Wat ik voor ons alle wens.

4 Oktober 2020

Wat ik voor ons alle wens, en dit lijkt me echt niet teveel gevraagd..

In plaats van de bevolking de stuipen op het lijf te jagen met Corona Leugens zo als de politiek doet, vertel ik liever wat ik wil voor de toekomst.

Iets wat niet goed is zal moeten veranderen op een manier dat iedereen er blij van wordt.

We zien dit als de transitie waar we inzitten, geen leugens meer geloven, geen orders meer aannemen en zelf gaan denken, omdat de ontmaskerde eigenbelangen van de Elitaire Bilderberg leugenaars niet zwaarder mogen wegen dan de belangen van de gedupeerde bevolking.

Het vertrouwen is duidelijk weg, deze zal ook nooit meer terug komen, waardoor de toekomst nooit meer zal zijn zo als het was voor de uitbraak of aanslag met een Fake Virus op de mensheid en de daar uit voortvloeiende schrikbewind door Bestuurlijke en Politieke Psychopaten.

De bekentenis van de politiek en Bill Gates om ons DNA te willen veranderen, het promoten van Transgender als een onvruchtbaar hybride mens om zo de mensheid met 90% te reduceren, alles wordt zichtbaar als je zelf gaat denken.

Op de kleitabletten is immers gevonden hoe de mens is ontstaan van Homo Erectus tot een werk-ras om in de goudmijnen van Afrika te werken, lees de 12e planeet of kijk naar Bram Vermeulen https://www.youtube.com/watch?v=0JZFDlroAig .

Door het veranderen van DNA is uiteindelijk de mens vruchtbaar geworden en kon zich voortplanten, wat is gebeurd met het beenmerg van de man bij de vrouw in te brengen, want draagmoeders kregen de navraag niet bijgehouden.

Deze actie wil de huidige Elite omkeren, en ons via een vaccinatie tot een transhuman ras degraderen, om de meesters, de zelf benoemde Elite te dienen.

Dat gaan we dus niet doen of toelaten, dat er heel binnen kort veel doden te betreuren zijn door mensen die hun Bill Gates zelfmoord vaccinatie hebben genomen omdat men denkt dat overheden betrouwbaar zijn.

Iedereen in de politiek zou als voorbeeld zelf als eerste hun DNA verandering mogen doormaken, waarbij de ontwaakte bevolking afwacht hoe ze er op reageren en de vaccinatie aanslaat.

We kunnen er van uitgaan dat de ook daar geen eerlijk spel spelen en wederom de boel bedriegen.

Wat hebben we nodig om normaal zorgeloos te kunnen leven en niet meer geleefd te worden door een systeem dat ons in onze vrijheden beperkt, onze creatieve gave verder te ontplooien.

De verandering zit in het nemen van eigen regie, ZELF beslissen wat we doen, met de daarbij behorende verantwoordelijkheden en uitvoering die ons allen dienen, waarbij we machtsmisbruik uitsluiten.

Door het stoppen van misdaden tegen de mensheid, zal er rust komen, de aarde en mensheid kunnen herstellen van eeuwen van misdaad tegen ons.

Door de gestructureerde overheidscontrole van de bevolking af te breken, decentraliseren, een eerlijk rechtssysteem op basis van volkstribunaal in te voeren, en machten gescheiden te houden van staat, religie, geldsysteem.

We hebben nu de kans om een totale hervorming door te voeren, herverdelen van werk, overbodige banen en digitale informatie verzameling te staken, systeem gebonden onderdrukkende regelgeving te laten vervallen.

Daarbij moeten we niet wachten of een overheid dat voor ons doet, want dan gebeurd het nooit, en al helemaal niet in ons voordeel, want ze zijn door en door rot.

We moeten zelf aan de slag, ons herorganiseren, deprogrammeren en de hele transitie op gang brengen, waarbij geen heersers de meerderheid verplichtingen kan opleggen en de vrije wil van mensen kan onderdrukken.

De opgelegde beperkingen van overheden met de Covid19 leugen leggen we netjes naast ons neer en werken niet mee, mondkapjes zijn een vorm van onderwerping.

Wat we dus niet gaan doen als we twee goed werkende gezonde hersencellen hebben.

