Cheaper and Faster !!

Hallo Trouwe lezer,

WAAR OF NIET WAAR ??!!

Dit stukje zet je aan het denken, en overdenken en is heel SCHOKKEND.

Het trok mijn aandacht doordat iemand mij deze link gegeven had, en zo doende dit toch met je wil delen.

10801895_846951528690546_2167290891085833254_n

Er gebeurt veel momenteel in de wereld ,om je heen. Wat is waar en wat niet, wat zegt je ”onderbuikgevoel” over dit alles wat naar buiten komt.? Wat onder gestopt was, verborgen en nu het DAG LICHT GAAT AANSCHOUWEN ? Wat doet dit met je ?!!

ANGST = een hele grote in dit stuk toneel spel wat opgevoerd wordt = LAAT JIJ JE MEE SLEPEN ?!!

index

Ik zal een stukje citeren van VACTRUHT door Sandy Lunoe 30 Nov.2014.

Ongelooflijk, heeft de werkwijze voor het produceren van vaccins met cellen die direct zijn afgeleid van humane tumoren is goedgekeurd, hoewel de vaccins kanker bij ontvangers kunnen induceren. Deze methode is goedkoper en sneller dan het fokken van dieren voor de cultuur media – en menselijke tumoren zijn direct beschikbaar.

Op een bijeenkomst van de Food and Drug Administration (FDA) in september 2012, de discussie die leidde tot goedkeuring was niet minder dan een schandaal. [1]

De gezondheidsautoriteiten en fabrikanten van vaccins schaamteloos onthulde hun onzekerheid over de veiligheid van vaccins gemaakt van kanker tumoren. Sommige van de ongelooflijke uitspraken van de vergadering worden direct genoteerd. Een meer gedetailleerde beschrijving wordt gegeven in dit artikel. [2]

De verklaringen in cursief worden rechtstreeks geciteerd uit de vergadering.” (voor  verder info lees op de vactruth link staat onder dit artikel)

Jee; dat is nogal wat vind je ook niet ?!!

IK WEL. Dus ik ga een beetje surfe op het net en vind dan deze toespraak ;

Gepubliceerd op 13 nov. 2014
Zou je niet willen weten als uw arts is een betaalde woordvoerder van een farmaceutisch bedrijf? Of aangehouden persoonlijke overtuigingen onverenigbaar is met de behandeling die u wilt? Op dit moment, in de VS althans, uw arts gewoon niet hoeft te vertellen over dat. En als arts Leana Wen vroeg haar collega-artsen om open te stellen, de reactie kreeg ze was … verontrustend.

Ja, ………………….

acfa63793b68f9393f8f7aa887000ab8

Lees hier het script maar eens met deze gegevens wat ik hier nu citeer een stukje ;

DR. DAUM: Dus nu mijn vraag.Wat regulerende proces gaan ze door, en gaan ze door dezelfde overwegingen met wat je hier gepresenteerd voor wij vandaag overwegen?

DR. KRAUSE: Ik denk dat ze het nemen van de dezelfde overwegingen in aanmerking, maar van ze natuurlijk hav ea verschillend gebruik van de vaccins .En dus als ze contempl worden Ating gebruik van een vaccin voor iemand die al een tumor, dan kunnen zij omgaan witha zeer verschillende risico / baten berekening dan we zijn als we zijn thinking over vaccins die kunnen worden gegeven aan de overigens gezonde personen, inclusief kinderen.

