19 = Elastiekje = Buigzaamheid – Veerkracht.

Hallo en een hele goedemorgen Lieve  mensen,

Wauw wat boffen we met het prachtige weer in de Mei vakantie ,heerlijk genieten.Ook al zijn er veel Pollen die Allergieën brengen (Haarp, en andere rommel in de lucht je ziet het aan de auto’s en je voelt het op je lichaam). Het lijken er ieder jaar meer getroffenen te zijn in deze kwestie,maar goed we dwalen een beetje uit de richting ,en eigenlijk ook weer niet !!

19 = Elastiekje = Buigzaam – Veerkracht.

Je hebt er verschillende van ; Dikke ,Dunne,Haarstiekjes, Tanden/Beugel, Wekstiek,Gekleurde, met een figuur er op, omwikkeld met stof  enz. Kijk eens met een andere kijk naar het Elastiekje,ik zelf gebruik het ook als ik het Schoolproject Dier-Symbool-Taal  geef .En de resultaat is Lach wekkend ,Verbazend,Verwonderend, maar ook Stil.

Ja , hoe Buigzaam en Veerkrachtig ben jij ? Tot hoe Ver laat je de situatie komen !,tot hoe Ver laat je het on-be-hagelijke Gevoel door dringen !, Tot hoe Ver ga je om ergens bij te horen !, Tot hoe Ver ga je met je Ontdekking van….!, Tot hoe Ver ga je met de verkregen Zekerheid en Welzijn !

TOT HET ELASTIEKJE KNAPT ??

nl.wikipedia.org

 

Weet je waar je eigen Grenzen zijn ,heb je die al ontdekt of wil je er naar op zoek gaan ,of heb je lichamelijke  (fysieke)/mentale klachten omdat je eigen Grens bent over gegaan !! en je Veert maar op en neer op en neer ,je komt niet verder allen je Voelt aan jezelf dat je meer en meer Gespannen wordt op wat voor een Gebied dan ook.

Kijk wat die Vering brengt en hoe Buigzaam je echt wel bent,( of voor de ander?!!) weet dat daarna barsten en knappen komt ?? denk hier wel aan ,misschien is het nodig dat je Knapt of Barst om de Beweging in de Verandering te zetten om van die grens af te gaan .Zo kun je daarna de les die hier uit voort vloeit met je beide Handen aan nemen en in ontvangst nemen. Zo kan je vanuit de mist een nieuw Doel/ trajectpad  in slaan.

Weet dat je Bewust en een Vrije Wil hebt dat eeuwig blijft, alle levende wezens bezitten die.

Heb je het Gevoel dat je Allen bent -zet dit scenario uit je hoofd – het is ANGST. De Zuiverheid en Waarheid zit in jouw,en dat maakt je Buigzaam en Veerkrachtig net als het Elastiekje. Net als een graan dat mee Buigt in de Wind.Je voedt het door de Behoeften en Gevoel samen te laten gaan.Zo is de On-te-vrede weg gewaaid en is er Vrede in je Innerlijk dan  heb je Rust, Besteed hier aandacht aan ,wees goed voor Jezelf ,luister naar je Gevoelens.

****VOELEN IS HELEN ****

Ik wens je een Buigzaam en Veerkrachtige dag vandaag toe.

Warme Hart Groet