1 = De Kruik = vol- leeg, oud-nieuw, heel-kapot.

 

Hallo Lieve mensen,

Zo nu zijn de problemen weer verholpen ,dat kan gebeuren zoiets.

We zagen de Kruik naar ons toe gebracht worden.

De Kruik is een heel oud en symbolisch object sinds mensenheugenis al in en op alle manieren ingezet wordt. Geschiedenis of een beetje op fris weetjes is altijd welkom en zeker voor de jongeren trouwe volgers. Zo dan begin ik maar, en weet dat je het altijd zelf uit gebreid kunt gaan onderzoeken en surfen op internet .

www.mysterydatabase.com

kruik

Op deze site vind je leuke info over kruiken en meer…..( www.grenswetenschap.nl )

De Kruik is al een oud gebruiks- voorwerp, en in vele culturen is het aanwezig en staat het den dienst van…. het is een vrouwelijk energie en als je de baarmoeder van een vrouw kent is de vorm ervan afkomst.  En wat dacht je van de Holle aarde??!!

partyflock.nl

holle aarde

We behandelen dit ook in de Wanij Energie workshop die wij geven (kijk hier voor op onze site)

Dus dat geeft al aan hoe belangrijk het is om eerbiedig er mee om te gaan ?!  het is een krachtig voorwerp net zo als het wiel /medicijnwiel  ,dat is de kruik ook. En helaas weten dat weinig mensen.

De Kruik waar de geschriften in gevonden zijn ; deze stammen uit de tijd van  2 eeuwen voor Christus.En hij overhandige deze weer .hier vind je meer info;(Jer. 32: 14)  http://www.vrijmetselaarsgilde.eu/Maconnieke%20Encyclopedie/BMAP~1/bijbelbeeld/BIJB-25.htm#b-02

Zo zie je dat het ook in de Religie een betekenis heeft ,vandaar dat het heel cultuurrijk gebonden is. Niet alleen wij maar ook de buitenaardse hebben ze achter gelaten  in Atlantisch,

Ze werden van een soort kleigrond gemaakt ( we vinden ze nog steeds al eeuwen onder de grond dat zegt iets over de grondstof hoe sterk het was!) maar ook zakken van darmen werden gebruikt om als kruik te dienen het werd er als ware in gehangen,tussen takken met een y vorm, zo kreeg je later de hang kruik. Nu worden ze ook nog gebruikt voor in bed, bloemenvaas, sierkruik, drank uit te schenken , en heeft zich verder evolueert tot fles.Een historisch voorwerp als je het aan mij vraagt wauawa.

Maar dat wil zeggen dus dat ……….het een Heilig voorwerp is ; ja zeker het is een Heilig voorwerp , met ongekende kracht.

Een kruik kan gevuld worden ,geleegd worden, kapot gesmeten worden en gelijmd worden ??!!

Zo dat was het voor vandaag ,ga lekker op onderzoek uit . Ik wens je veel plezier toe.

Het was me een waar genoegen .

Warme Hart Groet

 

© Copyright (c) Takecare4.eu