We staan kort voor de transitie naar een nieuwe toekomst.

Beste mensen.

We staan kort voor de transitie naar een nieuwe toekomst.

Iedereen die een vlag van de Bataafse Republiek heeft besteld is een ambassadeur voor in actie te komen als de politieke Bilderbergers uit de macht gezet zijn.

We konden kiezen wat we wilde, maar komen niet van deze plaag af, mede door kiezer fraude, het is alsof we van een geslachtsziekte willen genezen, maar door fraude niet van deze plaag afkomen.

Iedereen krijgt zijn gemaakte kosten vergoed tot 2 vlaggen per klant.

https://wereldvlaggen.nl/product/batavia-vlag-nieuwe/

Op het moment dat de regering is gearresteerd, zal het leger 120 dagen de orde bewaren waar wij onze nieuwe bestuur kunnen kiezen.

We laten dan 20.000 vlaggen maken en door de reeds bestelde vlaggen houders deze verdelen door heel het land.

Mochten er meer vlaggen nodig zijn, zal er meer besteld worden.

Bij deze nieuwe Bataafse Republiek vlaggen, zal een schrijven zijn waarin we oproepen om mensen die een nieuwe bestuurlijke functie voor je eigen gemeente te willen vervullen, kan tussen de 5 of 7 mensen handelen die de huidige bestuur gaan overnemen van de oude organisatie.

De macht moet weer bij de bevolking komen, waarbij via referendum het beleid door de bevolking wordt bepaald.

Geen Top Down dictaten meer van een verdorven globalisten kliek, maar een in opdracht gegeven beleid van de bevolking voor de bevolking.

We keren het hele systeem om ten diensten van de bevolking.

Dit kunnen we niet alleen, daarbij hebben we jullie hulp nodig.

Iedereen die vlaggen nu besteld komt automatisch in de contacten en zal benaderd worden om mee te werken om onze eigen toekomst te gaan bepalen.

Iedereen die solliciteert voor een bestuursfunctie zal een CV en gegevens moeten opsturen naar projects-nl@freelife.world hij zal geen enkele binding in het verleden met welke politieke partij mogen hebben.

Ongeacht welke partij ook het blauwe van de hemel beloofd, het is de bevolking die hun eigen wensen kenbaar maakt die de gekozen bestuurders MOETEN uitvoeren.

Alle 365 Burgemeesters en bijbehorende wethouders in het land waren er nooit om onze interesse te vertegenwoordigen, maar waren solidair aan het Bilderberg fascisten regiem in Den Haag en het fake koningshuis.

De grondwet zal hersteld worden, we gaan dan met een schone lei een nieuwe start maken, waarbij we vragen om actief deel te nemen, in ons aller belang.

De verwachtingen van verloop van de transitie:

Ik verwacht dat het leger de leiding en tijdelijk bestuur van het land zal overnemen en wij 120 dagen de tijd krijgen om onze eigen democratische staat in te richten.

Dit was een top-down dictatuur waar we zeker geen behoefte meer aan hebben.

Het is zaak om te decentraliseren.

We gebruiken de nieuwe Bataafse Vlag als vehikel om dit mee uit te gaan dragen.

Er zijn meer als 600 vlaggen reeds verkocht, waarvan de mensen die ze hebben gekocht hun aankoopbedrag terug betaald krijgen.

Dit zijn in het land onze lokale ambassadeurs voor de vorming en acties door het hele land.

Deze mensen gaan een e-mail krijgen met de plannen en een begeleidend schrijven.

We laten 20.000 vlaggen maken of als de vraag groter is 100.000 deze mensen gaan deze vlaggen gratis weggeven, met het begeleidend schrijven.

In dit document worden mensen gevraagd om per gemeente 5 a 7 mensen te vinden die het hele nieuwe bestuur per gemeente gaan vormen, met een voorzitter en mede bestuurders.

