Zelfkastijding

Zelfkastijding   https://nl.wikipedia.org/wiki/Zelfkastijding

Wie had dit voor mogelijk gehouden, het Hitler Kabinet steekt hand in eigen boezem, het einde van het ploerten kartel clubje.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/10/14/wetsvoorstel-verbod-antidemocratische-organisaties-aangenomen-door-tweede-kamer?fbclid=IwAR0Aa6fYUmqHrjJKLxnAz6d0by6VnGPC4TqAtcyPyYe89qzH5AHAjfkcGDo

De Haagse Satanisten gaan zichzelf opheffen om de Democratie te herintroduceren.

Rutte heeft de oorlog verklaard aan Pedofielen, want dat valt onder de mensenrechten en een gezonder eerlijke grondwet die nu opnieuw ingevoerd dient te worden.

De RIVM baas Jaap van Dissel de peuter killer zal een model proces krijgen en voorbeeld voor zijn misdaad en pedofiele moord gaan ondervinden.

Is enkel de vraag welke grondwet, die van de Bataafse Republiek men in gedachten heeft, want de oorspronkelijke grondwet en alle vervolg wetten zijn ongeldig vanaf 13 mei 1940.

Het is dus de vraag of een nieuw wetsysteem per Staatscourant is aangekondigd.

De bevolking heeft een eerlijke grondwet en wetten als basis van de samenleving nodig, maar of Rutte en zijn Hitler kabinet daar de aangewezen personen of instelling voor zijn lijkt me sterk.

We geven Rutte en zijn medefascisten geen toestemming om namens ons orders uit te vaardigen, want hij is betrapt op veel misdaden en genocide tegen de bevolking.

Het handelsmerk van de bevolking uitlachen, en namens een Fake Koning die in middels is geëxecuteerd stuurt de plannen van de NWO door elkaar.

Het is lovenswaardig dat ment tot inkeer gekomen is om de Democratie te herstellen, waardoor een referendum een mooi instrument is om de bevolking te informeren en een keuze te geven.

Wilt u een Fascistische regelgeving met Nazi Hitler bestuur of zelfbeschikking uitvoeren als geboorterecht als mens, die een misdaad Hitler kabinet niemand kan opdringen.

Ben ook er verheugd dat de D666 rechter gedecimeerd gaan worden, door een reform van de rechtsspraak.

We komen er onder elkaar wel uit als de vals spelers uitgeschakeld zijn, https://www.youtube.com/watch?v=YxcCNrvsM9E&feature=youtu.be het is een keuze die men maakt.

Natuurlijk zal er nog wel wat water door de maas gaan eer we het merken dat de hoofdrol spelers zijn verdwenen uit de huidige Fake Democratie onder staatsterreur en NWO fascisme.

De bevolking heeft beter verdient en kan makkelijk af zonder de huidige Kartel Bilderberg fascisten die nu stelselmatig van het toneel verdwijnen, juist door de Democratie te herstellen.

Alle misdaden genocide die door Rutte en het Hitler kabinet bekend zijn geworden en nog gaan worden maken duidelijk dat de huidige Nazi’s geen stem meer hebben om onze leven verder te verzieken en ons een fascistische EU op te dringen.

Een doos van Pandora krijg je ook met een fake wet niet gesloten, hier gelden natuurwetten die niet fake sprookjes gebonden zijn.

Ik wens iedereen hoop en een fijne transitie naar het einde van de schulden slavernij door GESARA, start in een nieuwe wereld van voorspoed voor iedereen.

Rinus.