WORD IN HEMELSNAAM WAKKER; ER IS OORLOG MENSEN..

Guido Jonkers
Het is werkelijk TE DOM van zoveel mensen, om maar te blijven dromen en de wereld te bekijken als een Tv-show..!! WORD IN HEMELSNAAM WAKKER; ER IS OORLOG MENSEN..
Wij worden met www.wanttoknow.nl al maanden dwarsgezeten. Geblokkeerd met elk verkeerd woord wat we hier roepen. Nieuwsbrieven die NIET worden bezorgd, TERWIJL MENSEN ZICHZELF EROP HEBBEN GEABONNEERD.. (probeer het zelf?)
ER IS OORLOG MENSEN..
De laffaards voeren de oorlog achter de schermen, maar geloof maar niet dat ze terugdeinzen voor DOOD en VERDERF, MANIPULATIE en INFILTRATIE…
Besef dat ALLES WAT JE DOET gecontrolleerd wordt.. Even op Google zoeken? De grootste misdadige club in de wereld. Alles wat je als zoekresultaat krijgt, is OP JOU AFGESTEMD.. Je ziet dus niet wat je denkt dat je ziet/zoekt..!!

Deze hele Q-Anon (ook al kan het ook controlled opposition zijn.!) is een doorn in het oog van de eilite/cabal. Besef hoe ze met een relatief kleine groep van paar honderdduizend, de hele wereld kunnen EN ZULLEN onderwerpen..!
Maar blijf vooral lekker achter je buis kijken naar ‘hoe het zich allemaal ontwikkelt in de wereld..’!!

Doe je ding: doe wat je kunt. Verspreid info, maak mensen wakker met alle respect. Ga de DIALOOG aan. En werk mee met zoveel initiatieven die GEWOON hún ding doen..!! Amen. (Dit is een brief die FEITELIJK CORRECTE GEGEVENS bevat en naar RobertJensen werd gestuurd.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.