Zo moet het Shakespeariaanse toneelstukje in de rechtszaal gespeeld worden.

Zo moet het Shakespeariaanse toneelstukje in de rechtszaal gespeeld worden.

Jij benoemt direct de rollen verdeling aanwezigen.

Ik ben de begunstigde van de geboortetrust nalatenschap op naam van mijn persoon/firma, u bent de Trustee-holder/vermogensbeheerder BOOM ARIE , u heeft niets te vertellen, u probeert mij in die Trustee-rol te plaatsen maar ik ben de begunstigde van de trust, ik bepaal wat er met mijn vermogen gebeurt. De griffier, u bent de Curator die de Trustee heeft aangesteld. De officier van justitie (indien strafzaak) u bent de Executeur van de Trustee BOOM ARIE.

Meneer/mevrouw de griffier wilt u noteren wat de functies zijn van de betreffende aanwezigen zodat de schade aan mij de levende man kan worden vereffend vanuit mijn trust.