Bereid je voor op activering van het Emergency Broadcast-systeem

Bereid je voor op activering van het Emergency Broadcast-systeem
De EBS omvat tien dagen communicatieduisternis waar telefoons, internet, creditcards/betaalkaarten en geldautomaten niet werken, terwijl drie acht uur durende documentaires 24/7 op tv en radio worden uitgezonden.

Judy-opmerking:

  • De verschansing van corruptie in de wereld is zo diep dat om het volledig uit te bannen, 98% van de regeringen wereldwijd zou moeten vallen. …Julian Assange
  • “De bètatest van het Quantum Financial System is voltooid en loopt in een hoog tempo. Dit betekent dat de diepe staat geen controle meer heeft over het financiële wereldsysteem en dat er een gecontroleerde ineenstorting plaatsvindt. Maak je geen zorgen als je hoort dat de VS failliet gaan, superkrachten verliezen, uitgelachen worden door BRICS. De grootste goudreserve ter wereld bevindt zich in de VS.” https://t.me/qthestormride… … KatistheSea3

Wereldwijde valuta reset:

Niemand, behalve een select aantal, wist de exacte timing, noch wanneer Tier4b (ons, de Internet Group) hun uitwisselings-/aflossingsafspraken zou ontvangen.
Tier 4B (en alle anderen) verwachtten e-mails te ontvangen om afspraken te maken op woensdag. 12 april en begin afspraken op donderdag. 13 april . …Bruce
di. 11 april MarkZ: “ De desinformatie is momenteel erg sterk. Ze proberen alles te vertroebelen. Je kunt in de achtbaan blijven rijden of het allemaal zien gebeuren… De vraag is natuurlijk “Wat is de timing?” Er wordt enorm veel aandacht besteed door mensen hier in de Verenigde Staten en enkele Europese contacten en Aziatische contacten aan woensdag t/m vrijdag van deze week. We zullen zien of het werkelijkheid wordt. We letten goed op de 12e, 13e en 14e.”
Sociale zekerheidsverhogingen beginnen deze week wo. 12 april: sociale zekerheid: directe betaling ter waarde van maximaal $ 4.555 in één week | Dinar Kronieken

di. 11 april 2023 Bruce, The Big Call The Big Call Universe (ibize.com) 667-770-1866 , pin123456# • Chinese Obligatiehouders ontvingen hun Q Cards van HSBC (van 12 versies van Chinese Obligaties) op ma. 10 april. Ze zouden ergens tussen dinsdag en dinsdag toegang hebben tot 1% van hun geld op hun Q-kaarten. 11 april en vr. 14 april. • Tier 4B Zim-houders krijgen 1% toegang tot uw totale verzilvering op uw afspraak en op de 10e dag heeft u toegang tot nog eens 9%. U zou binnen 90-120 dagen toegang hebben tot uw totaal. • Als je geen Zim hebt , krijg je volledige toegang tot je geld op je beurs. • NDA’s zijn voor 30-45 dagen • Bij uw verzilvering krijgt u een boekje van 45 pagina’s over naar wie u geen geld kunt sturen. • Tier 4B (en alle anderen) verwachtten e-mails te ontvangen om afspraken te maken op woensdag. 12 april en begin afspraken op donderdag. 13 april. • In april komt er een verhoging van de SS-betalingen. • In de vierde week gaat de restitutietoeslag in. • Vorige week voltooiden de Alliantie Special Forces meer dan 100.000 arrestaties in Zuid- en Midden-Amerika.

Wat we denken te weten:

Project Blue Beam is een False Flag Cabal-operatie die high-tech technologie gebruikt om mensen ervan te overtuigen dat we door buitenaardse wezens zijn overgenomen.
Hitler, Bush Sr. en hun trawanten zaten achter de organisatie van een CIA Mind Control-programma dat was ontwikkeld op basis van gevangenen (voornamelijk kinderen) in concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog. Om “Super Spies” te produceren, gebruikte MKULTRA Mind Control de satanische rituele mishandeling, verkrachting, marteling en mensenoffers van kinderen om hun onschuldige geest in meerdere persoonlijkheden te verdelen en zo levenslange controle over het slachtoffer te hebben.
Met behulp van hun onbeperkte zwarte budget, gefinancierd door Amerikaanse belastingbetalers, zat de CIA achter de ondergang van Nixon, de moord op president Kennedy, en financierde ze beide kanten van elke oorlog op de planeet sinds de organisatie begon.
De Q-beweging begon eigenlijk met militaire generaals na de moord op president Lincoln.

