Zij willen, dat u geduldig bent

Sep. 12, 2023
GTB 1003. 2/2

VERVOLG VRIJE VERTALING BERICHT BENJAMIN FULFORD

Zij willen, dat u geduldig bent terwijl deze testen op het eind lopen. Zij willen zeker zijn dat er geen storingen zijn van allerlei
Aard. Diegenen die het plan geschapen hebben willen dat niemand in Panic raakt, omdat het eigenlijk simpel de waarheid is wat men bekend maakt.
Na de EBS en nadat wij door 10 dagen van duisternis van alle zwijgende Media elke dag =24/7( 8 uur lange films), gaan wij dan terug naar normale bussiness zoals gewoonlijk??..
Het antwoord is;
Na EBS en de 8 uur lang 24/7, alle films gaan veranderen, de life support, verbonden met het oude duivelse systeem zullen stoppen.
De Mensheid en de Planeet Aarde gaan samen naar een Quatum
Realiteit bewustzijn systeem ( Vrede en Vooruitgang).
Het is het einde van een financieel en menselijk bewuste slaven maatschappij. De oude systemen van het gouvernement op het gebied van onderwijs, financieen, gezondheid, handel en commerce,zullen worden ontbonden en vervangen,
Wij zullen een nieuwe munt hebben, de USN US NOTE, goud gedekt.
Het is nu tijd om alle mensen, die willen luisteren te waarschuwen.. Heb niet te veel trots. Ga de mensen, die U liefhebt waarschuwen, ook al denken zij dat U gek geworden bent. Het doel van U is de anderen echt te helpen de schok te verwerken, die er aan komt.
Blijf sterk, patriotten en zorg voor voedsel in huis voor de gebeurtenissen die er aan komen
Wij zijn midden in de storm, grote gebeurtenissen zullen nu plaats vinden
Alles wijst naar de Militairen. En misdaden tegen de Mensheid.
GTB( dus pas op, de tijd is aangebroken…. , voorlopig misschien eerst Amerika, maar er zijn aanwijzingen dat Europa ook meteen wordt behandeld , zowel als de rest van de wereld.)
Einde vertaling
GTB.