Een van hun eerste speerpunten is het veilig stellen van de dienstverlening van de openbare werken en vuil ophaal en verwerking, calamiteiten dienst per gemeente en het hergroeperen van politie die de veiligheid van de samenleving in dienst van de bevolking  voor de bevolking, maar ook aangesteld door de bevolking, men zal op de nieuwe functie moeten solliciteren met een IQ test voor geschiktheid te waarborgen, getoetst worden door onze interne veiligheid afdeling, dat we geen psychopaten binnen halen, waar we nu als onderdrukte bevolking veel last van hebben.

Hoe de nieuwe rechtspraak er uit gaat zien, zal door een nieuwe grondwet bepaald gaan worden.

Gezondheidszorg, risico verzekeringen worden 100% Gratis en gaan voor al het personeel gelden en aangesloten bedrijven gelden, dit zal door een werkgroep uitgewerkt gaan worden om misbruik te voorkomen.

Door al het personeel van bedrijven op onze loonlijst te zetten van onze organisatie, kunnen ondernemingen goedkopen aanbiedingen doen, zo ontstaat er een bedrijven collectief die de mark en prijzen zal stabiliseren.

Het streven is kleinere gemeenschappen met kleine zelfstandigen en winkels weer nieuw leven in te blazen en multinationals uit te schakelen.

Onze voedsel productie via de boeren moeten we gaan waarborgen en boeren de kans geven om hun taak goed te kunnen uitvoeren, met vernieuwde toepassingen.

De daarbij behorende investeringen komen allemaal voor rekening van de stichting, op basis van een overeenkomst voor die boer die mee wil werken.

We gaan ont zorgen in kosten en hun de kans geven om hele producten te leveren, geen halfproducten meer aan grote voedingsgiganten die ons voedsel vergiften, maar zelf hele producten te gaan leveren.

Boeren die meewerken kunnen hun hele productie aan de stichting verkopen, waarbij wij de kleine zelfstandigen in dorpen of waar dan ook meer kunnen voorzien.

Het teveel geproduceerde voedsel geven we weg of composteren het om bodem verbeteraar van te maken.

Ik woongemeenschappen doen we zoveel mogelijke ruilen, waarbij geen geld aan te pas komt, want we moeten de saamhorigheid en ons sociaal gedrag weer in ere herstellen.

Dorpskernen, met nieuws verstrekking gaan we opnieuw inrichten, waarbij de Kappers een belangrijke rol spelen, daar zal dagelijks mensen gratis geknipt of geschoren worden, waarbij Koffie, Thee met gebak van eigen dorpsbakkers per klant een gratie per bezoek te krijgen is per dag.

Dit lijkt dan de geschikte plaats om Nieuws voorziening te verspreiden via een groot scherm, waarbij het op een dorps gaat lijken, de plaats waar mensen met elkaar weer een gesprek aangaan, wat door het oude systeem en individualisering geheel is afgebroken door.

De verandering zijn wij, door ons zelf te veranderen en ons open te stellen voor weer een eenheid samenleving, mannen weer mannen mogen zijn en vrouwen weer vrouwen beide met hun aangeboren taken, om weer sterke gezinnen rechtvaardige te stichten die als hoeksteen voor de samenleving gaan zorgen.

Er gaan lokaal, provinciaal en internationaal veel gesprekken zijn, waarbij verbroedering zal ontstaan die onze nieuwe toekomst gaan bepalen.

Het wordt tijd dat mensen opstaan en actief mee gaan werken voor hun eigen toekomst en belang te waarborgen.

Zie alle gemeenten als een project per gemeente, die hervormd gaat worden vanuit ons de bevolking, wij gaan bepalen welke koers er in ons belang uitgevoerd gaat worden.

Iedere nieuwe bestuurder werkt via een arbeidscontract, waar in vermeld zal staan dat zij functie per direct bij on-kundigheid, diefstal of corrupte zal eindigen.

Deze functie direct door een van de overige leden ingevuld zal worden en een nieuwe bestuurder de kans krijgt op het team per gemeente te versterken.

Op diverse plaatsen in het land gaan ingangen komen op projectaanvragen in te dienen, en intake gesprekken te gaan hebben.

Dit om de reisafstand tot 30  – 45 minuten te beperken.

Voor de duidelijkheid, we zijn geen politieke beweging, maar streven erna om de bevolking hun eigen democratie te laten inrichten.