Wij houden jullie bezig met ?!….

Hallo Lieve bezoekers en trouwe lezers,

Ja, alweer even onder de aandacht brengen van de gebeurtenissen in het  Vaccinatieland.

We hebben het al eens onder de loep gehouden en dat doen we nu weer, er zijn verontrustende berichten over de EIGEN KEUZE VAN EEN GRIEPPRIK. 

In hoever kun je nog van een EIGEN KEUZE spreken als ze het je opleggen, wat zeg ik ” EISEN ” is beter geplaatst hier.

Het begint al als baby zijnde, echt een antwoord op je vraag geven ze je niet omdat er een soort zwijgplicht om heen hangt. Ga je zelf surfen op het net, dan krijg je WEL antwoord en eigenlijk een die je niet zou willen en dit graag met je huisarts wilt bespreken maar totaal geen gehoor of begrip krijgt . Een miscommunicatie is dan weer de controleur in het spel hiervan. Daar zat jij als jonge nieuwe ouder ( mama en papa ) niet echt op te wachten. Je doet wat er gezegd wordt je hebt anders niet veel KEUS.

Je zorgt dat je kind zoveel mogelijk goede opvoeding krijgt maar met de GMO in het voedsel en het drinkwater waar medicatie en fluoride in zit kun je  je creativiteit geheel kwijt hierin en maakt je een super ouder. Niet alles is slecht anders leefde je niet op Moeder Aarde en als het lichaam zich zelf genezen kan is dat de GROOTSTE UITDAGING DIE JE MAG ONDERGAAN . ( ik voel me geëerd om dat te doen en ik mag zeggen ik heb mijn lichaam zo ver zelf genezen dat het een onderhouds-beurt ontvangt in de laatste fase en die ga ik dan jaarlijks herhalen en we draaien weer optimaal) En liefde overwint alles, echt waar. Alleen in een andere vorm dan wat je verwacht en gedacht had, je mag kado’s ontvangen en uitpakken iedere dag geweldig toch ?!!

Maar goed wat wilde ik je laten weten? O, ja dit een stukje van Natualnews

Deze is van 20-1-2015 en ik vond dit wel een lichtschijn waard beoordeel zelf als je het leest ik heb de belangrijke stukken er in gezet in het Nederlands voor je en het hele onderzoek verhaal kun je in de BRON-vermelding terug vinden. Have fun met lezen ;

Verspreiding via de lucht, het water, de snelweg voertuigen en insecten ;

Volgens het document gekoppeld hierboven, de verspreiding van de hersenen modificerende viraal vaccin werd getest in zes verschillende manieren: Zes methoden … virus dispersie werden getest – grote hoogte release, water leverantievrijgave, insect transmissie, diffusie door een maaiveld object, zoals een auto, diffusie vanuit een stilstaand voorwerp, zoals een fles, en infectie van de voedselvoorziening, zoals vee of te produceren. Zoals u in de paragraaf die u net gelezen, van mening dat nu, bijna acht jaar later, zijn we getuige van de introductie van genetisch gemanipuleerde muggen gecombineerd met uitbraken van bizarre neurologische aandoeningen tegenover Amerikaanse schoolkinderen en mysterieuze omstandigheden de gezondheid van over de hele wereld. De “grote hoogte release” van deze bewustzijnsveranderende viraal vaccin heeft geen reeds bereikt met de vernevelde spuiten van steden twijfel in de wirwar patronen van vernevelde verspreiding op grote hoogte, vaak bestempeld als ‘chemtrails’. Jee, dat is nog al wat vind je ook niet. betaal jij hier voor de belasting, zorgverzekering om dit te kunnen doen ?!!!!!!

