Beste vrienden, vragen en raadsels.

Het lijkt of mensen die bij het Dr Josef Mengele instituut RIVM werken reeds gedowngraded zijn met het DNA wijzigend Vaccin.

Het lijkt mij duidelijk dat ze geen besef hebben dat de bevolking zelf gaat denken om de verplichte Genocide prik een onder de loep te nemen.

Deze Vaccinatie zal een hoop zombies en imbeciliteit produceren, van mens naar volgzaam dier.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vaccins

DNA deoxyribonucleic acid – en RNA ribonucleic acid -vaccins

DNA- en RNA-vaccins voegen een nieuw stuk DNA of RNA toe aan bepaalde afweercellen in ons lichaam. Vaak zijn dat een speciaal soort afweercellen, die een virus of bacterie opnemen en afbreken. De afweercellen die een virus of bacterie hebben afgebroken, laten een stukje van het virus of de bacterie (sub-eenheid of antigeen genoemd) aan andere afweercellen zien om het antigeen te leren herkennen. Daarom heten deze afweercellen ook wel  antigeen-presenterende cellen. De cellen die het antigeen leren herkennen, heten lymfocyten.
DNA- en RNA-vaccins zorgen ervoor dat de antigeen-presenterende cellen een stukje van het virus kunnen laten zien zonder dat  de cel de levende versie van het virus of de bacterie eerst heeft moeten opnemen en afbreken. Als we daarna in de toekomst besmet worden door de levende versie van het virus of de bacterie, herkennen de lymfocyten het antigeen van het virus of bacterie al, neutraliseren het virus of de bacterie en worden we niet ziek.

Er zijn ook DNA- en RNA-vaccins die in plaats van afweercellen gebruikmaken van ‘gewone’ lichaamscellen. Ook deze cellen presenteren het antigeen aan ons afweersysteem wat ervoor zorgt dat we niet ziek worden als we echt besmet raken. 
Deze DNA- en RNA- technieken zijn nieuw, en voor nog geen enkele menselijke ziekte is een DNA- of RNA- vaccin goedgekeurd. Voor dieren is al wel een aantal DNA-vaccins met succes in gebruik.

————————————————————————–

Om het bovenstaande te begrijpen zal er een inzicht moeten zijn hoe iets werkt.

Alles in het universum is opgebouwd met bouwstenen van elementen, waarvan het Waterstof element zich kan binden met Zuurstof element, die samen het Water molecuul vormen.

Dit betekend dat we 3 verschillende eigenschapen hebben van 2 gecombineerde elementen.

Moleculen zijn een combinatie van verschillende Atomen uit de elementen reeks.

Een Atoom heeft een kern met protonen en neutronen, met daaromheen elektronen doe om de kern draaien, maar ieder Elektron draait ook om zijn eigen as.

Dit is de rede waarom Elektronen niet in botsing komen met andere elektronen van zijn eigen Atoom, omdat de krachtvelden de afstand houden, vergelijkbaar met magneten die afstoten als het twee gelijke polen zijn.

De tweede golf van de nep corona, komt door straling van hoge frequentie van 5G netwerk.

Dat vogels dood uit de lucht vallen met 5G testen, is daarom geen toeval als je weet hoe het werk.

Dit moet de trigger worden om mensen aan te zetten een Vaccin te nemen, dat nog niet legaal op mensen is toegepast.

Een verzameling satanisten wil de bevolking dwingen en manipuleren om een Vaccin te nemen, zodat we allemaal op Fred Grapperhaus gaan lijken.

Als Atomen ionen worden kloppen de verbindingen niet meer van onze oorspronkelijke bouwstenen.

Door gekunsteld synthetische stoffen in een vaccin te stoppen, en de zware metalen waar we al meer als 45 jaar aan blootgesteld zijn zal dit een reactie in ons teweeg brengen waardoor ons DNA en RNA zal veranderen.

Op een achterbakse wijze probeert Rutte en Hugo om Genocide te legaliseren in de tweede kamer.

Zelfs de meest domme Kartel trawanten inclusief de gecontroleerde oppositie beginnen hem te knijpen nu de bevolking aan het ontwaken is, en hun satanische agenda doorziet.

Leuke tekenen dat er op de achtergrond iets gaande is hebben we kunnen waarnemen.

De US vlag op het voormalig belasting kantoor in Vlissingen.

Haagse gebouwen in Rood Licht gezet.

Regeringszetels zonder Nep Koninklijk LOGO, waar Henk Krol een vraag over stelt.

Als er op de nieuwe rug zetels het logo van de Bataafse Republiek had gestaan was het hem wel duidelijk geworden dat hun tijd er opzit.

Met stemmingen zijn eerst bijna voltallig een voorstel aangenomen om vaccinaties te verplichten, als of iemand mij kan dwingen met door Satanisten te laten vermoorden.

Satanische Politici moeten beseffen dat we hun koesteren, en hun veiligheid voorop stellen, ze daarom een 10 dubbele doses van het DNA – RNA vaccin als eerste gunnen.

Het lijkt me verstandig om dan het resultaat af te wachten en hoelang dat het duurt eer ze zelf verrekken aan hun giftige cocktail.

