Zwartmaken Dr. Hamer

Lieve mensen,

Mijn woorden zijn nog niet koud, of daar heb je het al: het framen van Dr. Hamer als iemand die “honderden doden” veroorzaakt heeft.

Werkelijk?
Toon ze dan!

Tijdens een proces tegen hem moest zelfs de officier van justitie toegeven dat er van de 6500 “terminale” patiënten die hij had behandeld in zijn sanatorium in Burgau, vijf jaar na datum nog … 6000 mensen leefden.

Als je die 500 mensen, die ondanks de goede zorgen van Dr. Hamer stierven aan de gevolgen van vergiftiging – CHEMO IS TOXO – telt als zijnde zijn “slachtoffers”, dan kom je inderdaad aan dat getal.

De waarheid is natuurlijk dat zij slachtoffers zijn van de farma, die maar wat graag geld verdient aan het aftakelingsproces. Zij WETEN namelijk – en dit is echt crimineel – dat chemo nog in geen 3 % van de gevallen werkt.

Zij WETEN dat, en doen alsof hun neus bloedt. Mijn intuïtie was dus juist: dit is het begin van een uitgebreide beschadigings-operatie aan het adres van Dr. Hamer. Hij wordt te populair, en dat kan het establishment niet hebben. To be continued …

Brecht Arnaert

Bijlagen:

  1. Artikel over de metastudie uit 2018 naar de effectiviteit van chemo:

https://t.me/brechtzegt/1642

  1. Eigenlijke studie.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15630849/