We zijn allemaal verkocht voor 30 zilverlingen door Rutte.

Hoeveel politici en overheid functionarissen gaan er zo bijlopen, of nemen zij het voorbeeld en de eerste vaccinaties, gaan zij het voorbeeld geven, waar men de bevolking mee wil verplichten?

MK Ultra toepassen om ons gedrag te beïnvloeden middels Angst door leugens, Ab Oosterhout, Jort Kelder en Hugo de Jonge ze hebben allemaal hun mond voorbij gepraat.

Ik zal geen mondkapje dragen, om te demonstreren dat ik me onderwerp aan de NWO ratten. Hoe laaghartig moet je zijn om een bevolking opzettelijk in de angst te zetten, bij mij werkt dit averechts.

Hoe Psychopaat Rutte (Anton Mussert) ons verkocht heeft aan de NWO.

Neem even een teiltje https://www.youtube.com/watch?v=Q7hq6gdPCq0 deze rat heeft een Agenda die niet ons belang dient, heeft ons verkocht voor 30 zilverlingen.

De Mededader van de MH370 / MH17 Genocide draagt graag bij om de Genocide op de bevolking te betalen met ons belastinggeld.

De NWO ging er vanuit dat zij de Great Reset konden doorzetten, wat niet zal gebeuren. Verdere commentaren van mij in het rood.

Global Citizen Awards 2019 van de Atlantic Council

Maandag 23 september 2019

New York, New York

AANKONDIGER:

Dames en heren, welkom op het podium, de inaugurele ontvanger van de Global Citizen Award, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum, professor Klaus Schwab. (Applaus.)

KLAUS SCHWAB:

Beste vrienden, stel je eens een premier voor die, zoals je hebt gezien, zijn fiets meeneemt om naar kantoor te gaan. 

Als hij een grotere afstand moet afleggen, ja, hij heeft een auto, maar het is een 12 jaar oude tweedehands Volvo, en hij rijdt zelf; elke week naar de school gaan, een school van immigrantenkinderen, om wat geschiedenis te leren. 

Waar vind je nog zo’n premier in de wereld? Je vindt het in Nederland, en het is Mark Rutte. (Applaus.) Nederland dat niet bestaat vanaf 13 mei 1940, waar een koningin zonder koninkrijk zij in 2012 de Nederlander bestaat niet.

Mark, je hebt een drievoudige rol. Ten eerste ben je natuurlijk de premier van Nederland. En Nederland, zelfs een klein land, maar nog steeds behorend tot de 20 – niet tot de G-20, maar tot de 20 belangrijkste economieën ter wereld. Omdat voormalig Nederland geïnfiltreerd is voor de Nazi’s uit het politieke partijen kartel.

Maar u speelt al tien jaar een sleutelrol in de politiek van uw land, aangezien u in 2010 tot premier werd benoemd en u zich uiteraard bezighield met zaken en politiek.

Het is beslist niet Rutte zijn land, maar ons land van de berooide bevolking.

Maar je bent ook een solide rots in Europa. Bedankt voor het bieden van een zekere stabiliteit, vooral in een zeer uitdagende tijd voor Europa, waar we de Brexit moeten beheren. Rutte de solide Nazi rots, gaat samen mee ten onder net de vloek die EU heet, want Brexit zal geen geld opleveren voor de NWO Fascisten uit Brussel.

En tot slot mogen we de belangrijke rol die Nederland speelt op het internationale toneel niet onderschatten. Het is inderdaad een toneel, met slechte acteurs.

U bent een van de grote donateurs. Dat is niet waar, de bestolen bevolking betalen de rekening op basis van list en bedrog in een niet bestaand land.

U loopt voorop op het gebied van cyber – van voedselzekerheid, water, geslacht, enzovoort.

Mark Rutte, je bent een heel persoonlijke man. Een NWO Rat ven het zuiverste soort, ten kosten van de misleide bevolking.

En toen ik mijn onderzoek naar jou deed, was het erg moeilijk om gegevens te vinden. 

Maar iemand – het was de voormalige president van het Europees Parlement – zei dat je een coole man bent. Rutte is inderdaad een gewetenloze VVD Nazi.

En ik zei dat u een van de langstzittende politici en premiers in Europa bent, maar een gezaghebbende bron heeft mij verteld dat u waarschijnlijk ook de best uitziende premier van Europa bent. (Gelach.)

Maar veel belangrijker, vooral in onze wereld – veel belangrijker, vooral in onze wereld van vandaag, je bent een principieel man, en ik zou zeggen dat we twee categorieën politici hebben. 

De eerste categorie zijn degenen die worden aangedreven door een radarsysteem, wat betekent dat ze signalen uitzenden en de determinanten van gedrag sturen op basis van de signalen die ze terugkrijgen. 

Maar je bent geen radarman. 

Je bent een kompasman, iemand met duidelijke waarden, die zijn waarden volgt. 

Die duidelijk met een kapot kompas de bevolking beliegen, bestelen en onderdrukken, als een waardig NWO Fascist.

Dus je bent een echte staatsman. Geen zorgen niet lang meer.

Het is dus een grote eer en een genoegen voor mij als eerste inaugurele ontvanger om u namens de Atlantic Council de Global Citizen Award 2019 te overhandigen. (Applaus.) Een prijs waar geen Citizen met normaal verstand zijn toegestaan.

EERSTE MINISTER MARK RUTTE:

Klaus, geachte leden van de Atlantische Raad, dames en heren, heel erg bedankt dat u mij een van de Global Citizens Awards voor 2019 hebt geschonken.

Het is inderdaad een grote eer en een groot voorrecht. Ik verschil niet zoveel van Joe Biden, door veel geld van de bevolking te schenken aan de NWO, ontvang ik graag de $100.000 aan prijzen geld.

Ik moet echter bekennen dat ik eigenlijk een man van gewoonte en traditie ben. 

Om een ​​voorbeeld te geven: ik ben geboren en getogen in Den Haag. 

Ik woon daar nog steeds en ik ben niet van plan ergens anders heen te gaan. (Gelach.) Dat heeft hij niet meer in de hand, hij gaat op vakantie in GITMO.

Dus sommige van mijn beste vrienden hadden het moeilijk om me voor te stellen als een trendsettende wereldburger. 

Maar zoals u opmerkte, professor Schwab – beste Klaus – gaat deze prijs helemaal over het versterken van internationale en vooral trans-Atlantische betrekkingen, en ja, dat gaat mij na aan het hart. 

Het is een fundamentele waarheid dat trans-Atlantische samenwerking ons sterker maakt dan wanneer we uit elkaar zijn, en dat is geen rocket science maar eenvoudig gezond verstand, zoals de wereldgeschiedenis sinds 1945 heeft aangetoond. Van een totaal verkeerde uitleg over de wereldgeschiedenis, zonder een legaal en wettig voormalig Nederland vanaf 13 mei 1940, met een Hitler Kabinet vanaf 18 mei 1940 tot heden.

Misschien wel de belangrijkste les die ik heb geleerd in mijn jaren als premier van een van ‘s werelds meest naar buiten gerichte handelslanden, is dat nationale belangen vaak het beste worden gediend door internationale samenwerking, en dit is waar als het gaat om vrije en eerlijke wereldhandel. 

Het is waar op het gebied van veiligheid en beveiliging, met de NAVO als uitstekend voorbeeld, die de belangen van alle lidstaten dient, inclusief de VS. 

Maar het is ook waar als we kijken naar de SDG’s Sustainable Development Goals of naar het klimaatakkoord van Parijs. 

Wijlen Kofi Annan zei ooit: mij wordt vaak gevraagd wat mensen kunnen doen om een ​​goede wereldburger te worden, en ik antwoordde dat het in uw eigen gemeenschap begint. Zonder de politieke en geld elite.

Dus wat we thuis doen en hoe we in het buitenland opereren, is inderdaad met elkaar verbonden, en als we de juiste dingen op de juiste manier in de juiste volgorde samen doen, kan ineens één plus één oplopen tot drie. Ik kreeg hier applaus in mijn tekst, maar je reageert niet. (Applaus.) Dank je. Thuis spreken we over vrede, en betalen met belastinggeld de terroristen over de wereld, om juist de wereld te destabiliseren om het NWO fascisme af te dwingen op kosten van de bevolking.

Nu is het bijna een cliché om te zeggen dat de mondiale machtsverhoudingen snel veranderen. Maar dat is het probleem met clichés. Ze zijn waar en we hebben te maken met die realiteit. Realiteit is dat kort hierna het Corona plan losgelaten werd op de wereldbevolking, om de Great Reset af te dwingen.

We hebben te maken met een politiek virus, dat snel zal verdwijnen als de vaccinatie door Trump is toegediend.

Europa is nog altijd bezet gebied tot het moment van een vredesverdrag er is.

Toen ik afgelopen juli te gast was bij deze grote Atlantische Raad in Washington, had ik de gelegenheid om uitvoerig over hem te spreken. 