Zelfmoordgenen, veldproeven en toekomstige experimenten;

Hetzelfde document hierboven aangehaald gaat verder met een onderzoeksgroep vergadering die blijkbaar vond plaats op 21 maart 2007, waarin de volgende onderwerpen werden besproken samen te vatten: • Voorstel voor een zelfmoordgen • Verspreiding methoden • Testen efficiëntie in het veld • Remmers dat kan richten op een specifieke populatie • Aap knockdown vooruitgang • Toekomstige experimenten Andere richtlijnen in het document dingen zeggen als: “Alle 600 stammen van VSV moet opnieuw worden onderzocht op menselijke proefpersonen …” “Toekomstige experimenten van VSV287 dient het onderwerp te ademen in het virus mogelijk te maken eerder dan wordt geïnjecteerd met het. ” “Het gebruik van FunVax zou een onmiddellijk effect binnen de doelzone te zien … de resultaten van massale inenting verhouding staan ​​tot de omvang van de besmetting zou moeten zijn. Behavioral indicatoren … afname van gewapend verzet .. . toename van communicatie die onvrede met religie of God uit te drukken. ” Dan vinden ze het helemaal niet raar en vreemd dat deze stijgen.?!! Ze zeggen van wel de instanties dat hoor je op tv in de talkshows maar is dat ook wel zo? of geeft het net inzicht in hun experiment en hebben ze handen vol werk ??!!

De overheid heeft een geschiedenis van het gebruik van vliegtuigen op vaccins verspreiden;

De lucht-dropping van vaccins op grote populaties is niet nieuw, door de manier waarop. Zoals ik al gemeld hier op Natural News in 2012, de Texas regering-lucht daalde 1,8 miljoen antirabiėsvaccins op de populatie wilde dieren als onderdeel van een door de overheid gerunde regeling om wilde dieren. vaccineren Ja, zelfs wilde coyotes en konijnen zijn niet veilig voor het vaccin zeloten. Geen enkel dier op de planeet wordt beschouwd als “veilig” door de gezondheidsautoriteiten, tenzij het ​​eerst is geïnfecteerd met een virus of twee. Het Departement van Defensie van plan veel uitgebreider, maar met behulp van aerosolized verspreiding met vliegtuigen op grote hoogte of zelfs dumping virale vaccins in de watervoorziening van de grote steden. Een dergelijke actie zou worden beschouwd als een daad van binnenlands terrorisme als u of ik het deed, natuurlijk, maar toen de regering het voorstelt, plotseling het is oke. Ja, de chemtrails die volgens de weervrouw/man prachtige kristallen, halo’s en weet ik wat voor natuur verschijnselen zijn. Net zo als die grijze deken die al vele dagen over ons uitgespreid is. Ja, ik ben allergisch voor formaldehyde in alle 3 de vormen en voel wat er in de lucht zit. Ik ben blij met mijn gevoeligheid en zo waarschuwt het me of ik veel naar buiten mag of niet enz. ? En vraag je je af waarom de kids niet buiten willen spelen ??!! duuuuuuú snap je het nu ?!!

Kan goede voeding je te beschermen tegen vernevelde vaccin massavernieti- mentale vernietiging?