Een ongeldig Hitler Kabinet, in een land dat niet bestaat, geen legale grondwet meer heeft vanaf 13 mei 1940, waardoor een coup door Bernhard von Lippe met het toenmalig politiek kartel, hebben ons stelselmatig uitgebuit en bedrogen.

Het hele kiesstelsel wat nu gehanteerd wordt is een frase, geen enkele partij zal dit vrijwillig willen veranderen om de democratie te herstellen, wat het bewijs is dat het een groot misdaad kartel tegen de bevolking is.

De hoeksteen van de samenleving is het gezin, en juist dat gezin wordt door de Haagse ratten gesloopt waar het kan.

Huwelijken die hierdoor stranden, leveren kinderen die door Jeugdzorg bij de ouders weggehaald worden, hiervoor krijgt Jeugdzorg € 40.000 per kind.

Op deze wijze verzorgt de pedo elite in hun eigen behoefte ten kosten van onschuldige kinderen.

Er is dus niet een beetje mis in het voormalig Nederland, er is alles mis, niets is meer normaal, een regering van transgender neutrale Homo’s en Lesbienne die de bevolking gedragsverandering willen opleggen met Nazi MK Ultra technieken, hoe gestoord moet je zijn om dit ook nog openlijk toe te geven.

De zwakke schakel als christelijke partijen hebben hun eigen bestaansrecht overboord gegooid door met de Satanisten een Genocide agenda uit te willen voeren.

De gecontroleerde oppositie had een statement kunnen maken en verklaren dat we helemaal geen rechtsstaat zijn, en de Satanisten in Rutte III niet bevoegd zijn om wetten te maken, door het ontbreken van een legale grondwet.

Ik nodig ze uit om stelling te nemen en ons uitleg te geven waar zij denken dat ze dit recht hebben, en door wie gegeven, want de Haagse Satanisten vertegenwoordigen niet de bevolking, maar voeren er juist een geniepige oorlog tegen.

Ieder mens heeft het recht op zelfbeschikking, en is geen eigendom van een ander of een instelling.

Het is ons geboorte recht om ons zelf te verdedigen, op het moment dat er georganiseerde huurlingen benden van ME, Politie en leger tegen eigen bevolking wordt ingezet is dit een act van oorlog tegen eigen bevolking.

Beste mensen breng in kaart wie waar werkt, wie waar woont en wie wat doet of heeft gedaan, dan zal er de afrekening komen, want wij de bevolking zijn zo massaal in de overmacht, dat de Transgender gestoorden en Sallafisten, Homo’s en overig onwaardig ongedierte geen kans van slagen hebben als we samen opstaan.

Dan wil ik nog onder de aandacht brengen dat de scholen weer beginnen, en het jachtseizoen door het linkse WHO onderwijs de kinderen verder willen indoctrineren om ze bij de waarheid en hun talent weg te houden.

Beste Haagse Ratten, als er op scholen  zonder toestemming van Ouders, Kinderen gevaccineerd gaat worden, komt er een groot leraren tekort door uitzinnige Ouders die verhaal gaan halen.

Dierenartsen die de bevolking het Vaccin aan willen smeren uit hebzucht en Satanisme als onderdeel van de WHO, weet dat de bevolking als het start jullie gaat zoeken, vinden en afrekenen met jullie.

Om GESARA te kunnen implanteren zal de democratie en grondwet hersteld moeten worden.

Dit is nooit door het huidige Satanische Bilderberg Misdaad kartel Rutte en zijn valse nichten Kabinet te doen, want ze zouden nooit iets doen wat voor de bevolking goed zou zijn.

Op dit moment is de transitie in volle gang, het is een kwestie van dagen, dat het geld weer goud gedekt is, nu de QFS alle banktransacties uitvoert, en geen drugs of mensenhandel meer door regeringen kunnen worden gedaan.

Hou de site https://operationdisclosure1.blogspot.com/ goed in de gaten, en nieuwe EO van Donald J Trump, https://www.whitehouse.gov/issues/national-security-defense/ en   https://www.usa.gov/.

De vrijgave van GESARA fondsen hebben vertraging opgelopen, door de acties van de Deep State Swamp ratten, waar ook de meeste westerse regeringen aan verbonden zijn.

Het is geen toeval dan alle landen eng samenwerken tegen eigen bevolking om de bevolking opzettelijk de dood in te jagen met het Genocide Vaccin.

Operation Lockstep from the Rockefeller playbook

Was de COVID-19-pandemie gepland in Rockefeller’s ‘ Operation Lockstep’?

Duivelse plannen voor wereldheerschappij worden normaal gesproken niet gepost als direct beschikbare pdf’s.

https://www.snopes.com/fact-check/rockefeller-operation-lockstep/

Rood is een alert kleur, waarmee de gebouwen in Den Haag mee waren verlicht.

Aan alles komt een einde, door chantage aan en met elkaar verbonden, nu alles uitkomt, hun pedofiele misdaden, orgaanroof, MH370 en de MH17, waar Rutte en de rest van het rattennest meer verbonden zijn. Rutte The Movie https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

Ook voor de politiek geld, als er een gaat gaan ze allemaal en die tijd is nu gekomen.

Groet Rinus