En mijn belangrijkste boodschap blijft dat het in de wereld van vandaag in ons eigen belang en in ons gemeenschappelijk belang is om de trans-Atlantische band sterk en levendig te houden, omdat we elkaar nodig hebben om onze democratische en vrije samenlevingen te beschermen, om vrije en eerlijke wereldhandel te beschermen en te versterken. De NWO is beslist niet democratisch, maar een fascistisch gedrogt om de bevolking tot slaaf te maken van de elite.

En last but not least, om het naoorlogse multilaterale systeem weer geschikt te maken voor het beoogde doel.  

Omdat de VN, die deze week hier in New York bijeenkwamen, maar ook de NAVO en de WTO allemaal gebaseerd waren op de principes van een bipolaire wereld, een tijd waarin er duidelijke grenzen waren tussen Oost en West en tussen een eerste en een derde wereld. 

En sindsdien is de realiteit veranderd. 

Maar het onderliggende systeem is niet geëvolueerd om bij te blijven. 

En dat veroorzaakt problemen met de wrijving. 

Tegenwoordig leven we in een multipolaire en vluchtige wereld, een wereld van wisselende coalities. 

Het is aan ons, de verantwoordelijke politici van vandaag, om ervoor te zorgen dat we op deze nieuwe realiteit reageren door alle noodzakelijke veranderingen en verbeteringen aan te brengen, maar zonder de baby met het badwater weg te gooien. Het nieuwe normaal, op trans humanitaire basis, we veranderen de bevolking is hersenloze schepsels middels de vaccinaties.

En ik denk dat dit een van de belangrijkste taken is waarmee we in de hele Atlantische regio worden geconfronteerd.  

Dames en heren, toen ik hoorde dat de Atlantische Raad zo vriendelijk was geweest om van mij een wereldburger te maken, en dat de ceremonie op Wall Street zou plaatsvinden, gingen mijn gedachten onmiddellijk uit naar de Nederlandse vrouwen wiens naam is gegraveerd in een 9/11 monument slechts een paar blokken hier vandaan. Wereldburger, Wall Street, 9/11, alles Deep State agenda en aanslagen.

Ingeborg Lariby was pas 42 jaar oud toen ze stierf op die gruwelijke dag die een tijdperk opnieuw vorm gaf. 

Ze was echt een wereldburger, geboren uit Nederlandse ouders, bouwde hier in New York een leven op, met vrienden over de hele wereld. 

In haar overlijdensbericht in The New York Times werd ze welsprekend omschreven als geboren in Nederland, burger van overal. Walgelijk hoe Psychopaat Rutte zich zelf als een gevoelsmens wil profileren terwijl de MH17 zijn eigen 9/11 is.

Het is een gedachte die ons allemaal zou moeten aanspreken, want waar we ook vandaan komen, we hebben allemaal baat bij een internationale kijk en een open geest. 

En dus zie ik deze eer niet als een levenslange prestatie, of een prijs voor het leven, maar als een aanmoedigingsprijs. Dank je. (Applaus.) Rutte, je gaat geholpen worden, we moedigen het medisch team van Trump aan om de ziekte bij ons weg te halen.

De Krijgswet is over de hele wereld van toepassing waar de Deep State zich bevind.

We zijn nu in afwachting van het verwijderen van de Dutch Deep State ratten.

De bevrijding van de NWO dictatuur kan voor 24 December een feit zijn.

Het US Leger is reeds in actie en heeft in Europa veel personen en politie gearresteerd of geëxecuteerd om de Europese bevolking te bevrijden.

We moeten ons voorbereiden voor het inrichten van de nieuwe Bataafse rechtsstaat.

De slappen pleidooien van W Van Haga benoemen nooit de bron van onze ellende, namelijk het ontbreken van een legitieme rechtsstaat.

Hoe gaan we verantwoord en eerlijk om met de vraagstukken die ons door de schoften politiek zijn opgedrongen.

Ter vervanging van de huidige controlesysteem, politiek en ambtenarij.

De Nieuwe rechtsstaat zal Bottom Up gaan werken, en de agenda uitvoeren die de bevolking via een referendum beslist.

Een op te richten planbureau zal de voorstellen voor referendum uitwerken en aan de bevolking voorleggen.

Dit is lokaal en regionaal gebonden, en hoeft niet geheel nationaal overgenomen te worden.

Ambtenaren van alle ministeries, rechtspraak, en de politiek, burgemeesters worden per direct ontslagen door het hele land.

Leger en politie personeel en diensten leggen een eed af op de nieuwe grondwet en de bevolking, nooit meer de belangen van NGO, Oligarchen, of regeringsbelangen vertegenwoordigen, enkel de belangen van de bevolking verdedigen.

Leger, Politie, opsporingsdiensten hebben een defensieve taak enkel en alleen voor de Bataafse Republiek, geen uitzendingen meer naar het buitenland om daar deel te nemen aan vijandigheden.

Door het vervallen van het schengenverdrag en EU, worden grenzen weer gecontroleerd en bewaakt.

Een tijdelijke Remigratie project, zorgt dat alle migranten uit verschillende culturen weer terug naar hun herkomst land gaan, met een stimulatie premie van €100.000 per gezin, plus € 10.000 per gezinslid.

Daar er geen oorlogen meer zijn, krijgen deze mensen een basisinkomen in hun eigen oorsprong land en cultuur.

Alle gevangenen voor lichte vergrijpen, worden vrijgelaten, mochten hier vreemde culturen tussen zitten gaan ook zij terug naar land van herkomst met een vertrekpremie van € 100.000 per persoon, om in hun thuisland of eigen cultuur een nieuwe start te kunnen maken.

Islamitische gebedshuizen, kunnen niet meer als ontmoetingscentrum voor Sallafisten daar Europa geen Islamisme cultuur heeft, en ook niet zal promoten of toestaan.

Het is ondenkbaar dat Joods/christelijke gemeenschappen in Moslimlanden hun cultuur gaan opdringen aan de bevolking daar, dus op basis van respect voor elkaar kunnen we dit beter scheiden.

Moslims, die geïntegreerd zijn en gewoon in onze samenleving functioneren horen bij onze samenleving als eerlijke ondernemer, werknemer, dienstverlener zolang er geen Islamisme dwang agenda wordt gehanteerd om de bevolking van de Bataafse Republiek te willen domineren, de doelstelling is geen parallel gemeenschap maar een saamhorige gemeenschap samen te vormen.

Er zijn zoveel dingen die we nog niet weten, maar samen in de nieuwe toekomst samen gaan leren, om elkaar beter te leren begrijpen en respecteren.

Dubbele nationaliteit zal niet meer toegestaan zijn, daar er ook een ongewenste verschillende loyaliteit gehanteerd wordt, geen verdeel en heers politiek meer die uit het verleden.

Mensen die uit andere culturen hier zijn en willen blijven zullen moeten kiezen voor hun nationaliteit, om in de samenleving gelijke rechten en plichten adopteren volgend de normen en waarden van onze cultuur.

Het opzettelijk haar en nijd onder de verschillende bevolkingsgroepen zaaien, zal niet meer getolereerd worden, daar we allemaal slachtoffer zijn van een vervelend verleden, er zal tijd nodig hebben om de wonden te laten genezen.

Religie is van oudsher een middel geweest om verschil te creëren en mensen tegen elkaar op te zetten, wel hebben ze de zelfde oorsprong bron van de universum GOD die ons allen geschapen heeft.

De komende events gaan ons inzicht geven om onze geschiedenis als mens te begrijpen en te zien dat we opzettelijk tegen elkaar opgezet zijn, om de macht van kwade entiteiten te versterken om hun macht te behouden.

Enkel en alleen kunnen nieuwe overheidstaken uitgevoerd worden door de rechtmatige erfgenamen van de Bataafse Republiek.

Er gaan door het hele land nieuwe documenten uitgegeven worden van Paspoorten, Rijbewijzen, vergunningen, eigendomspapieren, etc.

Dit alles zal niet binnen 3 maanden verwezenlijkt zijn, vandaar dat er een interim regering zal komen om als werkgroep de transitie mee vorm te geven als overgangssituatie.

Diverse lopende projecten aan infrastructuur zullen gewoon doorgaan en door de nieuwe Bataafse Republiek overgenomen worden.

Daar er geldmiddelen voldoende zijn gaan we in de transitie periode van 5 jaar geen enkele belasting heffen om de economie te stimuleren.

Gezondheidszorg en energie is gratis, en zal worden vergoed.

Voedsel productie projecten, waar gezonde voeding gratis aan de bevolking wordt uitgedeeld, dit alles om inflatie en hebzucht te voorkomen.

We hebben meer besteedbaar inkomen met veel lageren levensonderhoud kosten.

Het is de bedoeling, dat we onze vlaggen van staten met elkaar gaan uitwisselen om elkaar als soevereine staat te erkennen.

Gezocht 440 Bestuurders voor verschillende functies binnen de Bataafse Republiek, er zal nooit meer een top down bestuur de bevolking dicteren.

Functie eisen: bestuurlijke ervaring (bedrijfsleven), goede communicatie vaardigheden in Nederlands, Duits, Engels in spraak en schrift, geen binding met oude politieke partijen, verantwoordbewust, leidinggevende kwaliteiten, taken uitvoeren die de bevolking via referendum vraagt / opdraagt.