VERDER STAAT ;
Diploïde cellen, zowel de MRC-5 stam die wordt gebruikt voor varicella-zoster virus vaccin, dat een levend verzwakt vaccin.En het geïnactiveerde hepatitis A en rabies virus vaccins, evenals Wi 38 die wordt gebruikt voor rubella adenovirusvaccins.De rubella-vaccin wordt levend verzwakt, en het adenovirus is een levend vaccin. En dan continue cellijnen eveneens zijn gebruikt,zoals Vero cellen, die werden nu gebruikt voor licentie levend verzwakte, pokkenvaccins, evenals voor geïnactiveerde vaccins inclu ding poliovirus en Japan ese encefalitisvirus.Er is ook een insect cellijn, diewas een van de Human Papillomavirus vaccins, die echt een virusachtige p voorwerp.En dat heet H i-5. Dus waarom zouden we overwegen om nog meer celsubstraten om deze mix? Nou, er zijn een aantal o f voordelen aan con templaatverbinding het gebruik van add nele celsubstraten.Eén van hen is dat er kan b ea virus g GROEI voordeel.De opbrengst aan virus kan groter.Er kan in feite dergelijkeverschil dat een vaccin kan worden gemaakt in een nieuwe cel substraat, maar niet in de eerder gebruikte degenen .Met nieuwe celsubstraten kan er meer rap zijn id opschaling.Er is de mogelijkheid om bank en grondig karakteriseren cellen, die enkele belangrijke voordelen bepaalt ook.En er is de mogelijkheid f adaptatie aan serumvrije groei en groei in suspensie. En dergelijke cellen ofnieuwe cellen, kan dan worden beschouwd als de staat technologie voor een aantal verschillende soorten producten, waaronder vele genetisch gemanipuleerde virussen gevectoriseerd vaccins, die bestanddelen zijn van andere cellen die niet aanwezig i vereisenn de virusvector om de productie van de vector mogelijk.En die componenten dan kan chang e het fenotype van deze cellen. Sommige hiv-vaccins, als je een beetje later zal horen, evenals voor pandemische griepvaccins, waarvoor de mogelijkheid om nieuwe te gebruikensoorten cellen vaccins kan zijn een voordeel.En in een van onze vorige schuldbekentenissen vergaderingen de overwegen atie van aviaire influenza als een pandemisch virus was een zeer belangrijk jaar, omdat ik f je zorgen over av ian influenza het kan ook invloed hebben op de bv g levering.En dus met alternatieven om eieren voor de productie van pandemische griep vaccins is in potentie belangrijk.”

ER STAAT BELANGRIJKE INFO IN DEZE SCRIPT LEES ZELF NEEM ZELF WAAR ERVAAR WAT HET MET JE DOET , je en wij willen geinformeert worden wat er met je gebeurt ,wat je ingespoten krijgt, het is eigenlijk je recht. Ja, het is je recht en als je dat of daar voor gaat dan wordt je bekeken en behandelt of je van een andere planeet komt?

Hoe dichter je bij je eigen gevoel/onderbuikgevoel blijft hoe beter het voor jezelf is en daar gaat het om. Je volgt niet iemand anders, je overweegt de opsie die voor jouw oké is. en dat is met alles , de hede daagse dingetjes die je dagelijks onderneemt; hoe BEWUST BEN JE WAKKER AAN HET WORDEN WIL JE ALLES OF MAAR EEN DEEL DUS 1 OOG OPEN EN 1 OOG DICHT ?!!

Deze ken je al maar als je deze nu luistert snap je waar ze het over hebben ;

We laten het nogmaals aan je zien ;

https://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

Geüpload op 28 feb. 2010
Volgende zijn twee korte fragmenten uit een recent gefilmd TED-presentatie (februari 2010) door niemand minder dan Bill “Microsoft” Gates. In het hart van het adres van Gates ‘ligt de centrale Global Warming dogma, die dicteert dat CO2-uitstoot van de mens zijn de primaire boosdoener voor de ongewenste opwarming van de aarde. Aangezien deze kunstmatige vermeende mens veroorzaakte warmte-effect verluidt staat om de planeet te verwoesten als ze onverminderd door, Global Warming dogma voorstanders beweren dan ook dat de menselijke CO2-uitstoot drastisch moet worden verminderd. Zoals Gates behandelt terloops het probleem, gaat hij op om te stellen dat een manier om dit doel te bereiken is de wereldwijde menselijke bevolking te verminderen. ERRATUM: Om volledig eerlijk en accuraat zijn, zou ik hebben gezegd dat Gates streeft naar de verwachte groei van het verminderen menselijke bevolking in plaats van dat hij zoekt naar de huidige bevolking te verminderen. Ik geef toe dat deze slogan, die is opgenomen in de video, is een beetje misleidend en ik wil niet te insinueren dat Gates wil doden momenteel levende mensen.

Gelieve te delen en opnieuw te posten zoveel als je kunt.

Heb je gisteravond deze serie gezien, Nee, als je eff tijd hebt kijk er maar eens naar, hier geven ze het al aan?

www.rtlxl.nl/#!/crime-scene-investigation-8589/bc824b20-6a9e-3ffd-943d-1998c06704ce

Het schud goed momenteel wereld wijd vind je ook niet, IK wel.

1369966220Tdsci0

– So have a nice day today and enjoy you’re adventure on Mother Earth that you visit this moment –

White love for you All

WEETJES EN LEESVOER ;

http://vactruth.com/2014/11/30/vaccines-made-from-cancer-tumors/

http://yournewswire.com/vaccines-will-be-made-from-human-cancer-tumors/

galacticconnection.com/20-national-governments-overthrown-cabal-take-begins-cia-sources-say/