Weet jij wat je eet ??

Hallo Trouwe bezoekers.

Ik wil dit graag met jullie delen, het is een stukje van Disclosure tv dat ik gevonden heb. http://www.disclose.tv/news/The_Bad_Seed_The_health_risks_of_genetically_modified_corn/91712.

Je kunt er vele klachten terug halen zelf weet ik dat omdat ik zelf heel oplettend ben met voedsel in verband met mijn allergie en Ziekte van Bechterew.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ziekte_van_Bechterew.

Ik merk het heel goed aan mijn lichaam wat het voedsel doet ,samen met de activatie van de Schumann ,kruiden en vitamine en mineralen kan ik het beter laten stromen zodat ik vele-malen minder last heb. Ik neem voldoende rust omdat de energiepijl een turbulens/wervelwind iets is bij mij maar ook weer teug te leiden is naar vele andere vlakken in het dagelijkse ritme van de dag.

Maar jezelf in acht nemen en met liefde voor jezelf is al een goed goed , zo kun je de grens niet overschrijden. Het geeft mij aan wanneer ik rust nemen moed een d = omdat er moed voor nodig is om in overgave te gaan met jezelf in al wat is en zal zijn,zo blijf je in het moment van het moment en geef je aandacht aan aandacht .Zo kun je handelen naar wat echt nodig is voor jouw en wat voor jouw bedoelt is. We lezen en horen veel tegenwoordig van vele dingen waar we geen weet van hadden en hebben en nu naar de oppervlakte komen omdat er van die moedige mensen zijn die het LUIDEN VAN DE KLOKKEN doen.

Geef hier aandacht aan het gaat voor jezelf en is voor jouw ook bedoelt net zo goed,blijf met 2 benen stevig in Moeder Aarde verankert zodat je stevig staat als een Boom en buigzaam bent als een grassprietje.

Weet dat BEWUSTWORDING vele veranderingen en pijnen ; gewaar worden , beleven en schokkend kan zijn . Maar een schokeffect geeft beweging en RUIMTE. Moeder Aarde en Haar Natuur is hier al mee bezig  WIL JE HET ZIEN dat is de vraag en de keuze is geheel aan jouw. Zo is dat met het eten /Voedsel wat jullie tot je nemen ook zo .

Maar ook de stand van de planeten het Universum is in  beweging en daar reageren wij ook op met zijn alle zelfs de dieren en de planten.

Deze is van Earth Matters een mooi stukje geschreven en uit leg wat ieder begrijpt kinderen heel zeker maar ook onze generatie hahahha.
http://www.earth-matters.nl/26/8142/spiritualiteit/op-29-juli-ster-tetraeder-van-geniale-vernieuwing.html

Lees en geef jezelf info over wat er gaande is in de Wereld om je heen maar ook innerlijk in jezelf dat leid al naar vele antwoorden zodat de vragen op losbaar worden en weg waaien met Vader Wind. Je krijgt Rust en Innerlijke Vrede .

Ik wens je een fijne dag toe in het moment van zijn in ALLES.

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.