WHO-baas is marionet van Bill Gates en Clintons, zeggen deze 2 klokkenluiders

who

Foto: ITU Pictures CC BY 2.0

in Buitenland 17 april 2020

Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus is niet veel meer dan een marionet van mensen als Bill Gates en de Clintons. Dat zeggen financieel analisten Larry Doyle en John Moynihan. Het tweetal getuigde voor het Congres over corruptie binnen de Clinton Foundation.

Tedros was eerder minister van Volksgezondheid in Ethiopië, spreker van het Clinton Global Initiative van de Clinton Foudation en bestuursvoorzitter van The Global Fund.

The Global Fund, dat inmiddels 1 miljard dollar heeft geïnvesteerd in de strijd tegen corona, is een ‘onafhankelijke organisatie’ in Genève die in 2002 is opgericht om aids, tuberculose en malaria te bestrijden.

Geplaagd door schandalen

Wat veel mensen niet weten is dat de Clinton Foundation geld ontvangt van The Global Fund, schrijven Doyle en Moynihan.

In de periode dat Tedros bestuursvoorzitter was, werd de organisatie geplaagd door schandalen.

Er zou onder meer fraude zijn gepleegd en geld zijn verduisterd.

De commissie van buitenlandse relaties van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden schrijft in een rapport onder andere dat 67 procent van gelden die bedoeld waren voor de bestrijding van aids in Mauritanië verkeerd besteed is.

Witwassen

The Global Fund en andere ontvangers van geld van The Global Fund – waaronder de overheid van de Dominicaanse Republiek, Rwanda en Lesotho – waren donateur van de Clinton Foundation.

Een klassiek gevalletje witwassen, zeggen Doyle en Moynihan.

Terwijl dit alles gebeurde, was niemand minder dan Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor het geld dat via USAID naar The Global Fund ging, zo blijkt uit documenten die de analisten hebben bestudeerd.

“Als je dus iets hoort van Bill Gates, de WHO of The Global Fund over WHO-leider Tedros en de strijd tegen het coronavirus, denk dan even aan bovenstaande informatie.”


[True Pundit]