Juist de ondernemers die opzettelijk door de Cabal zijn vernietigd hebben de ervaring uit de praktijk om een eerlijke staat mee vorm te geven in de uitvoering.

De voorgestelde aantallen van personeel in het landsbestuur en dienstverbanden zijn flexibel, niemand heeft een vrijbrief om bij niet functioneren zijn baan voor onbeperkte tijd te behouden.

Als iemand niet voldoet, zal hij of zij uit zijn functie gezet worden en direct vervangen worden. 

Gezocht 2100 Juristen die als Rechter een volkstribunaal willen leiden, aanklagen en verdedigen.

Gezocht 8.520 Juryleden voor rechtsspraak via gewoonte recht Volkstribunaal.

Zij bewaken ook de nieuwe grondwet en de uitvoering hiervan.

Gezocht 3000 grensbewaking personeel.

Gezocht 1200 administratieve krachten voor diverse functie als overheid ondersteuning op diverse onderdelen en diensten.

Gezocht 3000 leerkrachten voor kennis en vakkennis overdracht, om mensen bij of om te scholen na het verliezen van hun baan in de oude overheid.

Niemand hoef bezorgd te zijn voor een inkomen, daar er een Basis inkomen zal zijn ongeacht of men een baan heeft.

Uurloon voor een baan staat tot nu op € 12 netto, deze kan wijzigen naar een hoger bedrag.

Functies van 24/7 diensten voor verantwoordelijke taken wijken daarom af van reguliere banen en uurloon.

Als we met zijn allen in een bedrijf in dienst zijn, zal er onderlinge opdrachten een uren verrekeningen komen, waardoor in de toekomst de belastingafdrachten veel lager zullen zijn.

Alles wat normaal door de betaalde belastinggelden gefinancierd zou worden, kan planmatig op project basis uitgevoerd worden.

Nieuws,

Een eerlijke niet politiek correcte berichtgeving waar de ontvanger van het nieuws zijn eigen beeld kan vormen zonder een valse propaganda of mening opgedrongen te krijgen.

Rechtssysteem,

Met de transitie en implementatie van GESARA zal de noodzaak zijn om het rechtssysteem te hervormen en er behoefte zijn om dit ook duidelijk te maken, dat het recht niet selectief toegepast kan worden enkel voor de bevolking waarbij machthebber zich boven de wet plaatsen. Er zal een nieuwe grondwet komen met daarbij behoren de uitvoerige wetgeving die wereldwijd van toepassing zal zijn.

Dit is mede noodzakelijk om de corruptie aan het licht te brengen en in de toekomst uit te sluiten.

De bevolking gaat zijn rechten terug krijgen en zelfbeschikking opeist, om niet meer door valse profeten een valselijke agenda voor de Elite te dienen.

Geld,

Het is een geïndoctrineerde frictie waar we in zijn gaan geloven.

Juist door een overvloed aan geld zal het hebben van geld veel minder belangrijk worden, waardoor we in de toekomst zonder geld kunnen functioneren.

Daar het oude geldsysteem een bedrog was, zouden de banken al de betaalde gelden aan de bevolking terug moeten betalen, inclusief de rente over rente die zij hanteren.

Dan zijn gelijk alle banken failliet omdat men geen waarde heeft om terug te betalen.

De waarde is de arbeid die de bevolking heeft gepresteerd en op een listige manier is onteigend door sluwe parasieten.

Gezond goud gedekt geld, en de beschikbaarheid ten dienste van de hele mensheid, zal bijdragen tot een eerlijke verdeling en persoonlijke ontwikkeling, de competitie uit winstbejag van multinationals vervangen om persoonlijke economische bloei voor iedereen mogelijk te maken.

Het in de toekomst verslaan van de ontwikkelingen en het bewust worden dat geld enkel het middel is om een doel te bereiken, zal geld in de toekomst wellicht overbodig maken, waardoor de wereldbevolking geheel uit een geld gedreven systeem zal komen.

Economie,

Deze zal geheel veranderen in de toekomst, daar een toekomstig basisinkomen de mensheid de beperking wegneemt door buitensluiting aan de maatschappij.

Vele Banen zullen door automatisering verdwijnen waar er ruimte komt en tijd komt voor persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.

Daar dat mensen meer inkomen hebben en een baan kunnen nemen, zullen ze instaat zijn ook te kunnen leven en te consumeren van de nieuwe milieu vriendelijke producten.

Het is niet nodig om een onbeperkte economische groei na te streven die ten kosten gaat van ons leefmilieu.

Geluk en gezondheid gaan zwaarder wegen als het valse streven naar rijkdom door het uitbuiten van onze grondstoffen.

Educatie,

Het leersysteem dat door de WHO is ingevoerd, zal hervormd moeten worden, kinderen moeten weer zelf kunnen ontdekken en hun fantasie de ruimte moeten geven voor hun eigen verlangen en behoefte in te kunnen vullen.

Waarbij online studie met ouderlijke begeleiding een eigen tempo van talent ontplooiing met meer persoonlijke vrijheid de creativiteit zal stimuleren.

Studiegenoten met een vertraging geen kunnen geen verstoring voor anderen zijn daar ieder zijn eigen leer tempo kan hanteren.

Om creatieve handvaardigheden te stimuleren kunnen mensen ambachten en kunst gaan studeren, om hun eigen latent vermogen tot bloei te laten komen, en zo geluk vinden op ieders haalbaar niveau.

Gezin,

Het door de transitie geboden mogelijkheden zullen een zeer positief effect hebben op het gezin, waardoor de kernwaarde van het gezin zal herstellen, omdat het inkomen probleem om te overleven zal komen te vervallen.

Een vrouw heeft weer een eerlijke kans om een moeder voor haar gezin te zijn zonder de zorgen, door een carrière in op winst bejag in een overbodige betaalde baan.

Daar geluk niet te koop is maar wel te beleven in de vrijheid en het totaal geluk in voorspoed voor en van het hele gezin.

Ouders komen weer centraal te staan en geven weer een goed voorbeeld en levens ervaring door aan hun kinderen, waarbij het Gezin de hoeksteen van de samenleving in ere hersteld zal worden.

Gezondheid,

De berichtgeving over gezond leven en blijven, door sport, voeding, en genezing, waarbij alle aspecten eerlijk verslagen moeten worden, om misleiding door belangengroepen als Big Pharma geen kans meer te geven om de mensheid te vergiftigen voor hun commerciële doeleinden.

Het einde van ziekte moet hier centraal staan, waarbij vaccinaties niet meer getolereerd worden als ze niet bijdragen aan de gezondheid van de wereldbevolking.

Alle schadelijke kwakzalverij zal uitgebannen moeten worden die enkel commerciële belangen dienen en de volksgezondheid ondermijnen.

Door het beschikbaar stellen van Med Bed, gaat de hele medische zorg en compleet anders uitzien, waardoor er geen ziekenhuizen meer zijn zoals we ze nu kennen.

Sport,

Is een mooi instrument voor persoonlijke en team prestaties, waar echter door reclame en overgewaardeerde betalingen de sport onterecht verheven is naar een valse illusie en overmoedige die prestatie drang tot een psychische schijnwerkelijkheid hebben gemaakt.

Milieu,

Het verslaan van eerlijke berichtgeving over het milieu, waarbij we geen klimaat leugen gaan ondersteunen maar bespreken op basis van harde feiten en de oplossingen om het milieu te herstellen waar opzettelijk door commerciële belangen een aanslag is gepleegd door de eerdere overheden en machtselite.

Het terug dringen van onnodige schadelijke verpakkingen, en bevorderen van milieu bewuste toepassingen, waken over de gezondheid van onze leefomgeving en het wegnemen van gevaarlijke stoffen en stralingen die een gevaar zijn voor de volksgezondheid.

Schoon water projecten en technieken in de voedsel en energie productie van de toekomst.

Wetenschappen en Techniek,

Het verslaan van vorderingen van nieuwe technieken en voortgang van de wetenschap door het vrijgeven van verborgen technieken en patenten die vrijgegeven gaan worden, om de wereld bevolking naar een hogere welvaart en bewustzijn te brengen.

Energie,

De voortgang verslaan in de ontwikkeling voor schone en gratis energie voor de wereldbevolking, waardoor veel nieuwe mogelijkheden in de toekomst mogelijk gaan worden.

Het mobiliteit probleem en het afbouwen van aardolie en gas gebruik door nieuwe energie bronnen die er gaan komen.

Amusement,

In de zender programmering zullen mogelijkheden komen om talenten een kans te geven op muzikaal, theater, toneel, en overige vaardigheden voor individueel en groep talenten die een bijdrage leveren aan ontspanning zonder misbruik van talenten toe te staan.

Transitie Projecten Nieuws,

Deze rubriek zal de voortgang van wereld transitie over de hele wereld gaan belichten, om zo kennis en project informatie met elkaar te delen.

Land of locatie gebonden omstandigheden kunnen verschillende oplossingen van projecten vereisen.

