We are the storm

Beste Thierry, Wybren, en Pieter.

Ondanks mijn scepsis lijkt het kwartje bij jullie wel gevallen te zijn, met het verschil dat ik niet politiek correct ben, maar recht door zee.

De manier hoe Rutte afgebrand werd en hoe het Kartel hem probeert te redden maakt veel duidelijk, waar het Satanisch Pedofielen gezwel zit in onze provincie van Duitsland.

Een nieuw kabinet is totaal ongewenst, we hebben allemaal zelf de verantwoordelijkheid om ons leven in vrijheid in te vullen.

Een land kan enkel aan GESARA deelnemen als we soeverein zijn, daarom herstellen we de Bataafse Republiek om de last van ons af te gooien en een nieuwe start te kunnen maken.

Alle Burgemeesters zijn wachters van het Cabal systeem dat op 18 mei 1940 is ingevoerd door de Nazi’s.

Democratie begint vanuit de bevolking, waar aangestelde bestuurders de wil van de bevolking vorm gaan geven, en niet andersom.

Het is geen goed idee om de macht weer centraal uit handen te geven, en ons weer moeten onderwerpen aan de grillen van mensen die niet goed wakker of een geestelijke afwijking hebben, en denken de wijsheid te hebben om andere hun wil op te leggen.

De storm is gearriveerd, de hele aarde wordt ontdaan van de Deep State, Cabal Pedo Satanisten.

Overige zelfoverschattende politici, worden gearresteerd voor hun rol de bevolking hun wil op te leggen en het Genocide programma waar men actief deel aan geeft genomen in veel scenario’s.

Niemand van de Deep State smeerlappen hoeft leven gepakt te worden is het laatste bericht dat ik heb ontvangen.

Hier de link van mijn uitzending van gisteren 2 April. https://www.youtube.com/watch?v=z10kSiGXD54

Dat WW3 is begonnen, net als ook de ontwaking door bewustzijn van het bedrog en onrecht dat ons is aangedaan, moet ook bij de meest wereldvreemde politici beginnen te dagen.

De Satanisten hebben een Reus  wakker gemaakt met hun Covid zwendel en genocide, MH17 en veel meer.

Iedereen zal bezoek krijgen, zij die dit aangaat, ga mee zonder weerstand, zo niet dan betekend dat er terplekken een loden vaccin gegeven wordt.

Men kan ons niet meer negeren, en we laten ons niet meer regeren door mensen met een zelfoverschatting en hun waanvoorstellingen.

Geen gestolen verkiezingen kunnen hier iets aan veranderen, we zijn vrij.

De bevrijding begint door het besef dat we het oude schrikbewind van Satanisten niet meer volgen of er gehoor aan geven.

Per direct stoppen met een vrijwillige donatie via de belastingdienst waar we geen contract of verplichting mee hebben.

Als de angst van de bevolking omslaat in woede is het niet meer onder controle te houden, voor alle misdaden die de politiek op haar geweten heeft.

Juist om Chaos te voorkomen zal het leger de klus klaren, zo hoeven we onze handen niet zelf vies te maken aan het politiek tuig, en beperken slachtoffers aan de zijde van de bevolking.

Hoewel ik me vaak heb geërgerd aan de Politiek, had ik dit moment voor geen goud ter wereld willen missen.

Bestudeer alle info, voor een goede keuze te kunnen maken.

Ik zou het gezicht van die Griezel, Guy Verhofstadt met zijn lelijke smoel willen zien over wat komen gaat, als hij een vooruitziende blik heet gaat hij zich zelf al afleggen in een kist, LOL.

Of hij nu ook zo luidruchtig is, of schijt in zijn broek van Angst, we gaan het ruiken.

Want het is volbracht.

Bedankt voor de kostelijke momenten en het wakker maken van de bevolking.

Velen van jullie kunnen we missen als AIDS of Lepra.

Ontkennen en vluchten kan niet meer.

Groet, als een rots in de branding voor de waarheid, daar waar de politiek het meest angst voor heeft.

Rinus de onbevreesde Grumpy.