Alles gaat goed en geweldig met Gaia!

Update GF

Hallo allemaal,

 

Hoe sta je in het leven . hoe laat je dingen toe die je van buitenaf worden aangedaan, dat is de vraag.

Schaap of vrij??

 

MAY THE LIGHT BE WITH YOU, MY FRIENDS

 

Englisch

 

 Sheldan Nidle – 19 januari 2016

7 Can, 17 Chen, 12 Manik

Selamat Jalwa! Alles gaat goed en geweldig met Gaia! Degenen die zijn aangewezen om jullie de spullen te leveren zijn klaar om deze grootse opdracht te voltooien! De vertraging, die deze onverschrokken strijders overviel, is voorbij. De operatie om de duistere oligarchie op haar knieën te dwingen wordt voortgezet. Daarbij is het procedé om nieuw bestuur te installeren in volledige afwachting van de leveringen en het bereiken van het magische aantal van wat voorheen overeengekomen is. Op dat moment, zullen de pro-cabal regeringen vallen en snel worden opgevolgd door nieuw aan te wijzen besturen. Deze nieuwe leiders zullen de wetgevende macht en de gerechtshoven ontbinden en een nieuwe procedure starten die de huidige opbouw van deze organen goeddeels zal veranderen. Nieuwe verkiezingsregels en algemene richtlijnen voor procedures zullen in deze publieke organisaties worden opgezet. Dit zal deze bestuursorganen in staat stellen zuiver te bestaan uit gewetensvolle wetgevers en rechters die welwillend de eerlijke voorschriften van de Algemene Regelgeving zullen volgen. Dit zal formeel het begin markeren van jullie bevrijding van de tirannie van de bankiers en hun vele handlangers.

Jullie deel in dit grote avontuur is leren deze veranderingen te steunen en de grote start van jullie voorspoed met open armen te ontvangen. Het zal eveneens het begin betekenen van een nieuw en vrijer bankwezen en valutatransacties. Jullie zullen welvarend worden en de regie hebben over een systeem dat het mogelijk zal maken om jullie zorgsysteem op te zetten en de verschillende humanitaire projecten toe te staan om jullie medemensen te helpen en de ecologische inspanningen om dit rijk te veranderen, te ondersteunen. Miljoenen soorten die in de flora en fauna van dit rijk bestaan zullen van de vergetelheid worden gered. Daarbij zullen veel soorten, die op het punt stonden gedecimeerd te worden, behouden blijven. De enorme hoeveelheid vervuiling zal worden geëlimineerd. Het probleem van het afval dat jullie riolen op dit moment verstopt en voorkomt dat jullie gebruik kunnen maken van het benodigde drinkwater, kan eenvoudig worden hersteld. Jullie zullen in staat zijn technologieën te ontwikkelen die jullie wereld zullen transformeren. Bovendien zullen er methodes bij jullie worden geïntroduceerd die het onveilige karakter van jullie transportsystemen zullen veranderen. Jullie betreden een nieuwe en dynamische realiteit!

Zoals jullie kunnen zien, staan jullie op de rand van een uitgebreid herziene werkelijkheid. Dit rijk zal nieuw bestuur aannemen, evenals een veel transparanter financieel systeem. Dit proces zal eindelijk de lang ontkende erkenning van het Westen aan China en de rest van de Derde Wereld met zich meebrengen. Deze lange tijd ondergewaardeerde naties zullen in staat zijn water- en rioolsystemen te ontwikkelen die in het verleden voor de aanleg als te duur werden beschouwd. Deze humanitaire projecten zullen jullie wereld transformeren en iedereen in staat stellen van de hen lange tijd ontzegde moderne middelen van bestaan te kunnen genieten. De gehele mensheid zal in dit nieuwe rijk een bijdrage kunnen leveren aan de projecten die jullie water, land en lucht kunnen transformeren. Jullie zullen Gaia van de middelen voorzien om haar te laten terugkeren naar volledige gezondheid en de gehele mensheid in staat stellen in een uiterst wonderbaarlijk tijdperk te leven. In deze veranderde omgeving zal iedereen welvarend zijn, ontwikkeld en in staat op gelijke voet deel te nemen aan de nieuwe tijd. Dit is een tijd die jullie zal voorzien van een uitgebreid arsenaal aan manieren om een ware landvoogd van Moeder Gaia te zijn! Dit alles is louter een prelude op onze formele aankomst.

