45 = Slak = Camouflage-Gratie.

Een Hele Goedemorgen deze Morgen,

Niet morgen maar vandaag, oké, ja het was me een Tuimeldag gister maar een geweldige.De Familie Koolmees hebben me hierin bij gestaan hahaha ja ik ben uit gevlogen hahaha.(dit is mijn humor)

Vandaag is 45 = Slak= Camouflage-Gratie.
Naar ons op zijn eigen tempo aangekomen, heel bijzonder ik had gistermorgen een foto mogen maken van deze familie,maar dat is niet deze foto, dit is een ander, duidelijk en in actie.

De meeste Slakken leven in de Zee en daarnaast leeft een deel van de soorten in het Zoete Water. Het zijn Weekdieren in die groep behoren zij,  je hebt Slakken met een Huisje (huisjesslakken) en Slakken Zonder huisje zoals deze de Naaktslak genoemd. Je hebt soorten die door kieuwen en andere die door longen ademen, wist je dat ??!! De meeste soorten mijden de zon hoewel een aantal zich heeft aangepast aan een leven in een droge en hete omgeving. Veel soorten zijn vooral of zelfs alleen ‘s nachts actief of komen tevoorschijn na een regenbui waaronder deze naaktslak zie foto. Je kent het diertje vast wel ! De meeste soorten zijn belangrijke opruimers die TE ONRECHTE als schadelijk worden gezien. Ze ruimen zelf dode dieren op (ik heb de foto ervan dat ze op het bot zitten die krijgen jullie nog wel te zien),maar goed ze eten ook paddenstoelen en schimmels en plantjes, ja en Daar zijn wij mensen NIET van gediend dus we gebruiken vergif ?!
Vogels en hagedissen en andere dieren eten liefst naaktslakken, andere hebben liever huisjesslakken. Zo zie je dat de Moeder Natuur alles met elkaar verbind en verbonden heeft.

Zo nu weet je dit ,je staat ermee in verbinding Camouflage op welk gebied maak je er gebruik van door in je Huisje je terug te trekken, je zo Kwetsbaar opstellen maar ondertussen zijn alle zintuigen wakker en observeer je, pas je je aan, je vermogens op de proef stellen!!
Of ga je juist met de stroom van de zee mee, weg van al het Aardse wat je niet begrijpen kunt, ze halen je uit je Context/Balans/Comfortzone, Jezelf zijn.
Maar let op de valkuil van kluizenaar worden hé.

Neem je stappen in je eigen Tempo, kijk naar je Toepassingsmogelijkheden die vormen voor jouw de 1-heid.
Het kan je enigszins in verwarring brengen, maar weet dat Alles veel gemakkelijker gaat in je eigen Tempo, Alert, en Behoedzaam zijn.
Klaar om de Gratie te aanvaarden die voor jouw bedoelt is Jouw Blauwdruk is.
Het Veranderen van het Bewustzijn en de Ontwikkeling van je Intuïtieve Vermogens doen je groeien in het leven die Tools heb je nodig .
Ontspan GO WITH THE FLOW.

Ik wens je een hele fijne Vrij-dag toe.
Warme Hart Groet .