Bij de VN werken 3300 pedofielen die in 10 jaar tijd 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd. Ex-functionaris luidt de noodklok

Bij de VN werken 3300 pedofielen die in 10 jaar tijd 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd. Ex-functionaris luidt de noodklok

Een voormalige hooggeplaatste VN-functionaris heeft een pedonetwerk van ongekende omvang ontmaskerd waar duizenden medewerkers van de internationale organisatie bij betrokken zijn.

Uit een dossier dat is opgesteld door de ex-functionaris blijkt dat VN-medewerkers in het afgelopen decennium 60.000 verkrachtingen hebben gepleegd.

In het dossier wordt geschat dat op zijn minst 3300 pedofielen werkzaam zijn binnen de VN. Het werkelijke aantal ligt naar alle waarschijnlijkheid veel hoger.

Talloze kinderen

Onder het mom van hulpverlening hebben de medewerkers van de Verenigde Naties in de afgelopen jaren talloze kinderen verkracht in landen over de hele wereld.

Het loopt zo erg uit de hand dat oud-VN-functionaris Andrew MacLeod heeft besloten de noodklok te luiden.

Hij heeft de verzamelde bewijzen overhandigd aan de Britse oud-minister van Ontwikkelingssamenwerking Priti Patel.

Mond gesnoerd

Naast de 3300 pedofielen werken er nog eens duizenden andere ‘roofzuchtige’ verkrachters die via de organisatie toegang hopen te krijgen tot kwetsbare vrouwen en kinderen.

MacLeod merkte op dat er al meer mensen zijn geweest die hebben geprobeerd de noodklok te luiden. Zij werden ontslagen en de mond gesnoerd.

Professor MacLeod lichtte toe dat het misbruikschandaal ongeveer even groot is als dat rond de katholieke kerk, misschien nog wel groter.

Tienduizenden

“Er zijn wereldwijd tienduizenden hulpverleners met pedofiele trekjes, maar als je een t-shirt van UNICEF draagt, stelt niemand vragen,” zei hij. “Je kunt doen en laten wat je wilt.”

Zoals vaker blijkt, worden deze roofdieren nooit verantwoordelijk gehouden voor hun daden. Enkel zij die deze praktijken ontmaskeren worden ontslagen.

Haïti

In Haïti werd vorig jaar nog een pedonetwerk blootgelegd waar blauwhelmen van de VN en hooggeplaatste functionarissen bij betrokken waren. Niemand belandde in de gevangenis.

Jarenlang reisden ‘vredestroepen’ van de VN en hun commandanten af naar Haïti om seks te kunnen hebben met jongens en meisjes van amper 12 jaar oud. [TheBlaze via The Sun]