BERICHT STORM RIDER


In een nieuw bericht meldt The Storm Rider dat de huidige onrust in Frankrijk in het geheim wordt geleid door de witte hoeden en dat de politie in het geheim meewerkt aan het succes van deze manifestaties, die zich gaan uitbreiden.

Hij zegt ook dat Nederland, Duitsland, Polen en Spanje zich bij deze demonstraties aansluiten en zich verenigen in een pan-Europese antiglobaliseringsbeweging die in juni haar hoogtepunt zal bereiken.

DE BURGERS VAN FRANKRIJK BEREIDEN ZICH VOOR OP DE VAL VAN DE REGERING ‼️

ACHTER DE SCHERMEN
De militaire alliantie begint een golf van verzet te organiseren tegen de OORLOG en de bijbehorende CORRUPTIE VAN DE REGERING en tegen de INFLATIE en de EU-COLAPITUS in verband met de BANKEN… ECT.

De eerste ronde van het verzamelen van verzet is gekoppeld aan de politie in Frankrijk.
BATTALIONS VAN ROGUE POLIZEI ex-soldaten die zwaar hebben geïnvesteerd in het blootleggen van corruptie bij de regering en Macron-administratie en DEEP STATE mil…

De Franse politie bereidt zich voor om wegen naar grote steden, die alleen vrijheidsstrijders, boeren en andere fracties van groepen toelaten die geïnteresseerd zijn in het omverwerpen van de Franse regering door middel van de politieblokkade.

Deze eerste KOMENDE golf van BURGERLIJKE ONRUST en EU-burgers die de confrontatie aangaan met hun regeringen, politici en DS militaire corruptie begint een sterk front in FRANKRIJK en leidt er vervolgens toe dat Nederland een enorm ENORM VERZET OFFENSIEF voorbereidt dat ook hun leiders zal confronteren. regeringen ENZ…
Duitsland
Spanje
Polen
Portugal
Verwacht een toename in eenheid

NIEMAND WIL SPREKEN OVER DE GOEDE A.I.-BOTS DIE VEEL INFORMATIE VOEDEN DOOR LANDEN.

OGEN OP ISRAËL TERWIJL DE MENSEN ZICH VOORBEREIDEN OP DE CONFRONTATIE MET DE LEIDERS VAN DE KHAZARISCHE MAFIA DIE HUN VOLK EN LAND AL MEER DAN 2000 JAAR HEBBEN GEÏNFILTREERD….

‼️Er gebeurt veel achter de schermen

DE GOLF WORDT DE V.S. ONTMOET JUNI, terwijl BURGEROPSTAND EN EVENEMENTEN PLAATSVINDEN.

BLIJF GEBOGEN BOTERKOPJES.

PANIEK in de EU aangezien burgers in Frankrijk georganiseerd zijn om op te treden tegen hun regering en ze sterk worden gesteund door Mil.Intel. en Mil. Insider.
Eskaders van de politie van vrijheidsstrijders ingebed.

HET GOEDE ZAL HET KWAAD OVERWINNEN !!!

🙏💜🙏
https://t.me/IndigoWorldW3
Telegram
Indigo Times
Groep voor ontwakende en wakkere mensen !!!