ANSWERS OF AN ALIEN FROM ANDROMEDA Nibiru and …………..

 

Bron:youtube.com

Ben BEWUST wat er gebeurt om je heen , ben BEWUST van jezelf dat je een Uniek Galactisch  wezen bent.Net zoals de Dieren en het Plantenrijk al wat ademt. We lopen nu eenmaal   allemaal de stappen langs het pad om een Galactisch eenheid te vormen. Het BEWUST ZIJNS NIVEAU keert terug naar jullie.

Naar Jullie terug wat weg gedreven is ,daarom is deze tijd ook zo schommelig en hobbelig als het ware door elkaar geschud wordt je .Zo voelt het ook, Lichaamlijk krijg je klachten die je van tevoren niet had, onder de noemer van Hooikoorts ; misselijkheid, hoofdpijnen depressiviteit, gigantisch druk in gebaren (onder de noemer van; ADHD, ADD enz) een ander eet patroon , piepende oren en oorpijnen, zenuwachtigheid, enz., een inzicht waar je eigenlijk niet meer bewust van was komt terug, mensen-vrienden die uit je leven verdwijnen en anderen er voor in de plaats komen. Dit is al een verschuiving aan inzicht en handelen wat je niet gewend bent je staat al klaar met een  een oordeel en veroordeel.;maar waarom lief mensenkind; dat is niet nodig ; weet dat ieder zijn eigen pad bewandelt om ervaringen en beleving aan gevoel en behoeften op nieuwe te leren.

AFSCHEID nemen bestaat in onze wereld niet dat hebben JULLIE ER ZELF VAN GEMAAKT jaren en jaren eeuwen terug/terug . Het is zo in de opvoeding in gepeperd ;; iedere verjaardag aanwezig zijn of je wil of niet; misschien heb je iets anders te doen wat belangrijker is maar het wordt al in gevuld voor je en deze energie -gedachten stroom is een harde met on-gekende kracht omdat jullie van de kracht weg gedreven zijn  het brengt je op een stapelingen van blokkades wat niet nodig is; bekijk het eens zo als je niet in de buurt was of aan de andere kant van de Wereld bol woonde kon je ook niet naar de verjaardag ??!!! snappie wat hier geschreven en verteld wordt; oordeel niet en CLAIM niet dat is wat er op jullie planeet gebeurt in grote getale in alle vormen.

Als je elkaar vrij laat = er geen onvrede = maar de weg naar vrede. in alle vormen en maten en in alle situaties. Wij broeders en zusters van de GALACTISCHE LIGHT WAY  zijn hier om jullie een helpende ondersteunende hand toe te reiken ; maar weet dat jullie het uit voeren  , je draagt een verantwoordelijkheid met je mee al vanaf je geboorte dat heet : GEBOORTE RECHT  nu is de tijd om je GEBOORTE RECHT weer tot je terug te nemen en te leren en ontwikkelen wat voor jouw is weg gelegd en wat je TOE BEHOORD. EN DAT LIEF MENSENKIND WEET JIJ ALLEEN IN JE DIEPSTE ZIEL JE HART CENTRUM.

WIJ wensen je een fijne hobbelige rit toe .

Groet van Astra . AHOIANAMUS .

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.