Economische ineenstorting:

De bankstortingen houden verband met rechtbanken en oorlogsmisdaden . Miljarden dollars aan Amerikaanse staatsobligaties uitgegeven aan Europa en 110 Nations worden teruggegeven en US Inc. wordt geruïneerd en het leidt tot een massale ineenstorting in Europa en elders, terwijl Frankrijk het geld van zijn mensen steelt en rellen en burgerrellen veroorzaakt, Binnen Duitsland stort de hyperinflatie in de metaalindustrie en er worden geen wapens geproduceerd en dag na dag gaan korpsen failliet en Deutsche Bank gaat Epstein-verbindingen aan met andere banken die reiken tot Estse banken en de Wereldrechtbanken zijn een stil en open onderzoek begonnen in banken sinds 2020 en msm onderdrukt info. in de hoop dat dit zal veranderen, maar het onderzoek gaat vooruit.
Israël verkeert in ernstige problemen nu het land op instorten afstevent en banken echte marktcijfers, valse winsten en rellen verbergen. De massale ineenstorting van de SVB in CA $ 10T + verloren heeft wereldwijd een domino-effect veroorzaakt en de effecten zijn voelbaar in verschillende landen.
Burger-patriotten van Israël, Duitsland, Frankrijk en Ierland hebben massaal geprotesteerd tegen hun regeringen. Israël is gesloten vanwege de crisis.
Syrië zei: “Israël viel het gebied van Damascus aan met luide explosies die te horen waren in de Syrische hoofdstad en luchtverdedigingssystemen geactiveerd.”
$ 10T werd vanuit verschillende landen tegelijk teruggestuurd naar de VS die de Amerikaanse dollar niet langer accepteren. De crash is nabij!
Benjamin Fulford zei op 27 maart: “De ineenstorting van het westerse financiële systeem is een wiskundige zekerheid, omdat recente renteverhogingen ten minste een verlies van $ 8 biljoen hebben veroorzaakt voor financiële instellingen. Overheden hebben geprobeerd dit de mensen op te dringen. Revolutie zal het resultaat zijn. Dit is de reden waarom ongekende onrust Frankrijk, Duitsland, Pakistan, Israël en vele andere plaatsen inhaalt.
De vraag is nu welke marionettenleider van de Khazariaanse maffia (KM) als eerste zal vallen, Emanuelle Macron uit Frankrijk of Benyamin Netanyahu uit Israël? Wie het ook is, ze zullen op korte termijn gevolgd worden door de valse US Pres. Joe Biden, Justin Castrudeau in Canada, Olaf Scholz in Duitsland en Ursula von de Leyen van de EU. Andere dominostenen die zullen vallen, zijn onder meer de nep-paus Franciscus en marionettenleiders in Pakistan, Zuid-Korea, Japan, enz.
Deze financiële crisis zal onvermijdelijk leiden tot de ineenstorting van de Wereldbank, het IMF, de BIS en de meeste internationale financiële instellingen, evenals de meeste regeringen in de ineenstorting van de volledige matrix.”
Alle banken die op 28 maart niet voldoen aan Basil 3 en 4, zullen worden gesloten en voor $ 1 worden gekocht door de World Capital Bank, eigendom van de Chinese Elders. De Chinese Elders en hun World Capital Bank zijn al eigenaar van alle grote filmstudio’s, evenals de banken HSBC, Wells Fargo, Chase Manhattan, BoA, Lloyds of London, het IMF en Deutsche Bank, incl. hun hotelketens, vastgoedontwikkelingen en hypotheken.
Na de RV/GCR zullen banken geen geld meer uitlenen en alleen nog functioneren als financiële servicecentra. Over 3 jaar zullen naar verwachting alle banken verdwijnen.
Het NESARA-gedeelte van GESARA zal naar verwachting worden aangekondigd door de Amerikaanse voorzitter van House Kevin McCarthy
De paasvieringen van de “wederopstanding” in april vertegenwoordigen het “nieuwe begin” voor de hele “zachtmoedige” mensheid met de implementatie van het wereldwijde RV/GCR Shambhala Humanitarian Project en NESARA (VS) en GESARA (wereldwijd) schuldverlichtingswetten en het vrijgeven van fondsen aan allemaal tot slot, om Shambhala binnen te halen en alle steden, corruptie en geld moeiteloos te vervangen.
De Vastgoedcrash zal nu alle banken wegvagen.