We leven in 2020 / 2021 en hebben geen belang meer bij een corrupt bestuurssysteem uit het verleden van 3000 voor Christus, want het heeft al deze jaren niet voor ons gewerkt, waarom zou het nu in de nieuwe toekomst wel voor ons gaan werken?!

Door indoctrinatie zijn we leugens gaan geloven, dat GELD waarde heeft.

Heb je geen GELD wordt je uitgesloten van de huidige samenleving en speelbal om onder dwang en vernedering te overleven en de bedriegers te dienen.

Je zou er echt groen van worden, als je nu pas gaat beseffen dat iedereen zijn hele leven is bedrogen en anderen met de vruchten van je levensenergie en werk als vorsten hebben geleefd.

Het slechte sprookje waar we zelf door misleiding een rol in hebben gespeeld, om onze onderdrukking mee in stand te houden, dat is echt “MAD” en gaan nu stoppen.

Slechte acteurs worden nu over de hele wereld uit de macht verwijderd, dit is op 2 oktober 2020 gestart, de dag dat Donald J Trump en zijn vrouw Melania voor 10 / 14 dagen TO GET HER in isolatie is voor het echte VIRUS, Deep State tegenstanders van alle landen.

Of dit het beruchte zelfmoord weekend zal worden, moet de tijd duidelijk maken, Willy von Amsberg zullen we denkelijk niet meer terug zien, hij en zijn moeder Beatrix zouden zijn kalt gesteld.

De veiligheid van de bevolking staat voorop, waarbij de Lock Down een veiligheid is voor valse geplande aanslagen door de eigen overheden tegen eigen bevolking, denk niet dit is vergezocht, we hebben genoeg voorbeelden, 9/11, MH370 / MH17, Tsunami 3,11 in Japan.

Bij al deze Genocide zijn de daders in de Politiek en Bankiers gespaart, enkel de bevolking was iedere keer het slachtoffer.

Nu worden de rollen omgedraaid, om het Deep State kwaad voor eens en altijd uit te schakelen.

Het nieuwe GELD systeem via de QFS, heeft het SWIFT betaalsysteem vervangen op 2 Oktober 2020.

Vanaf nu zal al het geld gedekt zijn door een tegenwaarde, waardoor Banken geen Fiat geld meer kunnen maken uit het niets.

Als laatste stuiptrekking probeert de Cabal ook een Reset door te voeren, echter zij hebben geen ingebrachte tegenwaarde om het geld met goudcertificaten te waarborgen.

Ook de QFS zal hun systeem niet ondersteunen en alle verdachte rekeningen bevriezen.

De ECB spreekt er over om de Euro Digitaal te maken, en contactgeld af te schaffen, nu was de Euro al Digitaal Geld uit het niets gecreëerd zonder tegenwaarde, wat ten kosten is gegaan van het bestaande geld in omloop.

02.10.2020 08:55 

Die Europäische Zentralbank muss nach den Worten von Präsidentin Christine Lagarde die Schaffung eines digitalen Euro vorbereiten.

Het nieuwe geld wat de ECB wil maken, zal niet in de QFS als waarde geaccepteerd worden, dus net zo waardeloos als papiergeld zonder gewaarborgde tegenwaarde.

Alle verzonnen ESM fondsen om de EU aan de macht te houden of te helpen, van alle mooie aangesloten landen een SUPER staat te maken zonder eigen identiteit zal dus mislukken door het weg vallen van de waardeloze EURO en de corrupte overbodige ECB.

Het maakt niet uit welke valuta men wil gebruiken, het gaat om de waarde in Goud uitgedrukt, wat voor iedere valuta apart omgerekend wordt als ik het goed heb begrepen.

Gouden en zilveren munten hebben wel waarde, en kunnen over de hele wereld als contant geld gebruikt worden.

Van ieder soort worden er 100.000.000.000 geslagen.

https://www.newser.com/story/296993/trucks-relocate-nearly-12b-in-gold-bullion.html

Vrachtwagens verhuizen bijna $ 12 miljard aan goud

Door Newser Editors en Wire ServicesGeplaatst op 3 oktober 2020 13:30 CDT

Deep State gestuurde regime die hun bevolking in het verleden hebben bedrogen en bestolen gaan geen QFS toegang krijgen om hun misdaad praktijken tegen de bevolking voort te kunnen zetten.

