Zonder slag of stoot

Hallo en Goede Dag lief  mens,

Thanks dat je ons bezoekt, het is een heftige tijd waar we momenteel in leven of verblijven.

Doordat ik aan mijn 3 de boek aan het werk ben, momenteel nog losse fladders hahha, de Channelings die ik samen met White Wolf heb zijn zo giga dat het op papier krijgen en het verblijf in de andere Dimensie nog even voor mij een leer zijn, maar wel leuk. Ik voel en ben ook zo DANKBAAR dat ik dit intens mag beleven en ervaren, met alle weerstanden in mij die nog aanwezig zijn en zo mag opruimen op deze wijze en zien als testen, ook de weerstanden om me heen, niet altijd even leuk maar wel liefdevol voor mij om zo nog meer te leren en zo te kunnen en mogen uitdragen.

Ik krijg steeds de Oude Eigenwijsheid te horen / te zien en dat mag ik gaan delen met jullie en soms net zoals NU een stukje laten zien.

We zijn allen  WAKE UP people, EN DAT GAAT NIET ZONDER SLAG OF STOOT ben je daar helemaal van BEWUST.

Je voelt de pijnen in je hele lijf dus dan weet je ook wat voor Pijnen Moeder Aarde heeft, het Dierenrijk en het Plantenrijk. Ook zij hebben een Verandering en Verschuiving die ze door maken net zoals wij. Maar de schok is er maar heeft voor vele nog geen effect zo geroest is het, oké

Met z’n alle zorgen wij ervoor dat dat wel gebeurt,

De Moeder Aarde Planeet is zo belangrijk voor jullie en het gehele Universum dat wij allen samen werken, de leiders die de channelings door geven over de gehele wereld werken heel hard net zo als jij die vele inzichten mag ontvangen en daar zijn verschillende niveaus voor om zo jouw eigen stukje uit te kunnen werken, vraag en deel je Waarnemingen met deze lieve mensen zij kunnen je helpen en ondersteunen zoals het hoort .

Zonder EIGENBELANG, HEBZUCHT, EGO VERLIES,, JALOZIE, WROK ENZ.

Zij handelen in  LIEFDE DE AL-OM-VATTENDE LIEFDE die is voor de samenheid, gemeenschapheid het leven

Ook zullen zij je weerstand geven en je zult het voelen waarnemen en beleven. Als je deze componenten voelt dan weet je dat het PUUR is.

De WANJI ENERGIE die Patricia in het geheel door heeft gekregen die al versnippert op Aarde ronddwarrelde , nu in het geheel in een boekwerk gaat bundelen. Deze wijze zal en mag en kan je helpen, de keuze is geheel aan jouw, doe wat voor jouw goed voelt dat is O ZO BELANGRIJK daar draait het om, om jouw.

JE GEBOORTE RECHT is al van je afgenomen en Nu is het moment om het weer tot je te nemen, wat bedoel ik te zeggen kijk nu eens heel aandachtig naar deze boodschap, wat doet het met je, wat VOEL JE, en wat net zo belangrijk is hoe heeft het invloed in jouw leven of speelt het zich ook af in jouw leven ??!!! vraag je die vraag NU eens zo moeilijk is het toch niet ! Pijnlijk, ja dat is een mogelijkheid, maar wat doe je ermee ? dat is de vraag???

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=GPnbgcoZ_ss

IK KAN JE 1 DING ZEGGEN; ZOLANG DE MENSHEID ZIJN VERANTWOORDING BLIJFT VERSCHUIVEN ZAL ALLES VERSCHUIVEN TOT DE PUZZEL PAST, net een

nl.123rf.com  daar is de foto van;

11441036-caransebes-roemeniafa--juli-7e-2009--rubik-kubus-op-wit-wordt-geafa-soleerd

Jullie geven het zelf aan, doe er dan ook wat mee.!

ALS DE MENSHEID DE VERANTWOORDING NIET NEEMT OVER DE DIEREN AFSLACHTING, VERGIFTIGING VAN MENS, DIER EN PLANTENRIJK, OORLOGEN EN MOORDEN-MACHT, IS ER GEEN WEG TERUG, DIE WORDT ALLEEN MAAR VOORWAARTS GEDUWD MET ALLE GEVOLGEN VAN DIEN.

DAT IS JE EIGEN VRAAG EN JE EIGEN ANTWOORDT = VER-ANTWOOR-DING DRAGEN OVER DE HANDEL EN WANDEL OP HET AARDSE PARADIJS.

JIJ BENT DE CREATOR EN NIET GOD OF WIE DAN OOK DIE JE DE SCHULD WIL GEVEN, NEE LIEVE SCHAT DAT DOE JEZELF !!!!?????

Zo dat is nog al wat, de waarheid mag Daglicht verdragen zo kan het weer groeien zoals het hoort !!??

Ik wens je een fijne Maandag toe en het is Volle Maan voel de vibratie die hier mee gaat.

White Love for You All.