Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Hallo trouwe vrienden en bezoekers,

 

Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om jullie voor te stellen aan DR.Gábor Lenkei. Hij is een Arts uit Hongarije, en heeft boeken geschreven over: wat u niet mag weten over uw gezondheid. Hij draagt dit op aan de mensheid Wereldwijd, samen  met anderen medische partners/collega’s  en wetenschappers komen ze uit de kast gekropen om het zomaar te zeggen.

Het is een aanvulling als je verder een studie wil doen van wat er Wereldwijd gaande is en hoe grote Kartels in de Wereld de teugels strak trekken, zo strak dat je eigenlijk niet meer bewegen en ademen kan.

Een zelf studie die je laat zien wat er verborgen blijft en hoe de vork in de steel steekt.

Kort en krachtig, iets anders kan ik er niet van maken. Waarheid of wetenschap wat je altijd al wist maar nu bevestigd wordt is PIJNLIJK,  dat steek ik niet onder stoelen of banken; het is een klap in je gezicht eigenlijk, maar diep van binnen wist je het.

Maar de keuze is geheel aan jouw. Het is je lichaam en jouw leven, doordat ik de ziekte van Bechterew heb  http://www.bechterew-dossier.nl/ heb ik het er niet bij laten zitten en ben er langs gaan zitten, NEE, IK BEN GAAN STAAN EN GAAN LOPEN EN INFO VERGAART. En tot mijn ontdekking ben ik heel veel te weten gekomen, maar goed dat is aan ieder zelf . Met Kruiden water die ik zelf samenstel, korreltjes van Alfons Ven, Hennep olie, Shumann Resonantie/ eigen universele verbinding en vertrouwen dat ik me zelf kan genezen heeft me zover gebracht dat ik nog steeds vrolijk rond huppel en in het moment zelf ben. Positief geladen wat niet in dank wordt gezien maar frustrerend is voor anderen omdat ze zelf deze kracht willen bereiken maar niet weten hoe, en als ik zeg hoe dat te bereiken dan kijken ze me aan als of ze het in Keulen horen donderen, daarom de keuze is geheel van jouw en respecteer ik met heel mijn Hart het is jouw weg en leven. En jij dient te leren wat je wilt leren van het leven.

Samen met de Arts kun je vele dingen bespreken, je weet waar je over praat en dat vinden zij ook fijn in respect naar elkaar toe kun je veel bereiken.

Daarom linken wij deze site aan bij ons, de waarheid ??!! mag je weten, dien je te weten. Dat manipuleren en bedriegen is voorbij. Weet wat je eet, drinkt en slikt en ademt, met goede tools kom je het verst en haal je de leeftijd die je geven is in volle glorie. Het is je geboorte recht als mens als levend wezen .

WAAROM BEN IK TOCH ZO VAAK MOE

Warme Hart Groet,