De kennisoverdracht over voedsel productie en water management voor de toekomst in combinatie met werkgelegenheid, en studie mogelijkheden staan hier centraal.

Het verbinden van kennis levert een potentie om gezamenlijke probleem oplossingen en onderzoeken te doen voor de toekomst.

Kunst & Hobby,

Door de bevrijding van dwang voor een bestaansrecht gaan latent vermogen een kans krijgen zich vrijelijk te ontwikkelen, wat bijdraagt aan geluk en voldoening in creatie en scheppingsdrang.

Veiligheid risico beperking en dekking.

Persoonlijke veiligheid voor diverse risico die in het leven kunnen plaatsvinden.

Van arbeidsrisico en fouten in producten of bediening, hiervoor is een bewust wording van risico calculatie als basis vaardigheid in de vorm van een opleiding gewenst.

Risico dekking voor onverwachte schade aan eigen of andermans eigendom zijn gratis verzekerd op basis van een beoordeling en eigen bijdrage per geval.

Misbruik zal ontmoedigd worden door het terug betalen van de volledige schade.

Vertrouwen herstellen.

We moeten de moed hebben om elkaars vertrouwen weer te winnen en herstellen.

Als we beseffen dat we niet meer hoeven presteren om te leven of overleven, is er geen rede om een ander te schaden uit eigen overlevingsdrang of poging tot oplichting.

Door elkaar in de waarde te laten en te helpen, zal ook het vertrouwen weer herstellen om een basis voor een gezonde leefomgeving te creëren.

Door het zelfbeschikkingsrecht op te eisen kan een misdadige Cabal overheid nooit meer macht over mensen krijgen.

We gaan leren hoe we een veel sterkere verbondenheid met elkaar gaan krijgen door een humane omgang met elkaar, je kan het ook respect of liefde voor elkaar benoemen.

Juist door zelf verantwoordelijkheid te nemen, is misbruik voor anderen zoals ik het verleden de regering geeft gedaan niet meer mogelijk, door zelfbeschikking.

Artsen voor Waarheid: Voorbereiding aanklacht tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus

De Stichting Artsen voor Waarheid heeft een Kennisgeving van aansprakelijkheid en strafbaarstelling bij de “premier” en zijn twee ministers op de deurmat laten vallen.

Het onzalige wanbeleid ten aanzien van de “coronacrisis” wordt nauwkeurig beschreven en laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Het is een eerste stap. Onschendbaarheid of rechtsimmuniteit kunnen genoemde personen niet langer uit de wind houden, omdat duidelijk is dat ALLE wetten zijn overtreden. Buitengewoon strafbaar is de collaboratie met vreemde mogendheden, waartoe de EU en zelfs het Vaticaan kan worden gerekend.

Om even een paar wetsartikelen aan te halen en te laten zien waar de “regering” mee bezig is, niet namens het volk, maar namens een onbekende opdrachtgever, citeren wij:

Artikelen uit het Wetboek van Strafrecht

Terrorisme: hij die bewust en systematisch vrees aanwakkert en tegen de veiligheid van de staat in handelt.

Vreemde heerschappij: hij die voorbereidingen treft, handelt of samenspant met derden met het oogmerk het Rijk of een gedeelte daarvan onder vreemde heerschappij te brengen.

Vijandelijkheden door buitenlandse mogendheden: hij die in verbinding is getreden met een of meer buitenlandse mogendheden, met het oogmerk om tot vijandelijkheden jegens de staat te komen, dat voor te bereiden en daar hulp en ondersteuning voor te geven.

Rechtshandelingen: hij die rechtshandelingen pleegt ter voorbereiding van beschreven misdrijf.

Dat is land- en hoogverraad en daarop staat in een militaire noodtoestand de doodstraf.

De inventarisatie van alle misdaden is goed samengevat, enkel ontbreekt het aan een eerlijke rechtsspraak waardoor deze rechtszaak pas gedaan kan worden als het huidige corrupte systeem weg is.

Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden

1 Kennisgeving van aansprakelijkheid, tevens strafbaarstelling ‘s-Hertogenbosch, 10 december 2020 Aan Mark Rutte in persoon, geboren te Den Haag op 14 februari 1967, alsmede in uw hoedanigheid van minister van Algemene Zaken.

Het is onacceptabel wat er in ons land gebeurt onder het voorwendsel van COVID-19.

Via deze weg en op basis van onderstaande onderbouwing stel ik u hierbij persoonlijk en ambtelijk aansprakelijk voor het door u leiding geven aan en uw betrokkenheid bij meervoudige misdaden tegen de menselijkheid.

Bij deze verzoek ik u en zo nodig vorder ik hierbij van u, dat u per direct uw functie van minister van Algemene Zaken en volksvertegenwoordiger neerlegt, dan wel uw medeplichtigheid aan het plegen van meervoudige misdaden tegen mij en ons volk per direct staakt.

Ik doe mijn dringend verzoek, dan wel mijn vordering aan u om mijzelf, mijn kinderen en het gehele Nederlandse volk in bescherming te nemen.

Geen van de onder uw leiding en eindverantwoordelijkheid ingevoerde corona maatregelen hebben een wetenschappelijke, medische, juridische en/of feitelijke basis.

De maatregelen zijn bovendien nietig, dan wel onwettig omdat enig mandaat ontbreekt en ze allen in strijd zijn met de absolute en klassieke grondrechten, de fundamentele vrijheden van de mens en de onvervreemdbare universele rechten van de mens.

U creëert bewust en intentioneel angst, stress en verdeeldheid onder de Nederlandse bevolking op basis van constante propaganda.

U staat werkzame medicatie tegen het ‘covid-19’ ziektebeeld niet toe en laat protocollen en maatregelen toepassen die schadelijk zijn.

U laat ons volk potentieel schadelijke mondkapjes dragen met louter en exclusief gedragsbeïnvloeding als doel.

Ik kan dit niet anders kwalificeren dan psychopathisch en misdadig.

Zowel de mentale, de fysieke, de sociale als de economische gezondheid en positie van de mensen in dit land worden door de, onder uw leiding getroffen maatregelen, feitelijk vernietigd.

Daar bent u persoonlijk en ambtelijk mede aansprakelijk voor en dit dient per direct te stoppen.

Onderbouwing Reeds sinds het begin van de door de WHO uitgeroepen corona crisis onthoudt u het Nederlandse volk op systematische wijze medisch feitelijke en wetenschappelijk relevante informatie.

U negeert de door medisch en juridisch specialisten geschreven brandbrieven, burgerpetities en vele individuele en collectieve pogingen om u en uw mede volksvertegenwoordigers te informeren over de medisch wetenschappelijke context* (zie hieronder) waarin de corona maatregelen gezien en beoordeeld dienen te worden.

U blijft uw wetenschappelijk ondeugdelijke en onrechtmatige beleid doorvoeren zonder het Nederlandse volk in te lichten over de schadelijkheid ervan. In opdracht van een vreemde heerschappij en/of invloed intensiveert u zelfs de in basis onrechtmatige corona maatregelen en laat u deze via lagere organen uitvoeren en steeds dwingender en stringenter handhaven. *

Medisch wetenschappelijke context: Het bij wet geregelde voorzorgsprincipe dient ter borging van de veiligheid en de gezondheid van onze kinderen, onze kwetsbare ouderen en alle overige leden van onze bevolking.

U verzaakt uw plicht dit voorzorgsprincipe toe te (laten) passen daar u in opdracht van een vreemde heerschappij de bevolking afstand van elkaar wilt laten houden,

in toenemende mate potentieel schadelijke niet-medische mondkapjes (niet CE gekeurde veiligheidsmiddelen) wilt laten dragen, onze handen ’stuk’ wilt laten wassen en ons wilt laten inenten met een experimenteel, en potentieel DNA modificerend ‘corona vaccin’ Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 2 op basis van onrechtmatig als besmettingen gepresenteerde positieve RT-PCR uitslagen, terwijl u op de hoogte bent of zou moeten zijn van de volgende belangrijke medische feiten:

1) Het Sars-Cov-2 virus, de vermeende verwekker van het Covid-19 ziektebeeld, is tot op heden niet geïsoleerd uit een menselijke patiënt (dood of levend).

2) De Koch Postulaten, ook wel de gouden standaard bij het identificeren van een besmettelijke infectieziekte zijn geheel niet doorlopen bij het bepalen van de oorzaak van het Covid-19 ziektebeeld. Het verband tussen ziektebeeld en ziekteverwekker is dus nog niet aangetoond.

3) De RT-PCR test zegt niets en kan niets zeggen over zgn. sars-cov-2 besmettingen of aantallen daarvan, daar:

a) Een RT-PCR test niet geschikt is als instrument om een infectie te detecteren daar zij in beginsel geen onderscheid maakt tussen een actieve dan wel een inactieve infectie.

b) De RT-PCR test positief kan uitslaan op de aanwezigheid van RNA afkomstig van diverse pathogenen, viraal of bacterieel en/of van menseigen RNA (Chromosoom 8; bron WHO).