Daily Mail Australia: “Een grote Australische bank stopt met het opnemen van contant geld uit haar filialen nu het einde van papieren bankbiljetten nadert.” Het einde van fiatgeld is nabij. Ze proberen helemaal digitaal te gaan en vervolgens de CBDC binnen te halen om programmeerbaar te zijn, zodat ze kunnen bepalen hoe u uw geld uitgeeft en uiteindelijk in staat zijn om uw CBDC-geld te laten verlopen of bepaalde producten niet toe te staan.
Maleisië, Indonesië, Singapore en Thailand hebben nu digitale betalingssystemen die betalingen in lokale valuta mogelijk maken. Hoe lang zal het duren voordat dit wereldwijd wordt geïnitieerd? Er zijn nog maar een paar landen over. Vaarwel fiat Amerikaanse dollar hegemonie!
Fiat US Dollar schakelde op 1 april over op goud/asset-backed US Treasury Note.
Hal Turner News zei: “Er wordt een feestdag verwacht in april voor een week en debetkaarten en geldautomaten zullen die week uitvallen (werken niet).
Verschillende bankaandelen storten in , incl. First Republic Bank, Western Alliance en meer, in de nasleep van de sluiting van de SVB en de Signature Bank.
Hal Turner News zei: “Er wordt verwacht dat er in april een feestdag van een week zal zijn en debetkaarten en geldautomaten zullen niet werken als de volledige overstap naar QFS plaatsvindt.”
Charlie Ward zei: “Swift wordt gesloten en alle banken die wereldwijd zijn vertrokken, gaan vanaf 1 april digitaal op QFS.”

We zijn weken, dagen, misschien wel uren verwijderd van een wereldwijde financiële ineenstorting, Nuke-angst en EBS-activering wereldwijd 10+ dagen Lockdown en Blackout met een comeback van Diana-JFK Jr.-Caroline-Michael Jackson. Zoek Operatie Vulpen op. Er zullen 5+ Uniters zijn tijdens EBS Disclosure: JFK Jr en Carolyn, Princess Diana, Michael Jackson en Elvis Presley.
De ineenstorting is al meer dan 1-1/2 jaar aan de gang en eindelijk zien de schapen de effecten en DS doofpotaffaires en valse marktrapporten worden getoond en de bankineenstorting zal het Biden-regime, Macron, Treudeu, de EU neerhalen en Israël. De militaire rechtbanken van EA observeren in stilte de ineenstorting die plaatsvindt en weten dat dit allemaal leidt tot militaire interventie van EA, de ineenstorting van alle regeringen, hun connecties met de Plandemic-witwasoperaties wereldwijd, de creatie van biologische wapens die leiden tot oorlogsmisdaden tegen de mensheid en opruiingen. We staan ​​op de rand van de massale chaos Collapse Event en Amerikaanse burgers zijn er niet op voorbereid.
Deze grote Collapse-gebeurtenis houdt verband met de verwijdering van VN- en NAVO-machten die de sekshandel leiden, wereldoorlogen creëren via de systemen van het militair-industriële complex en de wereldbanken en het lege Amerikaanse schatkistsysteem controleren. De VS, die ooit meer dan 120 landen controleerde via een DS satanisch klieksysteem dat op het punt staat volledig te worden ontmaskerd, is verbonden met wereldwijde netwerken voor kindersekshandel, wapen- en drugshandel.
Q the Storm Rider zei op 29 maart: “Q is een EA US Military Intel Op, die hand in hand werkt met US Pres. Trump, die op 17-jarige leeftijd werd opgeleid om met Q samen te werken om het Q-team te helpen bij deze kritieke en historische steek Op. Q is niet een enkele persoon, maar een team van hooggeplaatste Wakkere personen in de regering en het leger met veiligheidsmachtiging op ‘Q’-niveau, die operaties uitvoeren die vele jaren geleden waren gepland door Hun Intuïtieve Goddelijke Plan.