WAT EEN GEKKIG-GEIT

Hallie hallo lieve mensen,

Jee, wat een GEKKIG-GEIT . Wie gaat nu nog jagen anno 2014 ?? juist ja ,die van gekkiggeit niet meer weten wat ze willen doen ??? dus teveel geld en dan maar van deze fratsen uithalen.

ALLES IS TEKOOP  DAT VINDEN VEEL MENSEN Dus wie geld heeft koopt deze soort jacht. Simpel.

Net zo als dat VEEL MENSEN DENKEN DAT JE LIEFDE KOPEN KUNT ?? OOk een rare instelling maar goed het is er wel. En het gebeurt om je heen.

Vandaar dat de weerloze gepakt worden dieren en kinderen maar ook volwassenen maar hier ga ik Nu niet over uitwijden. Ik hou me nu bezig met deze TRIOMF nauw ja TRIOMF ik zou dit niet op mijn GEWETEN willen hebben ??!! JIj?? Ik ga werkelijk over mijn nek om het zo maar tezeggen als ik de beelden zie. Maar hoe komt het dat deze groep mensen dat gewoon maar KUNNEN BLIJVEN doen dat is de ? 

Als Burger wordt jezelf zo beperkt dat als je een muis dood maakt van wijze spreken je een dierenbeul bent hahahahah en hun ja, wat zijn hun dan? we rennen onze benen onder onze kont vandaan om dieren te helpen, te redden, schuil te houden, vals te fokken, klonen, oja, stichtingen op te zetten die daarna met de fraude ervan door gaan en de GOEDHEID VAN DE MENS NOG MEER DEUKT. We zijn zo aan het rennen aan dat we dat helemaal niet meer zien WAT ER WERKELIJK gebeurt. Dan wel wat er om je heen gebeurt te verstaan.

Laatst ging ik met mijn hond wandelen kom ik 2 kinderen in paniek tegen. ” Mevrouw heeft u een telefoon de dierenambulance moet komen.” Ik vroeg; ” waarom dan ” Nu er heeft een hond deze duif aangevallen.

Aaaha , nu begreep ik ook die comotie die iets verderop afspeelde dat het hier om de duif ging . En dat 2 volwassen mensen met ieder een hond gewoon door liepen ?????? De kinderen hadden dat gezien en zijn er tussen gesprongen terwijl zij toe keken ; Ja, en dan vinden zij het gek ( de eigenaten dan dat zij GEEN CONTROLE HEBBEN OVER HUN HOND?! ) Ik zie ; ” Nu ik weet wel iets van dieren en af en wat ik zag is een gedrag die eigenlijk helemaal niet hoort maar goed laten we eens kijken naar de duif ” Die was in schok toestand wel duidelijk. kids : ” heb je geen telefoon of we gaan met jouw mee dan belle we”

Ik weer; ” Nu dat lijkt me geen goed plan, heb ook nog een poesebeest thuis en die ruikt dat en dan gaat deze rustige hond een heel ander gedrag vertonen dus dat lijkt me geen goed plan” nee, dat vonden zij ook. Ondertussen zaten de 2 op een bankje .  Ik weer : ” weet je wat blijfhier zitten ik ga gauw naar hui sen bel vandaar Oké. maar zitten blijven tot ik terug kom” . Ze knikte mee instemmend

Ik thuis gekomen meteen in de telefoon klimmen, en wat ze daar zeiden was : ” Ja, mevr. we hebben nog 5 meldingen maar beschrijf eff de duif . Ik dat gedaan  Dan  kunt u het beste tegen d ekids zeggen dat ze de duif ergens rustig neer mogen zetten en dat die dan vanzelf wel weg vliegt. en dat ze toppers zijn omdat zo tedoen en ook dat ze zich inzette voor de WEERLOZE DUIF die waarschijnlijk een ziekte onder de leden had of wel op leeftijd omdat het niet optijd weg gevloen was. Maar goed dat u begeleidt want zo leer je dkids omtegaan met en veratnwoording tegeven over ……….. . ” Ik zei; Ja, klopt  beter dan de volwassepersonen die een VOORBEELD dienen tegeven ??!! Ik wenste zenog een fijne dienst pakte 2 heerlijke lollies voor die 2 kids als beloning, en ging naar hun toe.

Daar aangekomen zaten ze met zijn 2jes op het bankje, en deed mijn verhaal tegen hun. Ik wilde de lolie geven toen zei eentje ; ” ik weet niet of ik dit wel  mag aanpakken ”

Ik daarop : dat klopt maar als je thuis verteld wat er gebeurt is mag dat wel en jullie ouders kunnen naar de dierenabulance bellen voor feedback mOcht dat nodig zijn;  DIE ZIJN APETROTS OP JULLIE HELDENDAAD.