Een positieve RT-PCR uitslag kan daarmee het resultaat zijn van een drie maanden geleden doorlopen bacteriële of andere dan Sars-Cov-2 virale infectie.

c) Het huidige aantal amplificatie cycli (tot wel 40-45) van het geteste RNA materiaal ver boven de wetenschappelijk relevante grens van 25-29 cycli ligt waardoor tot 94% vals positieve testen worden gecreëerd.

De rest is vals negatief (zie 1 en 2). Bron: Drosten RT-PCR retraction paper van moleculair geneticus Peter Borger e.a.

4) Het klinische beeld in deze is – zeker bij een niet geïdentificeerde ziekteverwekker van het ‘Covid-19’ ziektebeeld – van veel groter belang. Diverse artsen uit de frontlinie maken melding van een ziektebeeld dat overeenkomt met symptomen zoals we die zien bij hoogteziekte, wat geen initiële longaandoening is maar een gebrek aan zuurstoftransport door het lichaam wat resulteert in vochtophoping in de longen.

Actieve beademing in deze is schadelijk en potentieel levensbedreigend.

Daarnaast blijkt uit covid-19- autopsies uit Italië, Portugal en Ierland dat in de aderen van overleden patiënten verhoogde aantallen bloedstolsels aanwezig waren.

Een beeld dat niet goed te plaatsen is bij het klinische beeld van een virale infectie.

5) Het sars-cov-2 virus staat ten onrechte in groep A en B besmettelijke infectieziekten.

Daarmee wordt het vermeende sars-cov-2 even dodelijk geacht als Ebola (met een IFR tot wel 50%) terwijl prof. Dr. John P.A. Ioannidis op 16 oktober 2020 via het publicatiekanaal van de WHO het rapport van zijn wereldwijde onderzoek heeft gepubliceerd met de conclusie dat de IFR (de sterftekans) voor het vermeende sars-cov2 virus 0,05% betreft voor personen tot 70 jaar en 0,23% voor de gemiddelde populatie.

Dit betekent dat de gemiddelde overlevingskans 99,77% is.

Overigens is het feit dat corona aan groep A is toegevoegd de reden dat Nederland gebonden is zich, door een wetswijziging binnen de Wet Publieke Gezondheid in 2008, onder het – huidig onrechtmatige – mandaat van de WHO te scharen.

6) Wetenschappelijk onderzoek en nationale en internationale statistiek laten zien dat er geen correlatie is tussen positieve testuitslagen en de ziekenhuiscijfers /sterftecijfers.

Mortuaria in Europa rapporteren daarbij een 20% lagere mortaliteit en de cijfers van het RIVM laten zien dat er geen sprake is van oversterfte.

7) Wereldwijd onderzoek en klinische studies naar de (preventieve) werking van HCQ in combinatie met zink in de juiste dosering blijkt zeer effectief en veilig toe te passen en draagt bij aan het voorkomen van ziekenhuisopname van patiënten.

Terwijl uw regering vaart op een inmiddels weer ingetrokken fraudulent onderzoek (gepubliceerd in het medisch tijdschrift The Lancet) waarin zink niet werd toegevoegd aan het behandelprotocol en schadelijk hoge doseringen werden gebruikt in een te late fase van het ziektebeeld.

8) Het dragen van mondkapjes leidt tot een verhoging van CO2 in het bloed.

Dit kan een verregaande invloed hebben op de pH met hypoventilatie tot gevolg.

Tevens kunnen in de longen, het lichaam en mond bacteriële en schimmelinfecties ontstaan door langdurig (en onjuist) gebruik van mondkapjes. CO2 ophoping en O2 tekort kan leiden tot neurologische schade in de hersenen met symptomen als Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 3 duizeligheid, hoofdpijn in milde vorm en coma en zelfs de dood in ernstige gevallen. In het bijzonder bij kinderen, jong volwassenen, bejaarden en mensen met onderliggende aandoeningen.

9) Daarnaast leidt het dragen van mondkapjes tot een stoornis in de sociaal-emotionele ontwikkeling van babies, (jonge) kinderen en jong volwassenen daar de werking van spiegelneurononen verhinderd wordt omdat gezichtsuitdrukkingen niet langer zichtbaar zijn vanwege het dragen van mondkapjes.

10) Door de genetisch modificerende aard van het door u gepropageerde m-RNA ‘corona’ inentingsserum kan het DNA van de geïnjecteerde personen voor altijd en op onvoorspelbare wijze genetisch worden ‘aangepast’.

Deze genetische wijziging van ons DNA kan mogelijk over generaties doorgegeven worden.

Een dergelijk vaccin is nog nooit eerder gemaakt.

Toch acht u het niet nodig om dierproeven vooraf te laten gaan aan proeven met mensen en vindt u het niet nodig om studie te laten doen naar lange termijn effecten van het vaccin.

Terwijl inmiddels bekend is dat het vaccin nu al minimaal 20 ernstige (bij)werkingen laat zien (bron: FDA).

Bij een deel van de personen die het vaccin reeds toegediend kregen zijn ernstige (bij)werkingen opgetreden zoals ontsteking aan het ruggenmerg, gezichtsverlammingen en zelfs de dood.

11) Vanuit het voorzorgsbeginsel dient u en uw regering rekening te houden met de proportionaliteit van de door u ingestelde corona maatregelen.

Dit is niet gebeurt en gebeurt nog steeds niet terwijl het evident en onomstotelijk is dat er veel meer levensjaren van burgers verloren zullen gaan dan er gered worden, door:

a) Uitgestelde medische behandelingen van reguliere patiënten.

Urgente operaties worden vooruitgeschoven en kritieke diagnoses worden gemist. Alleen al vanwege de ‘eerste golf’ waren het er meer dan 700.000.

b) De psychische en fysieke schade die optreedt vanwege de door corona maatregelen veroorzaakte faillissementen en verlies van banen.

De enorme stress die dit met zich meebrengt voor duizenden landgenoten leidt onherroepelijk tot een verminderde weerstand zowel fysiek als mentaal en resulteert in echtscheidingen, zelfmoorden, huiselijk geweld en mishandelingen.

c) De vereenzaming Men kan zich derhalve terdege afvragen waarom u zo sterk inzet op het laten inenten van de gehele bevolking.

Bovenstaande maakt tevens duidelijk dat er geen sprake kan zijn van ´informed consent´ van zowel de arts dan wel de toediener van de inenting als de ontvanger ervan, waarbij beiden deugdelijk geïnformeerd zijn omtrent de voordelen en de mogelijke risico’s en gevolgen van de inenting.

Ik stel u hiervoor persoonlijk aansprakelijk als mens en in uw rol van hoogste ambtelijke verantwoordelijke voor alle corona maatregelen.

U verzaakt de bevolking en de artsen die de inentingen zullen moeten toedienen namelijk te (laten) informeren over de daadwerkelijke aard, het nut, de werking, de exacte samenstelling, de risico’s en de mogelijke gevolgen van het experimentele en potentieel uiterst gevaarlijke corona m-RNA vaccin.

Zeker met de huidige kennis over mogelijke ernstige bijwerkingen.

Onder uw toeziend oog en uitvoerende leiding worden artsen derhalve verhinderd een werkelijk informed consent toe te kunnen passen en te acteren naar de door hen afgelegde Eed van Hippocrates, waarin ze beloofd hebben niet meer schade dan goed te zullen toebrengen.

Ze zijn immers zelf niet op de hoogte van de grote risico’s en de mogelijke gevolgen van het toedienen van het corona vaccin.

U verzaakt het Nederlandse volk voorts deugdelijk inhoudelijk voor te lichten, op zo’n manier dat de relevantie en de implicaties duidelijk worden m.b.t.:

12) Het feit dat er geen wetenschappelijke onderbouwing is voor de genomen corona maatregelen Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 4

13) Het feit dat het sars-cov-2/corona vaccin die naam feitelijk niet kan dragen daar de pathogeen niet geïdentificeerd is uit een patiënt en de Koch postulaten niet zijn doorlopen. Zie pag. 2 nummers 1) en 2).

De informatie over de RNA sequentie komt uit een database en is van sars-mers.

14) Het feit dat de met het corona m-RNA vaccin geïnjecteerde persoon volgens de huidige patentwetgeving juridisch zijn lichaam mogelijk in eigendom zal hebben overgedragen aan de patenthouder van de in het serum aanwezige Lipid Nanoparticles.

De U.B.O. (eigenaar) van het patent is Microsoft Technology Licensing, LLC.

15) Het feit dat het hoofd van Pfizer Research, Dr. M. Yeadon, onlangs aankondigde dat het corona mRNA vaccin steriliserend voor vrouwen kan zijn.

Dr. W. Wodarg en Dr. M. Yeadon hebben vervolgens op 2 december jl. hun claim ingediend bij het Europese Geneesmiddelen Agentschap in Amsterdam om de veiligheid van het zgn. mRNA corona vaccin te laten onderzoeken.

16) Het feit dat de uitbraak van de zgn. sars-cov-2 pandemie reeds in 2017 is voorbereid. Sars-cov-2 RT-PCR testen werden reeds in 2017 verkocht.

