“Wifi / 4G / 5G en mobiele telefoons zullen het ecosysteem en de mensheid binnen 5 generaties vernietigen”

https://jdreport.com/

We willen graag een e-mail delen die we hebben ontvangen van een team met een vooraanstaande journalist, met een expertise in straling en de effecten op elke levensvorm. De onderzoekers, journalisten hebben samengewerkt met vele experts over de hele wereld, en kwamen tot dezelfde conclusie: dit is de meest agressieve, geldverdienende onderneming met de grootste schade aan elke levensvorm op deze planeet die we ooit hebben gekend.

En naast deze feiten, het enige bedrijf dat in zo korte tijd zoveel zieken zal creëren. De leidende journalist die deze zaak al meer dan tien jaar heeft onderzocht, kwam uiteindelijk naar dit bestand – precies nadat 4G in de lucht ging, samen met ‘hotspots’- die niet alleen een open wifi-netwerk is, maar zo krachtig als een bron, kan het daadwerkelijk mensen doden die in korte tijd zwak zijn.

En binnenkort ook 5G.

Zoals kinderen, mensen met lyme, mensen met een pacemaker etc. EEN HOTSPOT is zo’n sterk signaal en steekt soms zelfs tien huizen op rij in een gemiddelde straat over en doodt planten in de tuin. Een ‘hotspot’- is niet eens het lage vermogen van een normale wifi, maar verbrandt echt de huid en bakt letterlijk je brein. Een ‘hotspot’ wordt op afstand geopend door de telecomprovider en creëert een sterke magnetron voor u en iedereen die in uw omgeving leeft, waardoor uw bloed en DNA binnen enkele seconden veranderen!

Deze ‘open brief’ en de ‘factsheet’ onder de brief op deze pagina zijn gebaseerd op niet te vergeten: de nummer 1 grootste onderneming die hun producten nog steeds verkoopt, met leugens, op dit moment! 4G en 5G over de hele wereld plaatsen, wetende dat het kanker zal veroorzaken voor elke levensvorm in het gebied van dit wapen.

Gewoon weten wat de producten ons aandoen en zelfs op veel wetten menselijke en universele rechten overschrijden. Het ‘administratief personeel, de technici die de telefoon pakken, hebben echt geen idee wat hun bedrijf verkoopt. Het zijn de hoofdbazen, politici van de hoogste niveaus, die weten. In deze factsheet vindt u ook informatie over de manier waarop rechters, rechtbanken en politici die dit weten, hebben gehandeld. Velen, al geprobeerd om te helpen, er is niets dat nummer 1 zou kunnen stoppen.

De industrie voor geldverdienen op dit moment. Niets. Maar er is hoop! Mensen die de moed hebben aangegaan om een ​​rechtszaak tegen de bedrijven te beginnen vanwege hersentumoren of andere door straling veroorzaakte ziekten, hebben met succes miljoenen claims per persoon bereikt. Dit betekent dat onze feiten waar zijn. Als rechters en rechtbank miljoenen uitdelen aan een persoon die verklaart dat hun kanker wordt veroorzaakt door de telecom, betekent dit dat dit waar is. Het betekent ook dat dit een groot verhaal is, anders waren de bedragen niet zo hoog.

Als mensen over de hele wereld hun kracht terugvorderen, in hun mensenrechten handelen en opkomen voor hun ziekte, moeten bedrijven die ons ziek maken, of producten met deze gevaarlijke bijwerkingen, de mensheid terugbetalen voor deze catastrofe. . In dit bestand zijn ook rechtszaken opgenomen van zieke mensen die hebben gewonnen. Elke rechter kan deze informatie verzamelen en de informatie gebruiken om de mensheid te helpen. Iedereen kan deze mensen bellen en onze informatie verifiëren. Al onze woorden kunnen worden gecontroleerd in de bestanden, door lezingen en onderzoeken van experts, wereldwijd.

Een van hen is Barrie Trower, een expert op het gebied van militair wapens. Hij doet graag mee aan een tv-programma, radio of rechtbank, waar zijn verhaal nodig is. opkomen voor hun mensenrechten en opkomen voor hun ziekte veroorzaakt dat bedrijven die ons ziek maken, of producten met deze gevaarlijke bijwerkingen, de mensheid moeten terugbetalen voor deze catastrofe. In dit bestand zijn ook rechtszaken opgenomen van zieke mensen die hebben gewonnen. Elke rechter kan deze informatie verzamelen en de informatie gebruiken om de mensheid te helpen. Iedereen kan deze mensen bellen en onze informatie verifiëren.

Al onze woorden kunnen worden gecontroleerd in de bestanden, door lezingen en onderzoeken van experts, wereldwijd.

