47 = De Holle Boom = Leeg/vol , doorkijk, negatief/meegalief.

 

Holle boom 1

(foto is van members.home.nl)

Hallo Lieve bezoekers,en vrienden;

Zoals deze mooi foto weergeeft is heel duidelijk zichtbaar voor de gene die willen zien ! Wat wil je zien !?  In deze zie je heel veel ,het is mooi gefotografeerd en de boodschap is duidelijk zichtbaar. Wat zegt het tegen jouw?

Voel en kijk met je Hart niet met je Hoofd.

Ik mag jullie meegeven het volgende;

Negatief =  Ne = nee  ; ga =  ga weg ; tief = is een ziekte (tiefes = een besmettelijke bacteriële ziekte ,die in de onhygiënische omgevingen verspreid wordt, dit is vaak van mens tot mens . De uitspraak is hetzelfde en daar gaat het om  klinkt als???) ) Dit  t behoort een l te zijn.

Meegalief = Mee = samen , gaan,buigzaam,  ;  ga =  gaan zowel mee als weg ; lief = power, mag, hartelijk wonderbaarlijk ,prettig gevoel.

Positief = In positie blijven van het Negatieve; door op deze manier naar het woord te kijken en uit te spreken voelt de energie al geheel anders aan en de werking is diepgaand. Meegalief wordt nooit benoemd ; je hoort vaak Negatief en Positief ; maar weten jullie wat het wel zegt en de werking ervan??  Dat is de kracht van woorden !!

Dus wat we eigenlijk doen is het instant houden van de energie die ons ; ANGST bezorgt in welke vorm, niveau en manier dan ook. In het Gevoel en  Geweten .

Wat een rare manier van denken is dit en waar heeft die het over ; ik hoor je denken !? Maar dat is goed en het mag ga gerust je gang, dat is ook de bedoeling van dit  ,van deze Holle Boom; BEWUST wording is dat lieve schat. De Holle Woorden = de Holle Boom is ook diep geworteld.

Voor ons als mensen zijn we op vele wijze en manieren van de juiste weg gegleden ; maar wat is NU juist??!! ; en als je de kruimeltjes volgt kom je er weer bij uit en keer je terug ; dan heb je een mooie reis en avontuur beleefd het leven aanvaard met al zijn bochten en schoonheden. Je weet dat je het zelf creëert , jij bent de creator van je zijn en je leven.

Je hebt maar 2  emoties ; LIEFDE en ANGST ; maar meer dan in  triljoen mogelijkheden . Je kunt Negatief onder Angst plaatsen en leeg ook. Maar het kan ook Liefde zijn ; Waarom ; nu , als je het dient te leren dan zul je het voelen en ervaren ; om het te erkennen en er gebruik van te mogen maken als je het nodig hebt als een waarschuwing signaal??!! Zo wordt het vaak niet gezien en belicht , maar het behoord zo wel bekeken te worden. Waarom zeggen we ander Positief en Negatief zo vaak ? vast zitten in een situatie = vaak niks anders dan in positie blijven tot……

holle boom spinneweb.

Het zelfde als deze spinnenweb in de Holle Boom. Het zijn verbindingen die verbonden zijn met elkaar ook deze 2 .

www.nationalgeographic.nl

 

Ik wens je een fijne avond toe.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.