De vraag die zich derhalve opdringt betreft dan ook waar deze test op gestoeld was daar dit ‘killer’ virus een in 2019 nieuw ontdekt virus zou betreffen, welke dus tot op heden niet is geïdentificeerd in een menselijke patiënt.

Het patent van de RT-PCR COVID-19 testkit is in 2015 geregistreerd op naam van Richard A. Rothschild.

17) Het feit dat aan het corona inentingsserum Lipid nanoparticle (LNP) is toegevoegd, welke op 20 juni 2019 is gepatenteerd door Microsoft Technology Licensing, LLC en op 26 maart 2020 is gepubliceerd met patentnummer WO/2020/060606.

U verzaakt het volk daarbij te informeren dat door het toegevoegde vet (Lipid) de nanoparticle (LNP) in de hersenen van de geïnjecteerde persoon kan doordringen en deze LNP in staat kan zijn de lichamelijke activiteit van de geïnjecteerde op afstand door een instantie of de overheid, te monitoren, te controleren en te koppelen aan digitale systemen mogelijk gemaakt middels het in snel tempo door telecom bedrijven opgebouwde 5G netwerk binnen Nederland (en daarbuiten). Tevens kan het nano-partikel op afstand chemicaliën afgeven in het lichaam.

Bron: Roadmap 5G European Commission en beschrijving patent Bill Gates WO/2020/060606.

Ondanks uw kennis en wetenschap over de potentieel gevaarlijke, wellicht dodelijke, dan wel zwaar lichamelijk letsel veroorzakende inhoud van het inentingsserum verzaakt u dus zowel het voorzorgsprincipe toe te (laten) passen als de voorwaarden voor een informed consent te (laten) scheppen.

U maakt misbruik van uw positie als gezaghebbend volksvertegenwoordiger – waarin het volk vertrouwen zou moeten kunnen hebben – door het propaganderen van het ‘corona vaccin’, waarbij u het inenten van het Nederlandse volk als enige mogelijkheid biedt om uit de mede door u gecreëerde Covid19 crisis te kunnen komen.

U stelt de Nederlandse bevolking derhalve ongeïnformeerd bloot aan ernstige gezondheidsrisico’s, met mogelijk de dood, dan wel zwaar lichamelijk letsel tot gevolg.

Tevens stelt u het volk ongeïnformeerd bloot aan ernstige schending van het recht op privacy, van persoonlijke vrijheid en van zelfbeschikking over het eigen lichaam.

Dit zijn ambtsmisdrijven en misdaden tegen de menselijkheid.

Alsof dit nog niet genoeg is worden diegenen die deze risico’s terecht willen vermijden onder uw leiding en toeziend oog door de reguliere media kanalen geridiculiseerd en gestigmatiseerd waardoor zij, door gecreëerde stigmatisering en groepsdruk, de mond worden gesnoerd.

U maakt het de mensen die de uiterst belangrijke rol op zich willen nemen om het volk wèl over de waarheid te informeren – de rol die u zowel persoonlijk als ambtelijk verzaakt – daarmee onmogelijk deze te vervullen (in zichzelf een ambtsmisdrijf).

U heeft bovendien begin dit jaar wettelijke kaders geschapen om kritische burgers eenvoudiger psychiatrisch ziek te kunnen laten verklaren binnen de wet VGGZ (misbruik van positie, in zichzelf een ambtsmisdrijf).

Men kan een treffende overeenkomst waarnemen met de periode 1935 – 1940 in Duitsland.

U spendeert onrechtmatig en zonder enig mandaat daartoe ons belastinggeld aan allerhande coronamaatregelen en ‘vaccins’, zonder te voldoen aan terecht ingediende WOB verzoeken.

Tevens is er in het publieke domein geen informatie voorhanden over de aanbestedingsprocedure rond het ‘corona vaccin’ waarbij belangenverstrengeling niet is uitgesloten door de correspondentie rond de zakelijke deal staatsgeheim te Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 5 verklaren (overtreding van de aanbestedingswet).

U hebt daar bewust, willens en wetens uw medewerking aan verleend.

De burger draagt alle risico’s: fysiek en financieel Mochten er vervolgens in de toekomst door de overheid letselschadevergoedingen aan slachtoffers of nabestaanden van gevaccineerde worden toegekend, zal dit met overheidsgelden betaald worden.

Het Nederlandse volk als belastingbetaler betaalt derhalve eerst zelf voor een potentieel levensgevaarlijk ‘vaccin’ en daarna ook nog eens voor eventuele ernstige letselschade met mogelijke dood tot gevolg.

Dit alles terwijl met uw medeweten en goedkeuring de farmaceutische bedrijven die deze ‘vaccins’ leveren (en allen uiteindelijk en exclusief gecontroleerd worden door Bill Gates) niet aansprakelijk gehouden kunnen worden voor door het vaccin veroorzaakte gezondheidsschade daar zij een positie van immuniteit (hoe toepasselijk) hebben verworven.

U tracht ons volk kortom te overtuigen dat massa-vaccinatie met een potentieel levensgevaarlijk genetisch modificerend ‘vaccin’ (waarvoor geen informed consent kan worden gegeven) nodig is voor een tot op heden nog niet in een menselijke patiënt gedetecteerd Sars-cov-2 virus waarover van vermeende besmettingen wordt gesproken op basis van een totaal voor dit doel ongeschikte RT-PCR test en laat alle noodzakelijke veiligheidsprotocollen zonder transparantie en werkelijke belangenafweging vervallen.

Op basis van alle bovenstaande informatie en de door u willens en wetens genoemde zogenaamde ‘besmetting’ aantallen kunt u niet langer stellen dat er in ons land sprake is van een gezondheids- en/of een capaciteits-crisis.

Een ‘besmetting’ is op basis van bovenstaande in dit geval immers een juridisch en medisch foutieve term.

De door u afgekondigde maatregelen kunnen op geen enkele wettelijke of feitelijke basis worden gelegitimeerd.

De grond ontbreekt voor alle in ons land genomen corona maatregelen, inclusief de mede door u geplande volks-inentingscampagne.

Er is daarentegen in ons land wel degelijk een urgente gezondheidscrisis, een sociale crisis, een culturele crisis en een economische crisis als gevolg van de corona-maatregelen die u persoonlijk en in uw rol als volksvertegenwoordiger onrechtmatig, bewust, willens en wetens aan ons volk opdringt en door uw collega minister van justitie de heer Grapperhaus met zijn inmiddels oneigenlijke geweldsmonopolie laat handhaven.

Met uw onrechtmatige en misleidende berichten die een correlatie insinueren tussen ‘positieve’ RT-PCR testuitslagen en een reële gezondheidsdreiging, misleidt u het Nederlandse volk. In de persconferenties, en overige overheidsuitingen worden NLP en hypnose technieken gebruikt.

U kijkt toe hoe de reguliere mediakanalen de berichten van de overheid dan wel het OMT eenzijdig overnemen en blijven propaganderen terwijl ze nauwelijks, dan wel geen enkele ruimte bieden aan kritische geluiden uit het wetenschappelijk veld.

U kijkt toe hoe en staat toe dat de (sociale) media platformen bewust ernstige censuur toepassen op medici, juristen, wetenschappers en burgers die de feiten en de realiteit naar het volk proberen te communiceren.

Kritische, weldenkende, goedgeïnformeerde mensen, die de werkelijkheid willen tonen, worden mede door uw toedoen (door het misleide deel van onze bevolking) als een dreiging voor de volksgezondheid en als asociaal gezien.

Zij worden door u en uw kabinet politiek en maatschappelijk gediscrimineerd, gestigmatiseerd, als asociaal en als gevaarlijk bestempeld.

De verdeeldheid en de agressie in de maatschappij neemt hierdoor toe.

Ook het politiegeweld neemt toe door uw onrechtmatig en misdadig beleid.

U bent mede aansprakelijk voor de wijze waarop bewust en systematisch een ernstige mate van angst en massapsychose wordt gecreëerd onder de bevolking.

Het volk wordt feitelijk tegen elkaar opgezet en hiermee is er sprake van het bewust toebrengen van ernstig leed, foltering en mishandeling van het volk, door u als mens en in uw rol als volksvertegenwoordiger waarin het volk vertrouwen zou moeten kunnen hebben (art. 83 a Wetboek van Strafrecht: terrorisme).

U pleegt hiermee hoogverraad jegens ons volk.

Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 6 U in persoon en als minister, uw regering en de door u aangewezen beleidsmakers stellen nota bene zelf dat het dragen van een mondmasker geen medische grond noch nut heeft en dat het een instrument is tot gedragsbeïnvloeding.

Dat maakt de door u onrechtmatig opgelegde maatregel een instrument tot foltering en psychische mishandeling van het Nederlandse volk.

Hierbij stel ik u tevens persoonlijk verantwoordelijk voor alle materiële en immateriële schade die ons land en al haar individuele burgers, waaronder ondergetekende, lijden en nog zullen lijden als gevolg van uw onrechtmatig en strafbare handelen jegens onze burgers in het algemeen, inclusief jegens ondergetekende(n).

