1 op 1

Hallo Trouwe bezoeker van onze site,

Vanavond op Nederland 2 om 20:25 de Uitzending één op één, is een belangrijke uitzending .Die je eigenlijk niet missen mag .

Ben je bekent met dit Nieuws of volg je het al, dan krijg je aanvullende info voor je eigen onderzoek.

Even het geheugen opfrissen ;

Citeer uit een artikel van ; Boulog 16 Jan 2014 door Auteur: ;

Op 3 december 2013 kopte het NRC: Prins Bernhard liet onderzoek doen naar Edwin de Roy van Zuydewijn. Daartoe had Benno natuurlijk volstrekt niet het recht, maar Benno en recht zijn twee verschillende zaken! Deze “affaire” (zeg maar: dit schandaal!) begon eind 2000. In 2003 beklaagde De Roy van Zuydewijn zich openlijk over het feit dat hij en zijn vrouw werden achtervolgd door de geheime dienst van het Koninklijk Huis (DKDB). Dit feit werd van alle kanten ontkend, er was niets aan de hand en De Roy van Zuydewijn was een fantast. Zo begon de karaktermoord op de man die was getrouwd met prinses Margarita, een kleindochter van Benno. Alle media deden daaraan mee, Edwin de Roy van Zuydewijn lag voortdurend onder vuur. Zijn zakelijke carrière werd onmogelijk gemaakt en zijn huwelijk eindigde in 2006 in een scheiding.

Prins Bernhard kon als “te beveiligen persoon” informatie opvragen over veiligheidsrisico’s die mensen in zijn omgeving vormden. Welk gevaar er zou kunnen schuilen in De Roy van Zuyewijn, is altijd onduidelijk gebleven. Maar Benno liet ook de oude moeder en de zusters van Edwin onderzoeken. Deze mensen hadden volstrekt geen contact met het Koninklijk Huis en vormden daarom zeer zeker geen gevaar. Benno was op zoek naar stront aan de knikker! Verder vermoedt De Roy van Zuydewijn dat de prins zijn zakelijke relaties doorkruiste, opdat zijn bedrijf failliet zou gaan. Dat laatste gebeurde inderdaad. Vervolgens werd zijn leven een lijdensweg van armoede en verguizing.

Hoewel Benno in 2004 is overleden, is deze affaire in 2014 nog altijd niet opgelost. De Roy van Zuydewijn kreeg tot drie maal toe een proces aan zijn broek wegens flauwe kul, tot twee maal toe eindigde dat in een sepot met code 01, wat wil zeggen dat hij ten onrechte als verdachte was aangemerkt. De derde strafzaak, de “Klimop affaire”, gaat over een factuur die De Roy van Zuydewijn valselijk zou hebben opgemaakt, maar het bewijs is mager en de zaak was al bijna verjaard. De Roy werd veroordeeld tot een taakstraf en van iedere veroordeelde kan tegenwoordig DNA worden afgenomen! De Roy van Zuydewijn ging van dat vonnis in beroep, maar het OM wil toch zijn DNA afnemen! Besef wel dat deze gegevens daarna internationaal worden verspreid, zodat iedere douane voor altijd weet dat je een crimineel bent.

Begin december 2013 werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over de begroting voor het Koninklijk Huis. Daarbij kwam ook de affaire De Roy van Zuydewijn weer boven. Er werden Kamervragen gesteld door Groen Links, D66 en de SP, waarop minister president Mark Rutte antwoordde met een brief waaruit bleek dat prins Bernhard inderdaad de opdracht had gegeven om De Roy van Zuydewijn te volgen. De volgende dag zei Rutte echter tijdens het debat dat dit geen “opdracht” was geweest, maar slechts een “verzoek”.

Dat deze affaire ook in de media een heet hangijzer begint te worden, blijkt wel uit drie koppen in het NRC, alle van 4 december 2013 en in chronologische volgorde:
Advocaat De Roy niet tevreden over brief Rutte – De Roy: Rutte liegt
Tweede Kamer akkoord met uitleg Rutte – ‘Bernhard gaf geen opdracht’
Familieleden De Roy hadden belastende informatie over Bernhard

Nu weet je waarom de onthulling belangrijk is als dit nu naar buiten gaat komen.

Kijken dus……

 

 

Infobron ; http://www.boublog.nl/2014/01/16/prins-bernhard-en-de-affaire-de-roy-van-zuydewijn/#more-19281

Leer meer hier over ;

http://martinvrijland.com/2014/01/15/edwin-de-roy-van-zuydewijn-spreekt-op-radio-1-echte-jannen/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2010/11/edwin-de-roy-van-zuydewijn-pesten/