Anoniem – Het lot van de mensheid

Groeten burgers van de wereld,

Er is al veel in het nieuws de laatste tijd; Tegen bedreigingen van de oorlog, om de toekomstige ruimte inspanningen.

Twee zeer verschillende uiteinden van het spectrum met enorm verschillende gevolgen voor de mensheid.

Terwijl politici kibbelen de macht over toneelstukken van tegengestelde naties hier op aarde, we blijven vele bedreigingen van buiten deze wereld worden geconfronteerd.

De ongelukkige waarheid is dat terwijl onze generatie kan overleven de komende 100 jaar … het is slechts een kwestie van tijd tot de mensheid als een hele gezichten catastrofe op een wereldwijde schaal.

We bezetten een kleine wereld, rond een enkele ster van miljarden, in een enkel sterrenstelsel uit triljoenen in het waarneembare heelal. .

Dat alleen al laat zien hoe kwetsbaar onze soort werkelijk is Zo komen we tot het besef, en een onvermijdelijkheid; Aarde kan ons enige thuis niet eeuwig blijven.

Sommige van de Voyagers we weer naar de verste uithoeken van de melkweg zal contact te verliezen met ons, en we zullen nooit meer in ons leven de tijd van hen horen.

Toch zal onze erfenis van te leven door hen als ze koloniseren nieuwe werelden over de sterren … Terwijl we kunnen zorgen voor het voortbestaan ​​van de mensheid door middel van migratie en kolonisatie, kunnen we ook helpen zorgen voor het voortbestaan ​​van de Aarde door de eenwording.

Als we ons verenigen om andere werelden te verkennen, zullen wij op onze beurt vinden onszelf veiligstellen van onze eigen.

Aarde zal altijd onze thuiswereld te zijn, en als zodanig zal altijd een speciaal plekje in ons hart. Hoewel we niet weten wat de toekomst in petto heeft, we weten één ding zeker; het zal veel helderder met de mensheid verenigd zijn.

Als we doorgaan op de huidige koers, wordt onze wederzijdse vernietiging gewaarborgd; dus sommige kunnen vragen waarom we doorgaan met oorlogen en vechten onder elkaar?

Mensen worden beïnvloed door hun culturen en vele andere factoren opgroeien.

Van wat hun ouders geloofden, om welke school en religie leert hen. Met dat in het achterhoofd, is het geen wonder met meer dan 270 godsdiensten, 196 landen, en met de moderne samenleving is afgeleid van duizenden verschillende culturen … dat mensen de neiging om hoofden bult op wereldse uitzichten.

Niettemin, die verschillen zijn wat de mensheid zo uniek maakt ! Eerder dan wordt gebruikt om ons te verdelen, ze zijn precies wat moet ons samen te brengen. Van kunst, om voedsel, en zelfs technologie, die verschillen in cultuur maken de mensheid … en dat is wat moet worden gevierd.

Elk jaar doen we het aandeel in een viering, mensen van over de hele wereld bij elkaar komen om het nieuwe jaar te vieren.

We staan ​​samen en delen in onze culturen, en voor één dag worden we verenigd als een planeet.

Nu moeten we dat dezelfde energie te kanaliseren en te gebruiken in de weer samen te komen; niet voor persoonlijk gewin, niet voor de belofte van geld of roem, maar om te beginnen in de grootste reis mensheid ooit heeft gemaakt.

Het duurde slechts 12 jaar te gaan van de lancering van de eerste kunstmaan, om de landing de mens op de maan en terug te keren ze terug naar de Aarde veilig.

In de 43 jaar sinds Apollo 17 de mensheid nog nooit teruggegaan, noch bereikt een grotere bemande missie …

Niet voor een gebrek aan geld, noch een gebrek aan technologie … maar omdat de prioriteiten veranderd en collectief de mensheid niet langer de rit naar wagen buiten de aarde. Met dat gezegd zijnde, de richting en de toekomst van de mensheid zelf is op de lijn, en moeten onze prioriteiten duidelijk zijn.

Vanwege de speciale relativiteitstheorie, interstellaire reizen mogelijk is binnen ons leven, en helemaal goed te doen met de technologie die op een veel kleinere schaal vandaag al bestaat.

Daarom is de keuze is nu geheel aan u! Zullen we ons verenigen als een soort voor het voortbestaan ​​van het menselijk ras te garanderen en te verkennen het onbekende? ? Of zullen we doorgaan met elkaar te vechten en spelen Russische roulette totdat alle kamers worden geladen

Wij zijn Anoniem, Wij zijn Legioen, wij kunnen vergeven, Hoewel we zullen nooit vergeten, of ons verwachten!

 

Muziek – Tears for Fears – Everybody Wants To artikel De Wereld Steve Jablonsky – There Is No Plan (Transformers 3 OST) Steve Jablonsky – Arrival To Earth (Transformers OST) “Copyright Disclaimer Op grond van artikel 107 van de Copyright Act 1976, rekening wordt gehouden met” fair use “voor doeleinden als kritiek, commentaar, berichtgeving, onderwijs, wetenschap en onderzoek. Fair use is een gebruik toegestaan ​​door het auteursrecht statuut dat anders zou worden geschonden. Non-profit, onderwijs-of persoonlijk gebruik tips de balans in het voordeel van fair use ‘

Anoniem – Het lot van de mensheid
Deel deze video: http://youtu.be/cY0oat_cKdI
– Contact houden met Anoniem –
Abonneren ● http: //www.youtube.com/subscription_c …
Google+ ● https://www.google. com / + AnonymousWorl …
Facebook ● http://Facebook.com/OfficiallyAnonymous
Anonieme T-shirts ● http://anonymousofficial.spreadshirt.com
Twitter ● http://Twitter.com/anonymousOfcl
Anoniem Website ● http: // anonofficial.com