55= Zeester = geen eis, geen dwang, meebuigend en voelend.

Hallo Lieve Vrienden ,

De Zeester is ons een bezoekje komen brengen.

Je hebt er wel zoveel soorten in ;  Het is een buigzaam lichaam wat ze hebben; De mond bevind zich onder,ze plukken het eten ervan af (net als wij een snoepje van een snoeppapiertje af halen.;  Meestal hebben ze 5 Armen (zo worden ze genoemd) ,maar dat ligt aan het soort het kunnen er ook wel 50 zijn. Wist je dat Zeesterren hun  verloren of beschadigde delen regenereren? JA het is een bijzonder diertje. Maar onderschat het niet. Ze hebben een kracht die schelpen kunnen openen en opeten ze worden ook wel aaseters genoemd dus……

zeester.

Als kind was ik er altijd door gefascineerd en verwonderd hoe het bewoog , kribbelde en zwom, en rook. Ik heb het ook wel eens in leven proberen te houden met een emmertje en zeewater wat niet ging , dus gauw de zee in en na zwaaien,ja dat weet ik nog . Maar ik heb er ook eens 1 tje  gedroogd en mee naar huis genomen en heel lang bewaard. En als je er nu aan denkt en bij stil staat o, wat een vreselijke dood  heeft het gehad . Maar ja je bent kind en je ontdekt en leert dus…weer een ervaring rijker invoelen en begrijpen.

Maar de Zeester is eigenlijk de weerspiegeling van wat er boven ons zich bevind in het Universum de Sterren Hemel. We weten dat Water een dynamische kracht heeft; de Oceaan ,Zee , Meer ,enz hebben dat ook zij zijn verbonden met elkaar. De Oceaan staat symbool voor de Baarmoeder,Moeder en Vrouw en ook symbolisch voor het  Onder-Bewust-zijn en het Onbewuste. Onze emoties. Het onthult veel over ons zelf en de aspecten van jezelf, mist je het wil zien .

Door hun Eeuwige aanwezigheid hebben ze een onafgebroken evolutie eigenlijk. Dus welke evolutie maak je momenteel door in je leven?!  Hoe kun je het effectiever en objectief maken en kanaliseren ?!

nl.dreamstime.com

reuze-rode-zeester-thumb12328063

Niemand wil horen van een ander wat hij of zij moet doen. Wat opgelegd wordt , dus breek open en sta voor jezelf je eigen kracht, je eigen inzichten ,meebuigen en voelend . Dan kan er communicatie komen  met wederzijds respect. Wordt geen slaaf dat is de bedoeling helemaal niet.Ook al lijkt het haast onmogelijk maar een mening uiten mag en kan , ook al lijkt het vergeefse moeite, maar in eens lukt het toch. Dat is de Kracht van de Zeester. De verborgenheid zit er en is er , en daar komt GEEN MOETEN aan te pas.

Ieder van ons is hier om te leren ,te ervaren, te beleven, daarom zijn er ook zoveel soorten ?!

Ik Wens je een fijne ontdekkings- reis in het land van de Zeester.

Warme Hart Groet