Wat vertellen de sterren ons.

Hallo Lieve bezoekers,

Ja het is al weer een week voorbij, ik geef jullie de nieuwe boodschappen van Kaypacha de Astroloog.

It can be hard to see that I have been wrong,
Be told to sing a different song,
I can get angry and go into victim,
Or open my heartmind and learn a new lesson.

Vertaald in het Nederlands;

Het kan moeilijk zijn om te zien dat ik verkeerd ben geweest,
Worden verteld om een ​​andere song te zingen,
Ik kan boos en ga naar het slachtoffer,
Of open mijn heartmind en leer een nieuwe les

En dat is een uitdaging dat mag ik je mee geven, als je inziet dat deze manier vanuit het Hart werken veel dieper inzicht geeft in je te volgen les die je nodig hebt. Gemakkelijk is het niet dat zal ik ook niet zeggen en ieder keer wordt het wel gemakkelijker. Zelf kan ik zeggen dat ik hierin al een eind op de juiste weg ben.

Want Boosheid is een andere kant van Angst,die ons om de tuin wil leiden.

 

 

Veel plezier met het kijken van het filmpje.

White Love for You