58= Dauwdruppel =Vrijheid van Eigen zijn.

Hallo Lieve Mensen,

Het was gister heel fijn om te zien dat de mensheid genoot,het gelach, zang en dans spontaan laten gebeuren geweldig heel ontspannen,er was genoeg aan energie gister. De HSP-ers zullen het wel licht hebben gevoeld en misschien gezien? Het was een geweldige dag.

Maar nu is 58 =Dauwdruppel = Vrijheid van Eigen zijn ; naar ons toe gekomen.

Vrijhield van Eigen Zijn = vaak een moeilijke taak,vaak zijn er Verstrikkende Banden of een minder gebruik van Persoonlijkheids- Vrijheid. Deze zullen opgeheven worden ,een moeilijke en misschien een beïnvloedbare keus, een die onaanvaardbaar is in het gevoel ,waarnemen,het niet vervullen van…..Dit zijn Obstakels die je tegen kunt komen en je beklemd en belemmerd om te groeien, of misschien wel vooruit te komen.

Een Dauwdruppel ontstaat in de nacht tegen de ochtend ,zal er een tijdje zijn, de zon schijnt erop en het verdampt langzaam, snel of blijft de gehele dag.  Je krijgt een mooi schouw-spel dat op verschillende manieren verandert van vorm, een tafereel is,een aanblik, gezichtspunt, vertoning is ,dat wat Jij er in Ziet en aan Ziet. Dat is geheel aan jouw ,Vrijheid van keuze ,gedachten, handeling.= Onafhankelijkheid = Waardevolle hulp en Raadgeving verhelderend werken kan,weet dat de gene die erom vraagt de volle Meester is van zijn eigen lot/schouw-spel en gebruik maakt van zijn vrijheid en er van geniet.Voor ieder probleem zijn er 1 of meer oplossingen die geen van alle uit gesloten dient te worden.

Als dit nu niet voor jouw van toepassing is nu, kijk dan eens naar deze boodschap in de tegengestelde richting.Het brengt je creativiteit om je Talenten te gebruiken en vorm te geven aan je Vrijheid van Eigen zijn,= als je gevoel hier in stagneert dan kan het uiten in het kwalijk nemen van Anderen omdat het hun wel goed gaat!!!!!!!

Net als de Dauwdruppel bekijk alle in -vals -hoeken,laat je licht erop schijnen en het verdampt . Laat het je inspireren tot vreugde en verrukking, nieuwe ideeën van het  Vrijheid van Eigen zijn.

Ik wens je een prachtige dag toe ,geniet .

Warme Hart Groet