Geen enkel bedrijf mag ons ziek maken, angst, ziekten of haat veroorzaken.

Tien jaar onderzoek naar de effecten van straling resulteerde in dit bestand. Straling geproduceerd, geplaatst en verkocht door telecom-providers om ons menselijk lichaam, de natuur, de toekomst en het hele ecosysteem schade toe te brengen. Het gaat over een open brief die we hebben verstuurd naar een telecomprovider en andere bedrijven die draadloze communicatie mogelijk maken. Neem de tijd, want het bevat essentiële informatie over onze gezondheid en de gezondheid van onze kinderen. Voetnoten worden verstrekt, met informatie uit verschillende bronnen.


Voor iedereen om het in een paar regels te begrijpen …

  • Wifi IS niet leuk, het is oorspronkelijk ontwikkeld door het leger om een ​​vijand te doden.
  • Waarom en hoe? Wifi is een ongeziene ‘puls’, net als de magnetronoven zoals we die kennen, die kan opwarmen en zelfs eten / drinken kan laten koken.
  • Wifi wordt niet gezien door het oog, maar de eerste reallife microgolfstraling straalt door uw lichaam, hersenen en cellen. Ja. Het is.
  • Dit is de reden waarom kinderen adhd hebben in westerse landen en nergens anders, waar er geen masten zijn
  • Dit is de reden waarom mensen massaal atacks, migraine, leukemie en kanker krijgen, net de laatste 3 a 4 jaar is het massaal overal waar mensen ‘uitvallen’. Niemand kan ‘normaal’ 4g, 5G of wifi overleven. We zijn allemaal mensen, met een lichaam met cellen en botten en vlees. We leven en slapen in een ‘menselijke magnetron’.
  • De telecom kent dit al jaren en heeft zelfs werknemers ontslagen die zich wilden uitspreken en duizenden rechtszaken waarbij mensen met hersentumoren werden uitbetaald.
  • Ze verdoezelen miljoenen zieke mensen die al hebben geklaagd
  • Ze geven GEEN ‘gevaarlijke’ elementen of risico’s voor mensen
  • Mensen, dieren en bomen Moeten in radiatie leven. Of het een vrije keuze is of niet. Eigenlijk betekent dit in mijn eigen woorden, een snelle greep: ‘Zelfs als je kanker hebt vanwege onze masten, of als je pijn hebt vanwege onze verkochte wifi aan je buurman (dit betekent marteling) maakt het ons niet uit als je lijdt, krijg kanker, sterf, of zelfs dat we liegen, bedriegen en miljarden verdienen door mensen te besmetten en zelfs de hele planeet voor de toekomst te beïnvloeden, we willen gewoon gewoon geld verdienen. ‘- Dank u, ik ademde gewoon in. Amen.

Een onderzoek naar de humanitaire crisis van straling;

De motieven voor deze brief:

* De verduistering van onderzoeksinformatie door telecomproviders en hun leugens tegenover de overheid. De betrokkenheid van genoemde providers bij de Gezondheidsraad, die onjuiste informatie geeft over GSM / wifi en zendmasten, ondanks het feit dat men zich bewust is van de verbonden wereldwijde sterfte onder mensen, dieren en vegetatie.

* Wi-Fi lijkt een instrument van oorlogsvoering te zijn; ontworpen door het leger voor uitstralende doeleinden, leidend tot kanker. Miljoenen oorlogsinstrumenten worden letterlijk gebruikt als huishoudelijke apparaten. Nooit eerder zijn er zoveel meldingen geweest van slapeloosheid, paniekaanvallen, vreemde koorts, ziektes en zieke kinderen tot medische voorzieningen. Ons onderzoek toont aan dat deze in directe correlatie staan ​​met de installatie van Wi-Fi Hotspots, gecombineerd met het 4G-signaal dat in rapporten van wetenschappers en artsen als ‘dodelijk’ wordt bestempeld. Deze rapporten en medische oproepen ondertekend door prominente wetenschappers werden door zowel de Gezondheidsraad als de toenmalige minister onder het tapijt geveegd.

* Redacteuren worden afgeschrikt door telecomaanbieders met opmerkingen als: ‘geen informatie over straling die mensen beschadigt’ en ‘zich niet bewust zijn van dergelijke incidenten’, terwijl er duizenden meldingen van kanker zijn, met betrekking tot rechtszaken en oproepen.

* Stralingsnormen zijn in strijd met 1. de Grondwet en 2. universele mensenrechten.

* De verduistering door telecomaanbieders van informatie waar overheid en bevolking recht op hebben en de onjuiste, misleidende informatie die aan journalisten wordt gegeven.

