weet je nog

Hallo Mensen ,

Even een nieuwtje HERAHLING NIEUWS over Chemtrails oftewel een NHN C

images (3)

 

 

image047

https://www.youtube.com/watch?v=qoBzwxxrifw&feature=player_detailpage

 

Citeer een stukje uit WantToKnow; van 17 mei 2014 door Guidoj.

Nadat er méér dan 70.000 hits op YouTube waren geweest, van het interview van Russ Tanner met Dane Wigington, werd de video, getiteld ‘The Most Important Topic For Everyone In 2013′ van het internet gehaald.. Maar de video kwam vanzelfsprekend terug, de mensen die hem hadden gepost, waren wel meer gewend..! Maar natuurlijk zien we nu de totaaltelling van kijkers niet meer, maar de vraag blijft wel wie dit gedaan heeft bij YouTube en waarom. Bedoelt om mensen te disinformeren?  Om mensen niet te laten zien hoeveel geïnteresseerden er zijn in het onderwerp van Geo-engineering. Het manipuleren van het weer op Aarde, via bijvoorbeeld chemtrails..

Wie is Dane Wigington?
We schreven al eerder een inhoudelijk verhaal over het werk van deze onvolprezen kerel (Kijk daarvoor HIER op de site) Dane Wigington is wetenschapper op het gebied van zonne-energie. Hij heeft gewerkt bij de ‘Bechtel Power Corporation’ en was licentiehouder in Californië en Arizona. Hij houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met onderzoek naar hoe ‘krachten achter de schermen’ officieus bezig zijn constinue klimaat- en geo-engineering-manipulatiepraktijken.

***********

Dat zegt toch genoeg. Maar ja, kijken we wel echt als we naar boven kijken ; o, kijk wat een mooie Haalo daar zal ik eens een foto van maken , jeee, mijn foto wordt door het journaal uit gezonden en de weer-journalisten vinden het prachtig ; ze noemen het zelfs een mooie of practige HAALO,; o, ik ben trots op me zelf dat ik diie heb opgestuurd.

We kennen het toch maar als je op ontDekkingstocht gaat dan kom je op een heel andere weg uit dan je wordt voorgehouden ?? WIL IK DIT WEL WETEN OF NIET !!!!!!!!????

BRON VAN INFO EN ONTDEKKINGS-STOF ;

http://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/chemtrails-en-haarp-eerst-conspiracy-nu-officieel-beleid/

http://www.whyintheworldaretheyspraying.com/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/06/handboek-over-chemtrails-gevonden/

 

So have a nice day love from ;