De illusie van Mondkapjes die Aerosol tegen moeten houden, wat onzin is, zal doorbroken worden als mensen beseffen dat hun eigen overheden dagelijks aanslagen op eigen bevolking plegen door Chemtrails massaal Aerosol met alle schadelijke stoffen over de bevolking te laten spuiten, 10.000.000 Kg Nano fijnstof iedere dag over de hele wereld als een vorm van stille genocide.

Wat zijn chemtrails? - TelegramNL Nieuws | De Website Voor Wakker Nederland

Dit fenomeen zal stoppen daar de QFS geen betalingen laat verrichten die de wereldbevolking schaden.

Iedereen heeft recht zowel mens en dieren op schone lucht, schoon water, gezond voedsel, en een stralingsvrij bestaan, dus geen 5G Wuhan doden uit naam van COVID19, de lang geplande aanslag op de wereld bevolking vanaf 2015 tot heden.

Nu plannen voor de toekomst.

Hiervoor komen projecten om dit op lokaal en provinciaal niveau te waarborgen, boeren gaan hun producten mogelijk zelf verwerken om direct aan de bevolking te kunnen leveren, zonder dat Multinationals het voedsel met additieven vergiftigen.

Aangestelde Bilderberg Burgemeesters die de bevolking op lokaal gebied hebben aangestuurd van het misdaad partij kartel moeten dus ook vervangen worden

Het weg vallen van Inkomstenbelasting maakt dat een overheid nooit meer 52% van het bruto nationaal product kan gebruiken om de bevolking in hun macht te houden.

Er zal geen log overheid apparaat zijn dat de bevolking langer kan dicteren.

Door referendum gestuurde opdrachten krijgen aangestelde bestuurders de taak om de wil van de bevolking door te voeren, Bottom up, nooit meer Top down.

Iedere vorm van corrupte zal leiden tot directe verwijdering uit de functie en berechting met behulp van de QFS die alles als boekhoudprogramma zichtbaar maakt.

Een overheid zonder geld, kan geen politie of leger meer betalen en opzetten tegen eigen bevolking om de macht van de Deep State Elite te behouden.

Gratis gezondheidzorg, gratis risico verzekerd met mogelijk eigen risico per schade claim om misbruik te voorkomen, dit zal veel onnodige taken en werk bij verzekerbedrijven tot hun ondergang leiden, hun verdienmodel is in een klap weg.

Een gezonde banen reductie zal zorgen voor werkverdeling voor mensen die willen werken, en boven op hun basisinkomen een salaris bruto netto ontvangen.

Een gezin van Vader, Moeder, 3 kinderen zal dan enorm in inkomen per maand op vooruit gaan, zie tabel, die enkel als voorbeeld dient, want de werkelijke bedragen kunnen per land verschillen.

Een gezin met een kind van 0-5 jaar, een kind van 6 tot 10 jaar, en een kind van 11 tot 15 jaar plus twee ouders  tussen de 20 en 60 jaar heeft dan een gezamenlijk gezin basisinkomen van $ 4250 per maand.

Als vader werkt kan hij met gemak $ 2000 per maand extra inkomen, dus ruim $ 6000 per maand te besteden hebben.

De levensonderhoud kosten gaat echter lager worden, immers zijn veel belastingen vervallen en energie, medicijnen en voedsel zal gratis worden die betaald worden uit de GESARA fondsen.

Daar er minder banen nodig zijn, zal de werkverdeling zorgen dat er niemand meer onnodig destructief werk hoef te doen die de samenleving en natuur onnodig belasten.

We gaan dus een heel andere Economie krijgen als we gewend zijn.

Een grondstof verslindende en verspillende Economie moeten we allemaal niet willen.

Geld is enkel frictie, maar in het nieuwe systeem een middel om het doel te bereiken, en in de toekomst zelfs geheel geld loos te kunnen leven.

Eendracht en samenwerking zijn van vitaal belang, om de nieuwe toekomst te bouwen in welvaart, overvloed en geluk.

Een goede liefdevolle samenleving geeft de waarde van een regio, land, continent en de wereld aan.

De vraag is hoe kunnen we ons dienstbaar opstellen voor anderen, door ervaring en kennis te delen, ontstaat gelijkheid en verbroedering, waarbij we geen wapenwetloop nodig hebben om elkaar uit te moorden.

Over de hele wereld zitten miljoenen mensen te wachten op het startschot van de Gobal Currency Reset, door de RV (herwaardering van de valuta) wat door de QFS boekhoudkundig beheerd zal worden.