De materiële en immateriële schade dient op enig moment – na een gerechtelijke behandeling – op te worden gemaakt bij staat en te worden vereffend volgens de wet.

Mensen verliezen massaal hun banen en/of bedrijven als gevolg van de door u ingestelde corona maatregelen, wat zorgt voor gigantische emotionele en economische schade met een bijhorende toename in aantallen depressies, echtscheidingen, huiselijk geweld, zelfmoorden en ziektebeelden op de lange termijn.

De door u gecreëerde angst verdeelt en ontwricht de samenleving op werkelijk alle mogelijke manieren.

U drijft het volk tot waanvoorstellingen en noemt dit ‘het nieuwe normaal’.

Hiernaast verzaakt u uw plicht het voorzorgsprincipe toe te (laten) passen daar u het volk bloot laat stellen aan de door 3G, 4G en 5G technologie geproduceerde elektromagnetische velden, terwijl u weet of zou moeten weten dat:

18) Er onderzoek noch bewijs is dat deze technologie veilig is voor mens en dier.

Willens en wetens beroept u zich op de blootstellinglimieten opgesteld door the International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP) terwijl u ervan op de hoogte bent of zou moeten zijn dat het ICNIRP hierbij alleen thermische effecten van de elektromagnetische velden betrekt en biologische effecten structureel buiten beschouwing laat.

Dit terwijl velerlei intensieve en langdurige gerenommeerde wetenschappelijke onderzoeken (bron: het Bio-initiative report en het onderzoek van het NTI, USA) wel degelijk reële gezondheidsgevaren laten zien.

U stelt de Nederlandse bevolking middels het toestaan van de uitrol van 5G in Nederland bloot aan elektromagnetische straling die bewezen zeer schadelijk kan zijn.

In het bijzonder voor kinderen, kwetsbare ouderen en zieken. De aangetoonde biologische effecten variëren van duizeligheid, hoofdpijn en concentratiestoornissen tot infertiliteit, Alzheimer en de ontwikkeling van tumoren om er maar een paar te noemen.

19) Daarbij verzaakt u ook rekening te houden met, onderzoek te doen naar en te communiceren over het feit dat de specifieke 5G frequentie van 60 GHz ervoor zorgt dat de eigenschappen van zuurstofmoleculen in de lucht wijzigen.

De rotatiespin van de zuurstofmoleculen verandert wat er toe kan leiden dat de zuurstofmoleculen niet langer in staat zijn te hechten aan de hemoglobine proteïnen op onze rode bloedlichaampjes.

Wanneer dat het geval is zal verminderd zuurstoftransport door het lichaam plaatsvinden.

Ook verandert de elektrische lading van de cel-randen van onze bloedlichaampjes, onder invloed van elektromagnetische velden, wat maakt dat de oppervlaktestructuur van de cellen niet langer glad en rond is maar een ‘golvend’ patroon laat zien en ervoor zorgt dat rode bloedlichaampjes aan elkaar gaan kleven.

Dit maakt punt 4) pag. 2 des te relevanter.

De geplande oneigenlijke uitlevering van ons land aan een vreemde heerschappij Gedurende decennia (zeker 50 jaar) zijn macht en de beslissingsbevoegdheid op alle terreinen binnen onze parlementaire democratische natiestaat, heimelijk en ondemocratisch – zonder enige parlementaire verantwoording, noch middels genuanceerde informatie aan ons volk, waaraan u en uw collega volksvertegenwoordigers dienstbaar dienen te zijn – overgedragen aan vreemde heerschappij zoals de Europese Unie, de Verenigde Naties, de WHO, het World Economic Forum, het IMF en de Wereldbank.

U voert hiermee feitelijk de opdrachten en orders uit van deze instellingen onder de uiteindelijke leiding van Klaus Schwab. Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 7 U heeft noch het recht noch het mandaat om – zonder informed consent van het Nederlandse volk – uw medewerking te verlenen aan een vreemde heerschappij, die als enig doel heeft het laten uiteenvallen van onze soevereine natiestaat, deze over te dragen aan een internationale wereld orde, geleid door ondemocratische entiteiten en/of particuliere bedrijven en (vermogende) individuen.

U heeft noch het recht noch het mandaat om onder het voorwendsel van meervoudig gecreëerde en gepropageerde crisissen, uw medewerking te verlenen aan het installeren van een nieuwe wereld orde middels de door het World Economic Forum geplande ‘Great Reset’ welke ons beoogt te leiden naar een communistisch en fascistisch toekomstscenario waarin privé eigendom, zelfbeschikking over onze eigen lichamen en privacy niet langer bestaan.

Of zoals Klaus Schwab zijnde de oprichter in 1970 van het World Economic Forum te Davos het stelt: “You will have no posessions, no privacy and you will love it”.

U werkt mee aan een georganiseerde poging middels de door u en uw globalistische medestanders geuite ‘Build Back Better’ campagne een nieuwe globalistische maatschappij te bouwen na zelf toegebrachte chaos.

Het boek Covid-19: The Great Reset (ISBN 97829406311124) geschreven door uw feitelijk indirecte opdrachtgever de heer Klaus Schwab komt namelijk in een ander licht te staan met de kennis en de wetenschap van het door de Rockefeller Foundation in mei 2010 opgestelde ‘Lock Step’ plan welke is opgetekend in haar rapport ‘Scenarios for the Future of technology and International Development’.

Hierin wordt een Coronavirus-like pandemie gesimuleerd om deze over te laten gaan in een wereld van strakke top-down overheidscontrole en autoritair leiderschap, met beperkte innovatie en het toenemend terugdringen van de rechten van burgers.

Uw opdrachtgevers streven naar ‘modern marxisme’.

Daar heeft het Nederlandse volk niet voor gestemd.

Het is ook tijd dat ons volk breed kennis neemt van het in oktober 2019 in New York gehouden ‘Event 201’, georganiseerd door uw opdrachtgevers het World Economic Forum, de Bill en Melinda Gates Foundation, het farmaceutisch concern Johnson & Johnson en het John Hopkins Institute (Rockefeller Foundation), waarbij de huidige corona crisis werd gesimuleerd en aan de hand waarvan u bent geïnstrueerd op welke wijze een paar maanden later te reageren.

Dit beleid wordt thans door u en uw ondergeschikten, in opdracht van de WHO en het WEC over het Nederlandse volk uitgerold.

De omvang van uw aandeel in de misleiding van het Nederlandse volk is grotesk en misdadig.

Het mechanisme waarmee u en de politiek de verantwoordelijkheid voor de door de onrechtmatige corona maatregelen veroorzaakte schade ontwijkt, is dat de verantwoordelijkheid steeds wordt afgewenteld op de mensen op het laagste niveau van de hiërarchie dan wel de adviesraden en geheime comités.

U verschuilt zich zelfs achter het gecreëerde idee dat onze bevolking – na maanden van misinformatie – zelf vraagt om de strikte maatregelen.

Maar wat gebeurt er als mensen in soevereiniteit zichzelf machtigen en niet langer de verantwoordelijkheid aanvaarden voor een beleid waarbij strafbare politieke bevelen dan wel opdrachten van niet democratische criminele instanties uitvoeren?

Dan zijn de uitvoerende politici, ambtenaren en alle gelieerde personen privé en ambtelijk aansprakelijk en strafbaar wegens misbruik van gezag en positie. In dat geval is sprake van onder meer ambtsmisdrijf en alle betrokkenen dienen daarvoor strafrechtelijk te worden vervolgd.

Ook als zij zich hebben laten adviseren door ontelbare commissies.

Er is geen immuniteit onder het universele natuurrecht voor een misdaad tegen de menselijkheid.

Ook het Neurenberg tribunaal van 20 november 1945 – 1 oktober 1946, waarbij dergelijke personen zijn berecht en bestraft, is daarover duidelijk geweest. “Wir haben es nicht gewusst“ is niet als een verweer aanvaard.

Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 8 De absolute waarheid dwingt u tot het beëindigen van de huidige onderdrukking en vrijwillige slavernij van onze misleide en nietsvermoedende medemensen en tot het respecteren van de inherente en fundamentele menselijke vrijheid.

Het universele, natuurlijke recht is het geheel van alle geldige wettelijke proposities die inherent zijn aan het bestaan en die aan de mens worden gegeven bij de geboorte.

Dit onvervreemdbare recht staat boven welke juridische – door mensen bedachte – constructen dan ook.

De universele, natuurlijke rechten van ieder mens zijn het recht op de integriteit van het eigen lichaam en zelfbeschikking daarover, het recht op vrijheid van meningsuiting, het recht op vereniging, het recht op informatie, het recht op privacy, het recht op een persoonlijke levenssfeer, het recht op vrijheid van reizen en het recht op vrijheid van geloof.

Daarbij is het de taak en de verplichting van de regering, en in het bijzonder van u in uw rol als meest prominente volksvertegenwoordiger, om deze onvervreemdbare rechten te allen tijde te koesteren en te beschermen!

U hebt aangetoond bewust, willens en wetens een vreemde heerschappij te dienen en niet het Nederlandse volk.