Als ik kijk rond Amerika vandaag en getuige zijn van de totale overgave van het rationele denken, de strafbaarheid van het medische systeem, de corruptie op elk niveau van de overheid en de gedraaide krankzinnigheid infecteren van de hoofden van de massa’s, kan ik alleen maar vraag me af of de bevolking in het geheim is geweest maar doelbewust blootgesteld aan iets snode. Misschien dat sommige van ons zijn immuun – mensen zoals u en ik – terwijl anderen het slachtoffer van het virus, omdat ze in de staten van verzwakte immuniteit leven. Misschien mensen die eten de meest voedzame voedingsmiddelen en superfoods hebben de beste verdediging tegen heimelijke vaccin regelingen en zijn dus de enigen te voorschijn te komen met hun gedachten en bewustzijn volledig intact. Misschien zijn we al vijf jaar in een massale oorlog tegen het menselijk bewustzijn dat wordt gevoerd elke dag op elk niveau, van de dreunende idioten op de kabel nieuws netwerken om de hersenen te vernietigen medicijnen gedoseerd naar bijna elke persoon die voetstappen in het kantoor van een arts. Combineer aerosolized, weaponized vaccins met de geestdodende effecten van fluoride, tv-sitcoms, chemische additieven en massamedia social engineering en je eindigt met een natie van slaapwandelen zombies die zijn alleen in staat van gehoorzaamheid, niet onafhankelijk denken. Door deze aerosolized vaccins Met andere woorden, het hilarisch-afgeschilderd “zombie apocalypse” misschien al begonnen. En misschien wel het zogenaamde “hersenloze massa’s” zijn eigenlijk gewoon het slachtoffer van een snode, door de overheid gerunde gedragswijzigingsprogramma ontworpen om een menselijke adem te zetten in een onbedoelde vaccinatie evenement. Je kunt het voedsel en water zuiveren met liefde en dat het ten goede komt voor je dan kun je veel hebben. Anders heb je geen leven hier op ons Moedertje Aarde en dat wil ze niet, ze wil je verzorgen en geborgenheid geven. Uiteindelijk is zij toch vele malen sterker dan jij ?!!

Ja, haal hier uit wat jouw ten goede komt en wat voor jouw bestemd is om te weten net zoals dit bericht, het gebeurt hier ook lief mensen kind en dat is niet om angst te zaaien nee, om je Allert te maken en de uitdaging aan te gaan om te onderzoeken. te leven in de digiwereld met zijn mooie uitdagingen en vele wijsheid, wat eerst verborgen was en nu naar de oppervlakte komt het gaat dag licht zien.

Smith is bezorgd over kwik in het vaccin en het effect ervan op het brein. Ze wil niet dat zij of haar vijf kinderen eraan worden blootgesteld, zelfs als dat zou betekenen dat ze afstand moet doen van haar kleine.

“Ik heb daar veel over nagedacht,” zei Smith. “De kinderen in het huis komen eerst en hun veiligheid is belangrijker voor mij dan juridisch getouwtrek om deze kleine jongen.”

Haar man heeft wel een griepprik gehaald. Hij werkt voor het bedrijf MultiCare, dat zijn werknemers verplicht een vaccin te halen. Verpleegsters van ziekenhuizen van MultiCare hebben het bedrijf aangeklaagd omdat ze weigeren zich te laten inenten.

Door hun mond open te doen hopen pleeggezinnen dat de overheid de maatregel zal intrekken zodat de gezinnen bij elkaar kunnen blijven. Eind februari loopt de deadline voor het halen van de griepprik af.

Dit verhaal kun je via de bron vermelding verder lezen, is van ninefornews.

Ook laten we enkele video’s zien.

https://www.youtube.com/watch?v=DhV8H8rH2KY

 

ZO IK wens je heel veel uitdagend plezier vandaag en have fun in je EIGEN onderzoek het is de moeite waard, het is voor jezelf en jij betaald Belasting?!! – OZ waarde ?!! – Zorgverzekering ?!! – en weet ik wat nog meer allemaal. Je hebt er dus ook recht op infeite heb je AANDEEL hierin en dat laat de RABOBANK AL ZIEN IN HUN LAATSTE RECLAME SPOT ??!!  door aandeel houder te zijn heb je ook spreekrecht en mag je mee dingen en delen in de winst dus we zijn allemaal miljonair als ware, dus ARMOEDE is geheel niet nodig.

 

WHITE LOVE FOR YOU ;

BRON EN INFO VOOR DE MEESTERWETERTJES ;

http://www.naturalnews.com/048347_aerosolized_vaccines_behavioral_modification_obedience.html

www.ninefornews.nl/video-pleegmoeder-dreigt-kind-kwijt-te-raken-als-ze-griepprik-weigert/

Dit is wat zij zeggen tegen je en je laten weten ;

http://www.rivm.nl/Onderwerpen/G/Griepprik