WHO verklaart isolement, zelfquarantaine, sociale afstand en gezichtsmaskers als compleet zinloos

/ Administrator     

Vandaar dat de Nederlandse regering een paar honderd miljoen aan de WHO betaalt?

Vrijwel alle deskundigen die op de staatstelevisie verschijnen, geven achteraf toe, dat 80% van de positief getesten op COVID-19 geen enkel symptoom hebben vertoond. Terwijl steeds werd beweerd, dat deze “symptomatische niet-besmette mensen” wel degelijk het virus kunnen verspreiden. Bovendien was dat dé reden om de hele wereld in een lockdown te storten, met alle catastrofale en langdurige gevolgen van dien. Hoe gaan we die halsmisdadigers aanpakken, opsluiten en uitroeien?

Met behulp van de “Wereld Gezondheidsorganisatie”.

Tijdens een persconferentie van de WHO in Genève op maandag 8 juni 2020 werd meegedeeld dat sommige landen de kwestie van “symptoomvrije besmette personen” volgden en ontdekt dat ze nooit een infectie hadden overgedragen op andere personen. De WHO-ambtenaar verklaarde dat het “risico” van symptoomvrije overdracht van de infectie “zeer laag” was.

“Zeer laag”? Maar als gedetailleerd onderzoek uitwijst dat er nooit iets gebeurt, dan is het risico dat het “weer gebeurt” helemaal niet klein, nog niet eens minimaal of te verwaarlozen; het is NUL!

We moeten overigens wel even vermelden dat de woordvoerder van de WHO, Dr. Maria van Kerkhove, al lange tijd verbonden is met het Imperial College in Londen, waar ze op de afdeling werkte onder leiding van de opgestapte professor Neil Ferguson, die grotendeels verantwoordelijk is voor de massale hysterie rond Covid-19.

Hij was het die, op basis van zijn amateuristische wiskundige modellen, de geprojecteerde sterftecijfers in de miljoenen voorspelde. De prof maakte gebruik van een zeer verouderde programmeertaal (“Fortran”, gelanceerd in1970/71) en structureel zo gebrekkig dat zelfs met exact dezelfde gegevens verschillende resultaten werden verkregen wanneer ze op verschillende computers werden uitgevoerd.

Misschien neemt Dr. Maria van Kerkhove afstand van deze dubieuze connecties in haar arbeidsverleden en gaat ze nu enkele waarheden ventileren.

Dus laten we nog maar weer eens een paar feiten toevoegen: Het testprotocol (PCR) is berucht onbetrouwbaar, met een gemiddelde van 50% fout-positieven en 50% fout-negatieven. In sommige tests heeft het zelfs een onnauwkeurigheidspercentage van 80% aangetoond!

Zelfs de man die het heeft uitgevonden heeft verklaard dat het geen diagnostisch instrument is en nooit als zodanig gebruikt mag worden. Met andere woorden: ALLE uitgevoerde tests zijn ongeldig en van NUL en generlei waarde. Zonde van de honderden miljoenen, die aan China zijn betaald.

Wanneer het jaarlijkse “griepseizoen” (oktober tot april) begint (vergeet nooit dat Covid-19 [afkorting voor Corona Virusziekte 2019] een coronavorm van griep is, een klasse die bekend staat als uitzonderlijk mild), wordt het aantal gevallen geteld waarin sprake was van een medische ingreep en/of ziekenhuisopname.

Degenen die het coronavirus zouden kunnen dragen, weten dat niet omdat ze niet ziek zijn. Deze personen komen in geen enkele statistiek voor omdat die getallen onbekend zijn. Hoe logisch wilt u het hebben? Er wordt dus vastgesteld dat als je je kiplekker voelt je nooit zult weten of je dat milde virusje bij je hebt of niet. Uiteraard wordt niet gerept over de griepprik, waar het coronavirusje in zit en wordt ingespoten in de bloedbaan. De enige manier om een “virus” in je systeem te krijgen.

De “game changer” dit seizoen is het willekeurige onderzoek van volledig gezonde mensen. Dit heeft een groot aantal zogenaamde “besmette” mensen opgeleverd die niet ziek zijn en die ook niet ziek worden. Dit is veel belangrijker voor u dan u zich misschien eerst realiseert. Dit laat u namelijk iets zien wat voor u van het grootste belang is:

Het zogenaamde “Virus” is NIET de oorzaak van de ziekte!

Bovendien is dit proteïnedeeltje (of wat het ook mag zijn) niet dodelijk, maar TOTAAL ONSCHULDIG, in tegenstelling tot de propaganda van de losgeslagen en hondsdolle media waarmee we sinds januari volcontinu worden gebombardeerd!

Als de overgrote meerderheid van degenen die “positief” testen nooit een ziekte hebben, dan is het duidelijk dat er geen verband is tussen dit eiwitdeeltje en de ziekte. Nogmaals: hoe logisch wilt u het hebben!

Wij moeten ons zelf in de materie verdiepen, want de media doen het niet voor u. Want daar worden ze niet voor betaald.

Als je eenmaal begrijpt wat er echt aan het gebeuren is, wordt het een verstandige en logische actie om je gezichtsmaskers in de juiste recyclingbak te gooien en je buren een dikke knuffel te geven…..