mei 1940 tot vandaag nog gehandhaafd is, wat maakt dat we kunnen stellen dat de Nazi’s nog de dienst uitmaken.

Dat per 5 mei 1945 de Duitsers gecapituleerd hebben om terug te kunnen naar Duitsland, al dan niet met een gestolen fiets, is geen vredesverdrag geweest.

Dit vredes verdrag is er nooit gekomen, enkel zijn de wapens neer gelegd.

Dan kan het niet anders als dat de tweede wereldoorlog nooit officieel is gestopt.

Bernhard von Lippe, als Dubbelspion de stille stadhouder van Nederland wat met marionet Wilhelmina en haar opvolgers.

Nu 75 jaar na het eerste Jalta conferentie, een tweede is geweest, heeft de bezettingsmacht weer de leiding genomen om de macht van de Deep State te breken en democratie te herstellen.

Dit is nodig om het nieuwe geldsysteem te introduceren, waarbij Geld weer Goud gedekt is en Centrale of commerciële banken geen geld uit het niets meer kunnen produceren.

Trump, die aangekondigd had 8 weken voor de doorvoering van het ouden naar een nieuw menselijk systeem zal dit per 15 September hebben doorgevoerd.

Hoop dat u niet te zeer gehecht bent aan de Satanisten uit dit Griezelkabinet, want hun dagen zijn geteld.

Het is beschamend de voorstellingen te zien uit het rariteiten kabinet waar veel geblèr en weinig wol wordt vertoond, een belediging aan ons aller intellect.

Het opzettelijk vervuilen van het milieu en de bevolking daad de schuld van geven om de CO2 leugen te gebruiken om de bevolking te onteigenen en monddood te maken is zo doorzichtig dat het weer een belediging is aan een normaal denkend mens.

Alle misdaden die de politiek na 5 mei 1940 geeft gepleegd tegen eigen en wereldbevolking komen nu aan het licht.

Als Duitsland weer soeverein is, kan Willem Alexander geen stadhouder meer zijn, daar de bezetting van voormalig Nederland dan afgelopen is.

Net als de zetels in de tweede kamer, zal ook alle documenten die als vermeend Koninkrijk zijn uitgegeven vervangen moeten worden.

De Satanische Nep Koninklijke familie zal de rekening gepresenteerd krijgen van de geplunderde bevolking.

Daar Willy de plofkip geen koning is zal de Bataafse republiek en haar grondwet weer gebruikt en aangepast kunnen worden als vehikel om de democratie te herstellen.

Hiermee komen de van oorsprong bevolking uit de 80 jarige oorlog omdat door GESARA daar nu een einde aan maakt.

Het huidige leger van de VS helpen Trump om de Deep State over de hele wereld weg te vagen en wereldvrede mogelijk te maken.

Het bestuur van de Bataafse republiek zal door de bevolking moeten komen, die bestuurders aanstellen om taken uit te voeren, maar nooit meer orders accepteren van gestoorde Bilderberg Nazi’s.

Ik verwacht een tijdelijk bestuur die alle oude wetten en rechtspraak gaat vervangen om directe democratie in te voeren.

Een rechter die voor het leven gekozen is, een eed afgelegd aan een niet bestaande koning of niet bestaande grondwet is een schande die we nu ervaren als groot bedrog uit de naoorlogse geschiedenis.

Dat Rutte en Hugo op de valreep nog zoveel mogelijk slachtoffers willen maken met hun Genocide Vaccinatie, heeft ze ontpopt als Satanisten.

Gedrochten zonder ziel of geweten, compleet gestoord en van GOD los.

Dan is het nu u plicht niet alleen u eigen gezin, vrienden te beschermen voor het royaal salaris door ons betaald, maar ook de rest van voormalig Nederland en wereldbevolking te behoeden voor de Genocide die gepland staat.

Wit Rusland is 93 Miljoen geboden als Aleksandr Loekasjenko net als de rest van de wereld zijn bevolking in een Lock Down zet en de Economie opzettelijk kapot maakt.

Dit heeft hij geweigerd, waardoor het IMF hen 930 miljoen nu heeft aangeboden.

Ook dit heeft hij kenbaar gemaakt aan de wereld, en onze vermoeden bevestigd dat de politici gekocht zijn om de wereldbevolking via de Corona Leugen te gijzelen.

Zie video van de geruchten die rond gaan: https://www.youtube.com/watch?v=39qTX-jj4rw&feature=share

Nu wil het feit, dat de QFS, Kwantum Financieel Systeem al ruim 2 jaar met het vervangen Swift betaal systeem parallel heeft gelopen.

Alle betaalde corruptie is nu voor de wereld bevolking zichtbaar bij de info die we te zien gaan krijgen.

Naam met toenaam, rangen en standen, ze zijn allemaal de sigaar, en kunnen enkel toevlucht zoeken bij de VS in afwachting van hun berechting voor Oorlogsmisdaden, daar WW II nog gaande is.

De Satanist CABAL wil nog zoveel mogelijk slachtoffers maken, het is u plicht als mens, jurist en politici om dit te stoppen.

Zwijgen is toestemmen en maakt medeschuldig.

Voor de schepper zijn we allen gelijk, en speelt religie geen rol van betekenis, hij ziet enkel veel geïndoctrineerde gekken die nu de wereld en mensheid bedreigen.

Beste Cees, doe wat je moreel kompas en hart je ingeeft, niet meer bukken en verstoppen, maar maak de statement die alle andere statements overbodig maakt.

Want staatskundig klopt er geen kloten van, enkel valse nichten die politieke correctheid toepassen die niets met de werkelijkheid te maken hebben.

Niemand durft uit te komen voor de waarheid, terwijl deze nu meer naar buiten komt.

De wereld gaat ten onder door het zwijgen van de massa.

De leugens van het kwaad komen nu in het licht, zodat de duisternis verdwijnt.

Er is geen andere keuze als de waarheid te verkondigen, zeker in de tijd van nu waar alle schandalen en misdaad naar buiten komen, ook de MH370 Leugen die ons voor de MH17 wordt verkocht.

Het mijnenveld waar de politiek nu inzit heeft ze zelf gelegd.

Van mij mag alles ontploffen en de daders de Rutte en Hugo Satanisten zelf opruimen met de rest van de kartel gangsters.

Willen we een volksopstand voorkomen, zal nu de waarheid verteld moeten worden.

Maak van de bevolking geen moordenaars die systeem ratten gaan jagen als dolle honden.

Straten opleuken met een politici, rechter, bankier, en meelopers hangend aan de lantarenpalen is geen mooi gezicht.

Een uitzinnige woeste bevolking zal niet te stoppen zijn.

Wat te denken als de eerste dwang vaccinatie is doorgevoerd en slachtoffers gaan vallen, dan heeft de bevolking niets meer te verliezen enkel zijn vrijheid te winnen.

Velen zullen denken ik vecht me liever dood als dat ik me laat slachten door Rutte en Hugo de gestoorde homo’s.

Hartelijke Groet

Rinus Verhagen