50= Dag/deur open en Nacht/deur dicht = Vernieuwing, tegen polen/ tegen stelling.

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Tijdens de ochtend wandeling kwam de kaart Dag en Nacht naar me toe die ik nog beschrijven mag,maar nu is het anders rechtstreeks .(voor de tarot die ik mag maken)
Dreamstime daar is de foto van vond ik passend maar ook dat mijn (serie) boek “Open je eigen deur” een verbinding zag met deze mooie weergave van een foto.

50= Dag/deur open en Nacht/deur dicht = Vernieuwing, tegen polen/ tegen stelling.

Ik liep vanmorgen de ochtendwandeling en zag hoe een Grijze deken de lucht bedekte, er viel wat mot regen uit, de bomen drupte nog wat na van een regenbui, pats op mijn hoofd keek omhoog en zei: ” thanks voor de zegening”. (Toen kwamen de woorden die ik nu aan het rangschikken ben voor de boodschap naar voren te laten komen voor jullie.)
Ik hoorde bijna geen vogel fluiten het was stil maar een druk gevoel gaf het, de bloemetjes waren nog dicht .
‘Ja zei ik,’: dat zou ik ook doen die regen weer en het ziet er naar uit dat het vandaag zo blijft zo dompig en mottig, maar misschien kom je toch nog even kijken al is het wat later !
Ik begon te niezen en voelde tintelingen op mijn lippen, meteen schoot bij mij wat Helga de weervrouw gister zie: ” Het is een schone lucht “ een foto die ingestuurd was gister bij het weer journaal bij rtl 4.
En het stuk wat ik gelezen had over de oefening boven het IJsselmeer van de militairen en ook in de verte gehoord tijdens journaal, maar ook dat er weer ergens een griepepidemie was.
Ging even even terug in mijn fotoalbumgeheugenmap (nieuw woord) en zag dat gister mijn auto weer onder die gele troeppof lag, en toen ging de LAMP  aan (boven mijn hoofd) ping, het antwoord, was er.(we zullen wel een roodachtige kleur- avond ontvangen in de lucht )
Maar goed wat heeft dat nu weer met de verbinding met de Dag/deur open en Nacht /deur dicht te maken !!

Wat laat je bij je binnen komen aan informatie, wat doet het met je, wapen je je er tegen kun je dat úbberhaupt ? (sowieso, al met al, in wezen)
Wat ze in die vliegtuigen stoppen, voedsel, kleding, de gif stoffen die je aantasten in wat en welke vorm dan ook daar heb je geen controle over, maar je kunt Allert zijn, en zorgen dat je weerstand en immuunsysteem optimaal werken.

**Wat is voor jou van belang na een dag, die alweer in het verleden is, ben je tevreden met wat je vandaag hebt gedaan, geeft het je een voldaan gevoel, zodat je RUSTIG de rust tot je kunt nemen.!**
Zie je de Waarheid en Zekerheid, Harmonie en de Vernieuwing ervan in of de Verbinding die tot stand komt net een plant die groeit.
De Opbouw en Afbraak.
Dat geeft TeVredenheid en de Schoonheid weer, de afsluiting van de Dag staat klaar om de Nacht in te gaan. De Zon gaat en de Maan komt.
De ochtend glorie verschijnt en de nachtschemer verdwijnt, en het was gisteren.
Dag = 3 letters en Nacht = 5 Zon = 3 letters en Maan =4 = LOS LATEN, in het moment zijn waar je je in begeeft.

Hoe ga je de Nacht in, wat brengt het je en mag je ontvangen in de Nacht of doe  je deze deur dicht !? Zie je de verschillen, zie je de kracht die hier schuil in gaat, zie je de dualiteit ervan en de humor die het brengt.
Als je de Dag door praat met iemand of alleen door neemt en in eens lachen gaat om een situatie die je beleefd hebt maar nu heel anders eruit ziet en aan voelt.

Naamloos-2

Ontvang je ze allebei met OPEN DEUR .
Ik wens je een te gekke dag toe vandaag.

Warme Hart Groet