We weten nu waarom

Beste heer Pieter Kuit.

We weten nu waarom. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210917_94961239

De ratten verlaten het zinkende schip, hun leven is verbeurd verklaard.

Het leger staat onder bevel van Donald J Trump.

Men heeft ook geen mogelijkheid meer om geld van banken te krijgen, want geld uit het niets creëren is nu verleden tijd, de beurzen gaan crashen.

Het staat iedereen vrij om deze mensen te arresteren voor hun misdaden, hun huisadressen moeten onder de bevolking bekend zijn, deel deze en bezoek ze thuis, ze mogen nergens meer veilig zijn.

De Politie, er zijn ca 1000 EM nazi’s in het land, als de pleuris uit breekt zijn er max 3 Nazi bloedhonden per gemeente om de bevolking tegen te houden.

Bedenk ook de rol van Mark Rutte en de commissie stiekem voor hun aandeel in de MH370 en de MH17.

Aziatische doden die overeenkomen met de passagierslijst van de MH370, die ons als de MH17 is verkocht. https://mh370-jit-lie.blogspot.com/

Nu actueel: de UPU

https://t.me/Top20radioNews/6904

De UPU = Wereldpostunie, gevestigd in Bern/Zwitserland, is de hoogste autoriteit over alle milities van de wereld en onderworpen aan het Vaticaan! SUBJECT!

Sinds het faillissement van het Vaticaan en de stad Londen heeft iemand anders deze macht overgenomen:

Donald J. Trump!

Donald J. Trump is dus de generaal-postmeester van de wereld en dus de opperbevelhebber van ALLE legers van deze wereld.

Daarom heeft hij de Golden Post Bowl!

Dat is waarom Q altijd zegt:

“De oplossing is het leger!”

… en daarom zie je op het Telegram-kanaal fuf media militaire vliegbewegingen over de hele wereld met de herkenningstekens van verschillende landen bij gezamenlijke operaties.

Daarom worden de VS, het VK en Australië samengevoegd tot een gemeenschappelijk rijk en ik vermoed dat DE daar deel van zal uitmaken als onderdeel van de VS.

Bovendien schijnen er vergevorderde plannen te bestaan om alle Turkssprekende landen samen te voegen tot een verder rijk.

Iedere actie van de politie zal met een berechting en ter dood veroordeling leiden, want als bezet gebied van de US gelden hier de krijgswetten.

Tegen 2 Oktober zal het opgeruimd zijn als de berichten kloppen, de Covid leugen ontmaskerd en de daders gaan geëxecuteerd worden voor Genocide.

Het is altijd de politiek geweest die de ellende over de bevolkingen hebben gebracht, met hun achterbakse Genocide Agenda.

https://operationdisclosureofficial.com/2021/09/19/restored-republic-via-a-gcr-as-of-september-19-2021/

BOOOOM!

SCOTUS zal de zaak behandelen om Donald Trump te herstellen!… Rechter Jeanine Pirro https://t.me/Jeanine_Pirro_Official/153

BOOOOM!

Volgende week vr. Op 24 september werd verwacht dat de verkiezingsauditrapporten van Arizona en Georgia 2020 die staten naar Trump zouden verplaatsen, waardoor de zogenaamde verkiezing van Biden officieel zou worden omvergeworpen.

BOOOOM!

Een oorlogsverklaring, (Executive Order 13959), trad in werking op za. 18 sept. Nu heeft Trump de vele megabedrijven die in het Chinese communistische leger geïnvesteerd hebben neergehaald: https://www.youtube.com/watch?v=FU7SLRaC-Os

BOOOOM!

Stealth Bomber geactiveerd, GITMO nu in Play …Q+

https://beforeitsnews.com/alternative/2021/09/q-the-mother-of-all-bqmbs-carpet-bombs-will-lead-to-moab-on-the-q-clock-watch-az- 9-24-trump-ga-rally-9-25-its-happening-3758335.html

“Ontspannen. Vertrouw op het plan.”… Carolyn Bessette-Kennedy

God zegene Amerika en patriottische muziek – Het Tabernakelkoor op Temple Square – Bing-video

Judy Opmerking: onze BOOOOOM-week vooruit: SCOTUS om de zaak te horen om Trump te herstellen; Arizona en Georgia maken vrijdag de resultaten van de audit bekend . 24 sept.; EO Verklaring van Oorlog tegen CCP effectief za. 18 sept ; Covid Vax blootgesteld op ma. 20 sept ; Q+ zegt dat GITMO nu in het spel was; op zat. 18 september waren er overal ter wereld protesten tegen het vaccinmandaat; we hadden een enorm probleem met illegale immigranten aan de Mexicaanse grens dat het Witte Huis nog moest aanpakken en zondag 19 september was een grote satanische feestdag waar kinderen werden verkracht en vermoord.

https://www.geenstijl.nl/5161053/zonder-qr-code-toegang-tot-het-stamcafe/

Dit zal niet meer verborgen gehouden kunnen voor de bevolking, een goede politici is een dode politici.

De afrekening gaat er komen.

Als hier ook artikel 2 van de 1776  grondwet van de VS gaat gelden, is het klaar met het pedofiele Haagse Bilderberg Nazi Tuig.

Jeugdzorg als kinderen leverancier voor de viespeuken, door de Fake Jeugdbescherming, en corrupt nep rechtssysteem ze gaan er allemaal aan.

Geen bestaand Nederland wordt wakker en zal niet stil blijven zitten, het wordt tijd de rekening te vereffenen.

https://www.facebook.com/dealternatieveeenheid/videos/936744743854675/