Het Faillissement van de Nederlandse rechtsstaat door uw toedoen Aangezien het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens en onze grondwet als basis van ons rechtssysteem sinds het begin van de corona crisis niet meer door u, noch door de Staten Generaal gerespecteerd wordt, is het systeem van de rechtsstaat in Nederland officieel door u failliet verklaard.

Er is geen sprake meer van het grondwettelijk feit, mocht dit een bestaansrecht hebben, dat de Staten Generaal het gehele Nederlandse volk vertegenwoordigen.

Het mandaat jegens het gehele Nederlandse volk daarvoor is onder de mede door u gecreëerde huidige onrechtmatige en criminele omstandigheden in mijn opinie komen te ontvallen.

De rechtsstaat behoort ons volk juist te beschermen tegen gijzeling, foltering en psychische mishandeling.

Onder uw ministerieel gezag is de beschermende rol van de rechtsstaat ten opzichte van het Nederlandse volk feitelijk en grondwettelijk tot een einde gekomen. Het faillissement van het systeem van de parlementaire rechtsstaat houdt het onvermogen van een rechtssysteem in om gerechtigheid te creëren voor degenen die onder de wet vallen.

U als persoon, uw kabinet, de Staten Generaal hebben als gevolg van uw onrechtmatig handelen derhalve hun mandaat in hun hoedanigheid van dienaren van het volk verloren. Alle door u en uw ambtenaren, dan wel semi- ambtenaren /bestuurders die direct, dan wel indirect door u worden aangestuurd gepleegde rechtshandelingen zijn nietig dan wel door het volk als vernietigbaar te achten.

Het systeem van de rechtsstaat behoort in de hierboven beschreven situatie per direct onder curatele te worden gezet. Ik verzoek u en zo nodig vorder ik van u, de regering met onmiddellijke ingang te laten ontbinden en het bestuur van ons land over te dragen aan het volk.

U hebt in strijd gehandeld met de plichten die door uw ambt aan u zijn opgelegd en die middels de door u afgelegde eed van u kunnen worden afgedwongen.

U pleegt daarbij een ambtsmisdrijf en u dient daarvoor strafrechtelijk te worden vervolgd.

Daarbij pleegt u misdrijven tegen de veiligheid van de staat, waarvoor u een levenslange gevangenisstraf riskeert.

U handelt in strijd met onder meer: – art. 83 a Wetboek van Strafrecht. Terrorisme: hij die bewust en systematisch vrees aanwakkert en tegen de veiligheid van de staat in handelt; – art. 93 Wetboek van Strafrecht.

Uw handelen heeft namelijk het oogmerk het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen; Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 9 –

art. 96 lid 1 Wetboek van Strafrecht. U spant samen met derden met het oogmerk het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen; –

art. 96 lid 2 sub 1°, 2°, 5° Wetboek van Strafrecht. U handelt met het oogmerk ter voorbereiding om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen, e.v.; –

art. 97 lid 1 Wetboek van Strafrecht. U bent met een buitenlandse mogendheid in verbinding getreden, met het oogmerk om haar tot het plegen van vijandelijkheden tegen de staat te bewegen, haar in het daartoe opgevatte voornemen te versterken, haar daarbij hulp toe te zeggen of bij de voorbereiding hulp te verlenen. –

Art. 97 lid 2 Wetboek van Strafrecht. U pleegt allerhande rechtshandelingen ter voorbereiding van een misdrijf zoals omschreven in lid 1.

U pleegt hoogverraad jegens uw eigen volk.

Fundamentele rechten en vrijheden kunnen alleen worden onttrokken aan de juridische rechtspersoon die in het systeem is geregistreerd als vertegenwoordiger van het individu, maar nooit aan levende mensen van vlees en bloed, wiens rechten verankerd zijn in het universele natuurrecht. In tijden van een faillissement van het systeem van de rechtsstaat hoeft de consensus over het afschaffen van onze fundamentele rechten en vrijheden slechts te worden ingetrokken, daar de menselijke vrijheid fundamenteel is gegarandeerd onder het universele natuurlijke recht.

Ik trek mijn consensus hierbij dan ook officieel in.

Ik ben van nature soeverein.

Mijn menselijke waardigheid is onschendbaar.

U maakt zich schuldig aan genocide, een van de zwaarste misdaden tegen de menselijkheid.

U handelt daarbij in strijd met de volgende (internationale) bepalingen opgesteld ter bescherming van de Rechten van de Mens en haar Fundamentele vrijheden: –

The Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (Paris 09-12-1948).

In het bijzonder, doch niet uitputtend art. II en art. III; – The Convention against Torture and other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment (New York 10-12-1984).

In het bijzonder, doch niet uitputtend art. 1, art. 2, art. 12 en art. 16; – International Convenant on Civil and Political Rights (New York 16-12-1966).

In het bijzonder, doch niet uitputtend art. 4 lid 3, art. 5, art. 6 lid 1, art. 7, art. 9 lid 1 en art. 18. – Convention of the Rights of the Child (New York 20-11-1989).

In het bijzonder, doch niet uitputtend art. 3 lid 1, art. 6, art. 9, art. 12, art. 13, art. 14, art. 15, art. 16, art. 19 lid 1, art. 23, art. 24, art. 25, art. 28, art. 29, art. 31, art. 34, art. 35, art. 36, art. 37 en art. 39. – Convention for the Protection of Human Rights and Fundamental Freedoms (Rome 4-11-1950).

In het bijzonder, doch niet uitputtend art. 2, art. 3, art. 4 lid 1, art. 5, art. 8, art. 9, art. 10, art. 11, art. 15, art. 17 en art. 18. – De Nederlandse Grondwet.

In het bijzonder, doch niet uitputtend art. 6, art. 7, art. 8, art. 9, art. 10, art. 11, art. 12, art. 13, art. 15 lid 1, art. 16, art. 19 lid 1, art. 20 lid 1, art. 21 en art. 22 lid 1.

U handelt bovendien in strijd met de absolute waarheid welke ten grondslag ligt aan onze aangeboren vrijheid.

Dit universele, natuurlijke recht is het hoogste recht welke de onvervreemdbare rechten van de mens en haar fundamentele vrijheden – verkregen door geboorte – beschermt.

Het gaat voor en staat boven elk door mensen gemaakt rechtssysteem en dient ter correctie voor elk machtsmisbruik wanneer onrecht valselijk als recht gehandhaafd wordt.

Het corrigeert alle totalitaire systemen, zo ook het huidige dictatoriale systeem hetgeen door u in opdracht van een vreemde heerschappij wordt ingevoerd.

Hierbij verklaar ik officieel de medische, de juridische, de economische en de sociale corona crisis voorbij.

Ik nodig u uit om samen met mijzelf en andere experts in hun vakgebied de realiteit van de corona crisis via alle media met het Nederlandse volk te delen en verdere schade te voorkomen.

Aanvaard deze brief als uitnodiging meneer Mark Rutte, als mens en als vermeende vertegenwoordiger van alle Nederlanders, om thans aan de kant van de mensheid te komen staan.

Opgedragen aan De Beschermers van alle Rassen en Werelden 10 Ik wens dat vanaf nu gewerkt wordt aan een rechtvaardige, juridische en vreedzame oplossing voor de door de vreemde heerschappij vanaf medio januari 2020 gecreëerde crisis en chaos op alle niveaus. In het geval van een afwijzing van een vreedzame resolutie, bent u, evenals alle verantwoordelijke politici, ambtenaren en beleidsmakers, vanaf heden zowel privé als ambtelijk ook aansprakelijk voor de vanaf heden gerekend aanvullende fysieke, emotionele, economische materiële en immateriële schade geleden door alle leden van het Nederlandse volk.

Dit alles als gevolg van het bewust, willens en wetens, voortzetten van uw onrechtmatige beleid en de corona maatregelen.

U zult zich voor dat geval op enig moment ten overstaan van een (inter)nationaal tribunaal ook voor deze aanvullende periode moeten verantwoorden en de gevolgen daarvan moeten ondergaan.

Met welgemeende groet, Dr. Elke F. de Klerk (arts) ’s-Hertogenbosch P.S. Ik vertegenwoordig in deze tevens graag het Nederlandse volk daar naar mijn mening geen weldenkend en vrij mens – indien hij/zij voldoende door u zou zijn geïnformeerd – vrijwillig als een genetisch aangepast en gecontroleerde mens wil leven en sterven.

Deze keuze dan wel beslissing ligt niet bij u noch bij uw medestanders van een geplande opnieuw ingerichte trans-humanistische controlemaatschappij. N.B. zie https://www.artsenvoorwaarheid.nl/documentatie voor bronnen en context-documentatie

Uit bovenstaande informatie kun je afleiden of we deze Nazi zwijnen in de politiek blijven volgen of gehoorzamen.

Betaal geen belasting meer, betaal geen boete meer, betaal niets meer wat de corrupte ongeldige staat nog langer in het zadel houdt.

De Fascistische Nazi Bilderberg Fake regering heeft ons afgeschaft, dan is het nu onze beurt om ze niet meer te erkennen als regering, mens of vertegenwoordiger van de bevolking.