De kracht zit hem in het samenwerken en vormen van projecten, door een collectief van nieuwe investeerders, die deze taak gaan invullen.

Het gaat juist niet om machtsvertoon of EGO, maar om mededogen en inzet in een dergelijk collectief, die veel projecten gaat financieren, die lokaal, landelijk, continettaal en op wereld niveau mee ondersteunen.

Per land zal een ingang voor projecten en investeerders moeten komen die wereldwijd samenwerken.

Als je naar een Redeem Centre (wissel centrum) gaat, en je zou wel valuta hebben maar geen projecten, vraag dan of je aan een landelijk of continentaal collectief mag mee doen.

Het heeft geen enkel nut als je wisselt en zet de middelen niet in voor iedereen, want dan ga je rijk dood en kansen blijven onbenut.

Niemand kan het eeuwige leven kopen, leven als een gierige vrek verraad het karakter en zal niet bijdragen tot acceptatie van de samenleving.

De nieuwe waarde gedekte welvaart fondsen zijn voor ons allemaal, zij die het voortouw nemen en inzet tonen, mogen ook op morele waarde gewaardeerd worden met respect voor hun inzet en gedrevenheid.

Volgens de Ambassadeur voor de vrijheid zijn slogan, Delen is vermenigvuldigen, dat is ook in de natuur zo, cellen delen en groeien.

We hebben roofbouw op gepleegd en zijn stelselmatig met zelfdestructie bezig geweest, uit hebzucht, domheid en machtsmisbruik, dit alles gestuurd met vals geld uit het verleden.

Ik hoop dat we samen iets geleerd hebben uit de fouten van het verleden, veranderen doen we zelf, en met elkaar, geen misdadigers uit de politiek meer volgen.

Valse profeten uit de politiek, religie en geldwereld hebben ons stelselmatig tegen elkaar opgezet door bedrog en hun pure slechtheid, als je dit gaat zien, zal je hier niet meer aan mee werken, want je hebt een verantwoordelijkheid tot je omgeving in goede en liefdevolle zin.

Het is ook geen toeval dat mensen met een laag IQ zonder eigen moreel kompas vatbaar zijn om bevelen uit te voeren tegen de menselijkheid, misdaden plegen tegen de mensheid in opdracht van corrupte overheden en bankiers of religie.

Donald J Trump heeft nu de opdracht gegeven om de transitie naar de volgende fase en verwijdering van de Deep State Bilderberg uit te voeren.

Er gaan nog 10 dagen van turbulente veranderingen komen, waarbij veel info zal komen, arrestaties doorgevoerd gaan worden om de schuldigen te berechten onder het oorlogsrecht van de VS, zeker daar WW II nooit is gestopt maar stiekem tegen de bevolking als een veenbrand ondergronds heeft door gewoed, in een alles niets ontziende Satanische agenda van de kwaadaardige Elite.

Welke kleur je hebt, religie waar je mee geïndoctrineerd bent, welke taal je ook spreekt, luister naar je hart, grijp deze kans om wereldvrede mogelijk te maken.

Werk niet mee aan plannen of onderdrukking van anderen, behandel iedereen zo als jij ook behandeld wenst te worden.

Welke opdracht met ook geeft, iedereen is verantwoordelijk voor zijn daden, als je opdracht krijgt om geweld te gebruiken tegen de mensheid, ben je strafbaar, ongeacht dat het een opdracht was of niet, de opdrachtgever is hier in het aanzetten tot onrecht meer strafbaar als hij die luistert naar een bevel, je hebt een geweten, vraag het je geweten of je verantwoord bezig bent.

Niemand geniet immuniteit voor misdaad tegen de mensheid, Politici, Rechters, bestuurders en ook farmaceutische fabrikanten voor hun gif productie en genocide niet.

Hij of zij die de vaccinaties zetten bij massaal misleide en bange mensen zijn net zo schuldig als de bedenker en producent van de Genocide aanslag.

Dus gezocht mensen met gezond verstand en het hart op de juiste plek.

Het huidige politieke morele afval zal niet mee kunnen doen in de nieuwe wereld van overvloed aan al het goed voor de toekomst.

Verbind met het goede en goede intenties voor ons allen.

WWG1WGA

Politici die denken dat ze macht hebben en houden mogen na berechting onder psychiatrische behandeling.

Rinus