BANKEN, EN …….. HANGBANKEN

BANKEN, EN …….. HANGBANKEN ,JA dat is een good morning hé.

Zo je bed uitrollen huppatee de bank op. Dat is Nu net niet wat ik ermee bedoel, het IS BEHOORLIJK ONRUSTIG in DE BANKENwereld.

je vind overal nieuws erover ; corruptie,fraude en medeplichtig zijn, witwassen en zwartwassen ?? ja denk hier maar eens over na ?!!

Dat er verandering in die wereld aan zit tekomen en zich al aankondigt mag wel duidelijk zijn.

Zoals deze site ; ” de ommekeer ” al aangeeft in een leuk stuk met geweldige foto’s, ik zal er een klein stukje uit halen ;

” Oma tegen de bankiers! STOP DE BANKIERS!!!

De banken maken er een zooitje van.

Corruptie, zwendel, onverantwoord handelen, derivaten, geldschepping uit het niets. We hebben te maken met een banken kartel.

Zijn we er al achter dat onze regering niet ons maar de BANKEN en de ELITE vertegenwoordigt?!
Moeten we nu echt wachten tot het land helemaal aan gort is?!
WIJ ZIJN HET ZAT!

Ik begrijp niet dat er niet wordt gekeken naar WAT geld eigenlijk is, wie het maakt en wie er aan verdient.

3% van al het geld in omloop wordt gemaakt door de centrale banken. Dit zijn instellingen die privaat zijn, niet democratisch bepaald en nu ook niet meer nationaal bepaald. Deze Centrale banken, neem de ECB reguleert de banken sector, oftewel bepaald de rente niveaus en kijkt of de banken wel verantwoord handelen.” ( onder staat de link )

De oudere voelen zich bedrogen en ze krijgen een schup na. Altijd gespaard :: Haajaa daar hebben we het ” gespaard “. Het voelt of ze ervoor gestraft worden. Praat  maar eens en LUISTER NU EENS naar wat ze werkelijk zeggen deze groep mensen waar over heen gewalst wordt.!!

Goed dat we D66 hebben die wil er een eind aan maken ??!! Waaraan ??!!

Onze Koolmees zegt hierover  ( dit schrijft nu.nl ) ; “In het verleden is er door toezichthouders te makkelijk een verklaring van geen bezwaar afgegeven voor grote fusies en overnames. Je wilt niet dat banken too big to fail worden. Dit doen we om te voorkomen dat de belastingbetaler weer opdraait voor falende banken”, zegt Koolmees.Volgens nu.nl

Eff reclame spot ” zakkevullers zijn het “ ; die hebben we de afgelopen dagen veel gezien van alleen een beetje anders maar deze is geweldig kijk en huiver ;

Ook zij zijn van de partij in de  BANKWERELD = MEER DAN JE DENKT ?!!

We zullen het stokje eff apporteren  OF toch maar niet doen ?!!

Dat is ook wat pownet laat weten .

Die tijd is nu gekomen.

Dit stukje is overgenomen van ; schrijver ; Simon Black, ” It’s happening: more US allies join the anti-dollar alliance “        ” Welkom bij het begin van het einde van de dominantie van de Amerikaanse dollar. Het gebeurt.

In de afgelopen decennia Amerika was de onbetwiste wereldwijde economische en politieke grootmacht.

De hele wereld gelukkig gebruikte de Amerikaanse dollar, en dus, het Amerikaanse banksysteem. Belangrijker is dat de wereld gelukkig zijn vertrouwen in de Amerikaanse regering.

Maar er is een limiet aan hoe onverantwoordelijk, roekeloos, en bedreigend je kunt zijn. Uiteindelijk vangt dergelijk gedrag aan jou.

Die tijd is nu gekomen.”

Jee, wat is er toch aan het handje, stokje wordt door of overgeven of komt het NU allemaal naar boven, kan het het daglicht NU wel verdragen  OF is de mensheid er nu wel KLAAR VOOR ?!!

We zullen nog eens bijscheneken.

De Loyalist schrijft het volgende ;  “Enige tijd geleden hebben de Russen binnen de BRICS groep eenzelfde initiatief opgezet en dat maakt dat de financiële infrastructuur niet meer geblokkeerd kan worden als de VS dit nodig acht.
Daar zal de EU en zeker de ECB niet vrolijker van worden. De ECB is direct gekoppeld aan de FED en de FED is weer innig verweven met het IMF de wereldbank. Dit opent dan ook de deuren naar het verlaten van de Euro en het zal interessant zijn om te kunnen zien of wij dit voorbeeld gaan volgen.” voor het hele stuk zie onder bij de link De Loyalist.