* Het niet bestaan ​​van een klachtenbureau van een telecomaanbieder voor rapporten over hun producten en diensten met betrekking tot schade en / of gezondheidsrisico’s. Dit ondanks vele rapporten over Wi-Fi-gerelateerde ziekten en de daaruit voortvloeiende opruiming van wifi-routers door grote bedrijven en scholen. Telecomaanbieders blijven bewust gevaarlijke apparaten verkopen en zelfs promoten met slogans als ‘voel je vrij met 4G en wifi’, terwijl vele mensen al jaren melding maken van aan wifi gerelateerde ziekten. Bedrijven, scholen en burgers worden op deze manier misleid.

* De ontbrekende informatie over straling en Wi-Fi op websites van telecombedrijven is bizar; vooral gezien het wetenschappelijke belang van de zaak!

* Telecomproviders verwijderen de zendmasten niet nadat verschillende klachten van omwonenden ernstig ziek zijn geworden; zelfs niet na raadsvergaderingen om de zendmasten naar beneden te brengen. Telecomproviders plaatsen zich op deze manier boven de wet; en ondenkbaar ding in een welvarend land. Hoe is het mogelijk dat telecomaanbieders over het hele land zo’n enorme macht hebben; in de politiek en de media, dat burgers machteloos staan ​​terwijl complete straten worden blootgesteld aan dodelijke straling?

* Welvarende landen hebben de hoogste stralingsdichtheid ter wereld; in Nederland is dit een miljoen keer meer dan voor het menselijk systeem gezond wordt geacht. De enige controle-instanties zijn de Gezondheidsraad en ICNRIP, waarbij dezelfde persoon verantwoordelijk is voor stralingsnormen. Wie controleert deze lichamen?

* De media zijn te tolerant geweest. Zenders en kranten hadden kunnen melden dat Wi-Fi-straling gevaarlijk is om te voorkomen dat wereldwijd miljoenen wifi-hotspots worden geïnstalleerd. Als het vermogen om te worden gebruikt als oorlogswapen met microgolven morgen door de media wordt aangekondigd, kunnen mensen zichzelf en hun kinderen morgen beschermen. Deze landelijke aankondigingen moeten door de media worden afgeleverd. De code van journalistieke principes vereist een eerlijke verdeling van kennis en het vereist het burgerrecht om door de media te worden gewaarschuwd wanneer deze in gevaar is. We roepen alle journalisten en collega’s op. Elke dag leven in 4G en Wi-Fi-straling en binnenkort 5G is er een te veel.

Schokkende foto’s van onze steden en straten!

vastgelegd door nieuwe techniek, die straling kan vastleggen. Dit voelen alle mensen met klachten. Dit is 'bestraling'. Bijgevolg een foto van de Franse stad Parijs, waar hotspots geopend zijn in combinatie met 4G.

Schokkende foto van Parijs! Moderne fotografie kan nu foto’s maken van wat een zeer gevoelige mensen al zag en voelde. Dit zijn de vervuiling van Wifi en 4g !!

Denk eraan, iedereen heeft nu een router met wifi in hun kamer, ze sturen ongeveer 60 meter rond de router. Denk aan de vervuiling in 1 straat met 100 huizen of een flatgebouw met 60 appartementen. De telecomsector en onze regeringen hebben de wereld in een ‘levende magnetron’ geplaatst waar niemand. En dit is een feit, geen dier, plant, bos of mens kan gezond overleven 4G, 5G of wifi, iedereen en het hele ecosysteem krijgt vreemde ziektes / of kanker zelfs binnen een dag, sommige in sommige weken, andere binnen een paar jaar.

Het punt van wetenschappers en journalisten is: de telecomsector had een hele aarde in een zeer gevaarlijke staat neergezet. Miljoenen mensen op dit moment, zijn in feite SICK of Dying vanwege Wifi / een mobiele telefoon of 5g / 4g / 3g vervuiling. Dit is ook defenately de grootste doofpot, ooit gedaan door bedrijven om mensen ziek te maken en hun producten te verkopen.

Het gaat ook om zoveel geld en het schendt ook meer mensenrechten dan enig ander product ooit! Het ergste en misselijkmakende is dat de Top-mensen van de providers weten dat het kinderen al doodt door leukemie / hersentumoren en dat ze miljoenen ‘klachten’ van over de hele wereld hebben gehad door mensen ‘Ik voel me ziek’, ‘ Ik heb kanker ” Ik kan niet meer in mijn eigen huis wonen vanwege je mast ‘, en dat maakt ze helemaal niets uit.

En nog erger: bewijs kopen, rechtszaken verslaan, politici betalen om contracten te tekenen …. Dit is een van de grootste, grootschalige, menselijke ‘vernietig’-producten die we ooit hebben gekend.

Lees verder bij de bron: enlighteningmedia.nl