63= Zuid= Innerlijk kind, Bedoeling,= Onschuld.

Een hele Goedemorgen vandaag Lieve Mensen,

Het was/is een fijne temperatuur vanmorgen met de wandeling met mijn hond zag ik een HART in de wolken oplichten mooi en ontroerend was het toen ik het zag.Door de wolken die er toen waren zag ik de opkomst niet maar dat wel ,een hele mooie Groet.

Zo nummer 63 heeft zich getoond aan ons, Het Zuiden ,Innerlijk Kind,Bedoeling = onschuld wauw mooi he,maar de Boodschap zal zijn (vandaar dat Hart in de lucht) ;

Een familie ruzie, woordenstrijd, financiële moeilijkheden,jaloezie of tegenwerking op je werk,onvermogen om een baan te vinden of wat nu heel toepasselijk is te behouden,wat de gevechten ook mogen zijn,zijn ze evenwichtig aan het Doel, jouw. Doel vraag je dat eens af ?!

Zoals we gister de Dauwdruppel besproken hebben kan het je verder helpen anders lees het nogmaals eens door.

Is door deze de mogelijkheid Gecreëerd om het Innerlijk Kind van je te ontlopen !! Vragen van excuses,toegeven van/aan schuld ? Verantwoording dragen hierover kan zijn dat je er zwaar onder/door gebukt gaat. Weet en beschouw( toeschouwer-deelnemer) elke moeilijkheid als een uitdaging die je iets geeft en neem.( en zo weer iets anders er voor in de plaats ontvangen mag)

Vraag om Helderheid  van de Bedoeling, want wat je uitzendt ontvang je ook!!!!! Besteed de aandacht hier aan wat er mee bedoelt wordt,wat wilt het zeggen, wat is het leerproces hier van ; her-haalt het zich telkens of niet??

Laat je Innerlijk Kind ook een kans krijgen om je te helpen, Wij volwassen zijn vaak Vergeten hoe de Schoonheid van alle daags is en ook in deze dingen schuilt, (sarcasme krijgt hier de overhand) Angsten kunnen de sprankelende synchroniciteit van het Innerlijk Kind  vernietigen. Het EGO staat dan boven aan en versperd de weg; maar wanneer er een verandering van het Innerlijk Kind plaats vind en de EIGENWAARDE weer terug keert dan leid het EGO schipbreuk en ebt weg.

En dan zie je de Dauw en je ruikt de geur ; het prikkelt je zintuigen en weet dat  je Innerlijk Kind  weer terug naar Huis keerd . Het heeft de les in acht genomen en het Vertrouwen gekregen om te weten hoe er mee om te gaan in de situatie die zich heeft voort gedaan, het Luistert naar zich zelf,en verweeft het met de SPEELSHEID die weer terug gekeerd is.En dat gebeurt dagelijks dat is het DAG-RITME.

Daarom is er eigenlijk geen schuld ???!!!!!!!!!

Geniet van je Innerlijk Kind vandaag .

Warme Hart Groet