En wat zegt de paus hierover dan ; ” Er is een veel groter verhaal achter de schepping van de mens dan wat de kerk ons eeuwen lang heeft verteld. In een 1986-adres, met weinig fanfare, lijkt paus Johannes Paulus II deze kwestie aan te pakken. ” zie onder bij de link Worldunity voor het hele verhaal.

DIT IS EEN BELANGRIJK SCHRIJVEN EN WETEN ;

Benjamin Fulford – 16 maart 2015: Big publieke aankondigingen en nieuws gebeurtenissen duidelijk maken Khazarian regel eindigt

Er kan geen twijfel nu dat de wereldwijde Khazarian misdaadsyndicaat wordt ontmanteld door witte hoeden in de VS en Europa samen met hun BRICS bondgenoten zijn. Dit is te zien in de vele buitengewone gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden, zowel in het openbaar en in het geheim. Misschien wel de grootste en moeilijkste om te ontkennen, indicatie dat er iets is veranderd is de beslissing van de Britse regeringen te treden tot de China geweest geïnitieerd Aziatische Infrastructure Investment Bank als een van de oprichters. Wat dit betekent is dat de Britten, en de City of London, district hebben split met de Amerikaanse financiële oligarchen die eigenaar zijn van de Federal Reserve Board, het IMF en de Wereldbank. De andere is dat, te beginnen op 20 maart, de Britse goudbanken zal de controle van de dagelijkse goudprijs fix aan toezichthouders afstaan, de weg vrij voor de controle van de goudmarkt door de BRICS bestrating. Dit betekent dat in Londen, Singapore en Hong Kong financiële markten verhuizen naar het nieuwe financiële systeem. Dit laat alleen twee van ‘s werelds belangrijkste financiële markten, Tokio en New York, onder Khazarian controle. Zoals je hieronder ziet, Tokyo is ook over te breken Duitsers hebben ook openlijk gesplitst met de NAVO en de VS over de Oekraïne. Bovendien waren er publieke aankondigingen vorige week dat het IMF gaf de Oekraïne geld te betalen voor zijn gas rekeningen naar Rusland. Het is echter de Chinezen, niet de boeven in New York en Washington, die het geld verstrekt, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst. Wat dit betekent is dat de Franse en de Frankfurt gebaseerde Duitse financiële oligarchen hebben ook gesplitst met het New York en Washington op basis Khazarian maffiosi. Met andere woorden, heeft Europa samen met de BRICS-landen. Een andere, misschien even grote verandering, was de aankondiging van paus Franciscus vorige week dat er een jubileumjaar zou beginnen op 8 december. Het jubileum zal worden “gewijd aan barmhartigheid”, aldus paus lijkt op een verzoek om vergiffenis door gewone mensen zijn zodra ze leren van de enorme misdaden tegen hen door de Khazarian kliek. Echter, Vaticaanstad P2 vrijmetselaar bronnen zeggen dat dit jubileum zal ook een kwijtschelding van schulden wereldwijd en een herverdeling van onrechtmatig verkregen kliek activa inhouden.

Bron = http://hipknowsys.blogspot.com.au/2015/03/benjamin-fulford-march-16-2015-big.html daar kun je het helestuk lezen een AANRADER.

Zo dat was het dan ; oogjes dicht en snaveltjes toe.

HAVE FUN TODAY.

WHITE LOVE FOR YOU ALL.

 

INFO WEETJES EN AANRADERS ;

De ommekeer ; ommekeer-nederland.nl/oma-tegen-de-bankiers-stop-de-bankiers/

Voorelkaar.nl  ; www.voorelkaar.nl/

NU.NL             ; http://www.nu.nl/politiek/4013827/d66-wil-einde-maken-megabanken.html

Sovereignman ; http://www.sovereignman.com/finance/another-kick-in-the-groin-more-european-allies-join-china-led-bank-despite-us-frustration-16618/

De Loyalist       ; http://www.loyalist.nl/de-wereldbank-krijgt-de-middelvinger/

Your News Wire ; http://yournewswire.com/ritual-masonic-child-abuse/

Worldunity          ; http://worldunity.me/paus-onthult-de-bijbel-is-niet-het-hele-verhaal/

Takecare4          ; http://www.takecare4.eu/anoniem-het-lot-van-de-mensheid/