Zo het duifje nog eens bekenen dat vroegen ze me voor dat we het beschut weg gingen zetten. Dat gedaan en het beschut weg gezet. O zei er een kijk het loopt weg ik heb het genezen door vast tehouden dadelijk gaat het in de boom. En plop daar ging het duifje het hoger opzoeken wat toch veiliger was en bij kon komen van zijn avondtuurlijke reis. Ik zei ; ” JA, DAT DOET LIEFDE” Nog wat na gebabbeld met de  kids en ieder vervolgde zijn eigen weg weer.

ZO ZIE JE  DAT KINDEREN WEL WILLEN MAAR DE VOORBEELDEN DIENEN OOK GOED TEZIJN ??

Dus dit ; TAFEREEL  is dat dus NIET . Citeer er een stukje uit als je het niet erg vind ;

Schiet u ook olifanten?
Nee. Ik schiet niet op de big five: luipaarden, leeuwen, olifanten, neushoorns en de buffel. Er zijn reservaten waar dat kan, maar ik vind schieten op een olifant geen jacht. Dat is prijsschieten. Ik weet van ieder dier dat ik geschoten heb waar, hoe en waarom ik het deed. In Engeland heb je enorme fazantenfokkerijen. Voor veertig pond per stuk mag je daar een fazant schieten. Rijkelui kopen tweehonderd fazanten en schieten zich helemaal suf. Dat zijn schutters. Die moeten naar de schietbaan.
 
Wat voor type jager jaagt er dan in Afrika?
Met de juiste papieren kan iedereen een jager zijn. Erich Honecker joeg. Herman Göring joeg. Maar het zijn niet alleen schurken. Prins Willem-Alexander jaagt. Onze prins Bernhard was Nederlands grootste jager. Ik denk niet dat iemand zoveel Afrikaans wild geschoten heeft als hij, maar hij was ook de oprichter van het Wereld Natuur Fonds. Hij hield van jagen, maar ook van de natuur.
Deze week verschijnt het boek Hunters van David Chancellor, een Zuid-Afrikaanse fotograaf die jagers fotografeerde met hun geschoten wild === dit boek in de stilte verdwenen ??!!!!!! soms !!??

 

WALGELIJK TOCH.Ik laat geen afbeelding zien dat ondersteun ik niet kijk zlef maar via de link dit is al vanaf ; 2012 op 26 okt gepost dus …………………… we ZIJN ALWEER 2 JAAR VERDER EN ER IS NIKXS VERANDERT. nikxs

Ze maken er reclame over nixs dus ,….. vrij spel betekent dat dan ??!!

Ik zal je nog dit laten zien en dan sluit ik af met dit onderdeel ik wordt er echt ziek van : pijn in mijn Hart hoe dat MENSEN DE VERANTWOORDELIJKHEDEN NIET MEER WETEN GEVOELLOOS ZIJN EN GEEN GEWETEN MEER HEBBEN ???? Ze vieren het bot op kinderen- zwakke /ouderen en Dieren die weerloos zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=IrkPgvD7VuQ

Geplaatst op 6 okt 2014 ; Een zieke olifant, die was doodgeschoten met een stroper giftige pijl werd gered door een team van heldhaftige dierenartsen in de 15e Kenya.On september, medici van de David Sheldrick Wildlife Trust en de Kenya Wildlife Service behandeld de stier snel nadat het was geveld door een ivoor stroper in Tsavo National Park.Once de dodelijke pijl werd verwijderd en de wond werd schoongemaakt, het team toegediend langwerkende antibiotica ervoor te zorgen dat de olifant maakte een volledig herstel. Rob Brandford, directeur van de David Sheldrick Wildlife Trust,HELDEN TOCH GEWELDIG DIT .

HEB JE OOIT EEN DIER DIT ZIEN DOEN TEGEN DE MENS. Als dat zou zijn krijg je INDERDAAD DIT MAAR gelukkig is het maar film hé.

https://www.youtube.com/watch?v=4qO83PRzafw

Hoeveel waarheid bevat deze film voor jouw; Als je in een BEWUSTZIJN verandering zit heel veel.

Dus neem je verantwoording over de levende wezens die NET ZO ADEMEN ALS JIJ ?!

White Love for you All

Bron van info en meer weetjes hier ;

http://www.vice.com/nl/read/wacht-is-jagen-op-olifanten-een-soort-van-ok

http://www.sheldrickwildlifetrust.org/

http://www.metronieuws.nl/koffiepauze/geweldige-video-dierenartsen-redden-door-stropers-neergeschoten-olifant/SrZnjg!oKLqq0nObrfU/