Onze komst, zoals gemeld in een aantal voorgaande berichten, zal jullie onze speciale mentoren brengen. Voordat ze arriveren zijn er een aantal formele onderwijssessies nodig, gegeven door jullie Opgestegen Meesters. Deze sessies zullen het jullie mogelijk maken tot in detail te horen over jullie ware afkomst; kennis te nemen van de redenen waarom jullie hier zijn en hoe de Atlantiers jullie plotseling in beperkt bewustzijn hebben gestort. Jullie zullen tevens leren hoe jullie verschillende talen, culturen en religies werden vervalst. De voormalige rol van de Anunnaki en haar handlangers zal uit de doeken worden gedaan, evenals hoe jullie transformatie terug naar volledig bewustzijn zal verlopen. Wanneer jullie deze vele waarheden eenmaal volledig in je hebben opgenomen, zijn jullie vervolgens klaar om te horen wat onze mentoren jullie onverbloemd zullen vertellen. Dit alles zal op één of andere manier schokkend zijn. Het allerbelangrijkste is dat jullie beseffen hoe zeer jullie met elkaar verbonden zijn. Het elkaar werkelijk Liefhebben is van essentieel belang. Word je op deze nieuwe Liefhebbende manier van elkaar bewust en wees in staat echt te waarderen hoe jullie samen Gaia en elkaar kunnen redden!

Namaste! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters! Dit is voor Gaia en voor de gehele mensheid een uiterst veelbelovende tijd. De Anunnaki en haar duistere handlangers zijn eindelijk geïsoleerd. Lang geleden, toen we onze speciale missie begonnen, zat de mensheid stevig onder de duim van deze duivelse oligarchie. Soms leek het alsof ze oppermachtig waren. Onder begeleiding van de Hemel hebben we doorgezet en langzamerhand geheime genootschappen gevormd om het Licht bij te staan en te beginnen de mensheid terug naar het Licht te brengen. Deze in duur verlengde operatie is decennialang geleden begonnen om uiteindelijk te slagen en het Licht in staat te stellen de duistere cabal op een veilige manier op haar knieën te dwingen. Meer dan een decennium geleden stuitten onze gezegende helpers op De Aarde en in de Hemel op een methodologie die vordert zoals gepland. Het allerbelangrijkste hierbij is dat jullie positief blijven en in staat deze uiterst nobele inspanningen te steunen. Verbazingwekkende zaken gaan zeer zeker gebeuren!

Dit alles levert het positieve bewijs voor de mate van eerbied, die de Hemel op een rechtvaardige manier ten toon spreidt. De duistere oligarchen waren er sterk op gebrand om jullie louter pionnen te maken op een manier die jullie permanent van jullie families in de Geestenwereld en in de ruimte isoleerde. Deze mogelijkheden zijn nu gedwarsboomd. Wat we van jullie vragen is om positief ondersteunend te blijven bij waar onze bondgenoten zo voortvarend aan werken om te bereiken. Een nieuw financieel systeem, dat een staat van voortdurende welvaart volledig ondersteunt, is nu bijna in werking. Er bestaan een aantal procedés die snel een nieuw en verlicht bestuur zullen creëren. Deze operaties zijn tevens afgerond en klaar om toegepast te worden. Deze grootse zegeningen zijn nog maar het begin van hoe deze voormalige duistere realiteit zal veranderen. Aldus, geliefde Harten, is jullie tijd om te schitteren eindelijk gekomen. Wees verstandig in je beslissingen en briljant in je daden.

Herinner je wie je werkelijk bent. Je bent niet iemand die stomweg handelingen uitvoert die je door het duister worden opgedragen. Je bent echt iemand die de verdraaiingen, die door het duister worden gepleegd om je geloof te plooien naar manieren die sympathieker staan t.o.v. hen, kan zien. Deze tijd is er één van volledige bevrijding van deze duistere manieren en een ommekeer in het plezier t.a.v. het ware geloof dat is vervat in de morele manieren van het Licht! Deze procedure vindt nu plaats terwijl jullie je afkeren van oorlog en nukkige ontevredenheid naar een nieuwe manier die je verbondenheid met elkaar en aan het Licht benadrukt. Deze groeiende waarheid zal jullie in staat stellen je met elkaar te verenigen en op een succesvolle manier de vele soorten van Gaia’s flora en fauna te beheren. We zijn trots op jullie en we zijn zeer verheugd om een ieder van jullie te begeleiden. De toekomst van dit geweldige rijk is waarlijk schitterend en gevuld met jullie heilige Licht!

Vandaag gingen we verder met ons verslag van hetgeen er wereldwijd gebeurt. Wees blij en weet dat grote rijkdom en een tijd die al veel te lang op zich liet wachten, die van jullie bevrijding van het duister, nu gaan komen. Het Licht maakt het mogelijk, evenals jullie terugkeer naar volledig bewustzijn! Weet, Geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)
Website: Planetary Activation Organization 
Nederlandse vertaling: Rob/MarjaE